Mala_Mi
12:50, 12 maj 2013

Anno_g - dzięki za identyfikację....
Sama nie wiem co mam
Ładna jest, ale musze ja przesadzić bo ledwo ją widać, ale jeszcze jakąś inna wypatrzyłam... potem może zrobię fotę i wrzucę do identyfikacji.. nawet nie mam czasu pogrzebać po innych wątkach
I nie wiedziałam, że taki jest ...
Renia - to koperkowa piwonia i kwitnie w terminie
Aniu DS - moja niewiele przyrosła.... i jakoś się nie zanosi by chciała więcej, dobrze zimuje, liście ładne, ale mikrusek.. oglądałam Twoje fotki.. piękne
A niedługo zaczną się róże .. moje pierwsze maja pączki
Za to niektóre gałązki zwiędły ..buuuuu Nie wiem dlaczego
Kapryśne te królowe... i kolczaste..
Iza - teksty boskie... przesyłka zlokalizowana.. jest szansa że zostanie odebrana... jak chcesz maczka to ci też mogę tak przesłać.. nawet lilie
Że wcześniej na to nie wpadłam.
Marzena - nie znam tej stripe riche... ale jak żyje to daj jej szansę, najwyżej tymczasowo daj gdzieś na wygonki.. i niech się zbiera do życia w poczekalni
A co do bukszpanów to owszem nie byłą porażona... ale melduję, że miałam ich ponad 20 .. z których pod wpływem ogrodowiska zrobiłam kulki... a przynajmniej pseudo kulki
Waszej plantacji nie mam wiec muszę sie ratować tylko tanimi sadzonkami z internetu lub kulkami z okazyjnych cen..
To jedne z moich kulek.. rosną już 3 lub 4 lata

Renia - to koperkowa piwonia i kwitnie w terminie

Aniu DS - moja niewiele przyrosła.... i jakoś się nie zanosi by chciała więcej, dobrze zimuje, liście ładne, ale mikrusek.. oglądałam Twoje fotki.. piękne

Iza - teksty boskie... przesyłka zlokalizowana.. jest szansa że zostanie odebrana... jak chcesz maczka to ci też mogę tak przesłać.. nawet lilie

Marzena - nie znam tej stripe riche... ale jak żyje to daj jej szansę, najwyżej tymczasowo daj gdzieś na wygonki.. i niech się zbiera do życia w poczekalni

To jedne z moich kulek.. rosną już 3 lub 4 lata