Nie.. no Madżen.. faktycznie nieporadne musisz dopracować kąt piątego patyczka w stosunku do przekątnej z pierwszym i wypośrodkować z końcem, a później dla poprawności wszelkiej wyrównać do boku z przodem... wtedy będzie perfekcyjnie!
Ewa tak też zrobie, dzisiaj od 18:00, w pierwszej fazie wprowadzania korekty - w konstrukcji formujacej wyrównam kąt nachylenia patyczka piątego. W następnej fazie wypośrodkuję koniec. Jeśli działania korygujące nie przyniosa spodziewanego efektu przejdę do fazy drugiej....
Czyli zgodnie z sugestią Ani Monte dokonam zasadniczych zmian modelu konstrukcji, wzorując sie na Szmitach
Ula - macham
Z wypośrodkowywaniem końca byłabym ostrożna Wg mnie, jest jak na instrukcyjnym schemacie!
Załączam życzenia następnych setek formowanych buków! Bo zamówienia sypną się za chwilę zewsząd! Też tak chcę, chociaż nie mam żadnego pnia do wypośrodkowania Miłego dnia!
Od razu widać, że Madżen z wojaży wróciła Super Ci to krzyżowanie buka wyszło! No ale wiem, że Ty jako perfekcjonistka-profesjonalistka żądasz od siebie rzeczy niemożliwych Tulipki zachwycają mnie niezmiennie, a za chwilę festiwal rh
No oczywiście, że gratki !!!!!!!!!!!!! Sorki, że bez kfiatka.