Mariusz... ja Ci dawałam tę lilię??? Nie pamiętam

Ale jak tak..to super, że się cieszysz
M kupił ekologiczny preparat na mszyce i testujemy.. filtr robi robotę.. 2 tygodnie i przejrzystość zwiększyła sie o jakieś 60cm minimum..albo lepiej.. jeszcze trochę i będzie widać dno

Przęstka mi szaleje, a lilie jakieś nie ten teges... lotos też

Ale to chyb wina Fiordów bo mi wszytko szarpią i urywają.. i wyrzucają ziemię z koszy...
Odpowiem Agacie.. pysznogłówki się nie wykładają.
Mariusz u mnie krwawnik też poległ... ładny jest, tylko nie mam zdrowia do jego leżenia.. wnerwia mnie... mam ochotę wyciepać cały.. już w 4 miejsce jest przesadzony.. a 3 dni temu kupiłam... kolejną odmianę... na rabatę pomarańczową... nie mam pojęcia gdzie wejdzie, ale kupiłam..ot i taki brak konsekwencji.. ale jechałam i w Oleszycach jest szkółka to zajechałam.. popatrzeć... i wielkie sadzonki rozchodnika Matrona były bo 6 zł! Też nie wiem gdzie posadzę, ale kupiłam..
Twoja cepeliada liliowcowa jest śliczna... i chyba na tym polega jej uroda

MOja cepeliada taka sama i tez mysle by przynajmniej kolorami i odcieniami ja poprawić, bo przesadzałam i pomieszałam wszytko i wsadziłam jak popadło .. i jedną odmianę mam na dwóch rabatach.. misz-masz kompletny... niby denerwuje, a z drugiej strony go lubię
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.