Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródeczek jagody99

Ogródeczek jagody99

zawitka 09:07, 01 sty 2014

Witaj Jagódko przegladałam swoją stronę i przeczytałam jak się smiałaś /Pozytywnie /z moich zmagań i też teraz się smieję .Zyczę Ci samych sukcesów radości i zdrowia coby rok ten Nowy był lepszy od poprzedniego Poczytałam Twoje wsomnienia u nas też u Babci wyjadaliśmy tak cukierki.
Mag 22:55, 01 sty 2014

Najlepsze zyczenia noworoczne, Jagodko. Zycze udanych dzialan ogrodowych, pieknych kwiatow, nowych roslin i samych radosnych dni w Nowym Roku w pieknym otoczeniu.
polinka 07:46, 03 sty 2014

Jagódko dziękuję Tak jak pisałam u siebie jestem pod wrażeniem, że przebrnęłaś przez całą moją historię. Gdyby nie Ogrodowisko pewnie wyglądałby 100 razy gorzej.Jeszcze dużo pracy przed nami ale mam nadzieję, że z roku na rok będzie coraz ładniej i przytulniej.
Czytałam, że planujesz zmiany na wiosnę? Myślę, że nic tak człowieka nie cieszy jak zrobi coś nowego,a w ogrodzie wiadomo, że cały czas coś zmieniamy,przesadzamy Życzę dużo satysfakcji z własnego ogrodu i samych zachwytów wszystkich Cię odwiedzających.
Ściskam mocno

p.s. słyszałam o prognozach, że u Was dużo śniegu?
jagoda99 14:26, 03 sty 2014

Kochani a nas zasypalo nie tyle duzo sniegu ale bardzo silny wiatr ktory nawial ogromne zaspy
Uwielbiam ten snieg a jeszcze konie sanie pochodnie ognisko kielbasa co ja bym za to oddala oh wspomnienia
Tu jak zawsze troche sniegu i panika szkoly zamkniete wszystko opoznione pod tym wzgledem narod tu bardzo rozpieszczony
Nie bardzo tez jest sie co dziwic transport prywatny w razie nieszczescia musza wyplacac duze odszkodowania
Zdjecia oczywiscie zrobilam ale moj laptop dalej nie dziala wiec prosze o cierpliwosc
elzbieta_g 14:32, 03 sty 2014

to czekam na zimowe fotki bo u nas wiosna
Mala_Mi 18:56, 03 sty 2014

Jagódko....... jestem niecierpliwa, ale poczekam Wreszcie jakieś zimowe fotki sie pojawią..bo u nas wiosna na całego..
zawitka 18:58, 03 sty 2014

A psia kocha ile u nas tej cierpliwości ha ha dawaj foty
jagoda99 20:06, 03 sty 2014

Ha ha ha ale Wam teskno za sniegiem
Juz po opadach ale jest tak strasznie zimno ze az strach
Nic na ogrodzie nie przykrywalam mam nadzieje ze ta sniegowa pierzyna wystarczy
A w nosie mam zimno snieg spacerowalam wlasnie u Roberta Ogrod-Azyl Amatora
Polecam piekny ogrod bylismy w Meksyku co tam snieg i mroz
aby do wiosny beda zdjecia ha ha ale nie wiem kiedy przepraszam
boguslawa_ma... 20:24, 03 sty 2014

Jagódko pozdrawiam
jagoda99 20:40, 03 sty 2014

Jeszcze zapomnialam dodac ze moje sylwestra spedzone przed telewizorem z polskim programem
nie moglam sie doczekac aby sobie posluchac piosenek a tu koniec swiata co druga to po angielsku
Godzina 23 a Jadzia juz nie slyszala nic spalam jak susel do kitu z takim sylwestrem
Ha ha ha ha
Mysle sobie tak narzekamy w Polsce na zachod smiejemy sie z A.....ow ale nasladujemy ich chcemy dorownac i o co tu chodzi nie wiem juz sama kurza wojna