Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Enya73 23:06, 23 maj 2013

Świetne są takie zdjęcia przed i po Zachwycająca metamorfoza
Ja też uwielbiam wracać do początków Pozdrawiam serdecznie
Margarete 00:41, 24 maj 2013

Jak bym napisała że i mnie sie u ciebie Marzenko bardzo ale to bardzo podoba to powtorzyłabym setki wcześniejszych opinii, jak bym napisała że ten twój ogród to właciwie tylko twoja zasługa ... no i troche zasługa roślin........to kolejny banał...... no wiec nie piszę tylko podziwiam, oglądam, smakuję, rozkoszuję się, zachwycam, chłonę, upajam się widokiem, podglądam ...itd....itp....itd...
A porównania przed i po są boskie - to bardzo motywuje do pracy i do nowych pomysłów, na mnie też takie porównanie dobrze działa.
grembosia 01:07, 24 maj 2013

Metamorfoza, to jest t co tygryski lubią najbardziej.
Mala_Mi 01:21, 24 maj 2013

Nasze foty z Marzenką za trzy lata to będzie.. to wykopane, to wyrzucone, to przycięte na maksa
Na razie rośnie, a potem się rozrośnie Ja już robię listę tego co ewentualnie pójdzie gdzieś, a co zostanie.. do rana i tak nie skończę i tak znów mi sie dostanie, wiec na dobranoc 5 wątków obejrzałam... i idę spać..
A u mnie to różowe to akacja Miałam śliczną to śnieg połamał w październiku.. kupiłam od razu nową, a ta nie jest taka ładna i kształtna jak tamta
BEATA_S 07:41, 24 maj 2013

Cudowny ogród, rośnie jak po sterydach
Marzenko możesz być z siebie dumna!
agniecha973 08:22, 24 maj 2013

Matko, Madżen! Jakie zmiany! Pocieszam się, że ja powoli też wchodzę w erę Ogrodowiskową.
Acha! Miałam jeszcze dodać, że kalinkę, to musisz pilnować, bo ona buja! U mnie jedna ma dobrze ponad 2 m.

Madżen, Ty cały czas o lawendzie szeroko i wąskolistnej nawijasz. Jak mam stwierdzić czy kupuję tą czy tą? Hidcote jest wąska czy szeroka? Może jakieś odmiany, nazwa w obcym języku co to już wymarł?
Juzia 08:32, 24 maj 2013

agniecha973 napisał(a)
Matko, Madżen! Jakie zmiany! Pocieszam się, że ja powoli też wchodzę w erę Ogrodowiskową.
Acha! Miałam jeszcze dodać, że kalinkę, to musisz pilnować, bo ona buja! U mnie jedna ma dobrze ponad 2 m.

Madżen, Ty cały czas o lawendzie szeroko i wąskolistnej nawijasz. Jak mam stwierdzić czy kupuję tą czy tą? Hidcote jest wąska czy szeroka? Może jakieś odmiany, nazwa w obcym języku co to już wymarł?

O właśnie Marzenko ja też mam z tym problem.
Jakbyś miała czas to zajrzyj do mnie...mam zdjęcia moich lawend
atena35 09:12, 24 maj 2013

Wieloszka napisał(a)
Ty weź zmień tą nazwę wątku, bo normalnie grzeszysz kochana Boziu jak pięęęknie!!!

Wszystko co chciałam napisać zostało napisane: Oh, Ah i Ajjjjj
Szczególnie dziękuję Ci za porównania - szok i nadzieja
Pozostaje przyłączyć się do Wieloszki z petycją o zmianę nazwy wątku
Magda70 09:18, 24 maj 2013

Ach...jooo
pozachwycać się przyszłam...

Wczoraj się przyjżałam mojej lawendzie...i chyba jest szerokolistna
Posiłkowałam się zdjęciami z centrum ogrodniczego...
Slawko 11:18, 24 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Tyły - już się nie mogę doczekać strzyżenia grabów w stożki. Na końcu przy siatce bedzie też grabowy żywopłot... sadzony w ubiegłym roku ze sztorbów (wg def Monitki) - na razie szaleństwa nie ma...

szpaler laurowiśni, incrediball i bukszpan

Te graby będziesz cięła w takie, że tak powiem prostokątne bryły? Jak u Kapiasów w centrum ogrodniczym? Jeśli tak, to już jestem wniebowzięty... kocham te graby normalnie... Następny klient ich nie uniknie Pozdrawiam