Piękne fotki jak zawsze Dzięki za instruktaż cięcia - ctrl c i ctrl v - i zrobione
A co to może oznaczać, że moje bergenie mają czerwonawe liście? Coś im u mnie nie pasuje?
Czytałam u Madzi, że jadłaś własne warzywka, a gdzie fotki warzywniczka???
Hej, Marzenko! dalej leje? u mnie już ciemno się robi, zaraz znowu lunie bez opamiętania!
Piekne masz te irysy, kiedy je można przesadzać? Mam za płotem całą masę, chcę do ogrodu przenieść, ale to chyba jesienią ? Pozdrawiam, słoneczka wreszcie życzę
No Madzen, Ty jak zapodasz fotki to klekajcie narody Cudnie Ci kosacce kwitna I powojniki
I te instrukcje bardzo przydatne Wstrzymuje sie z cieciem bukszpanu skoro jeszcze nie pora, ale rece mnie swedza jak nie wiem Danusia pisze koniec czerwca to koniec czerwca
Pod platanem bedzie lekko ocieniona, wg mnie to dobry pomysł.
Mogę ci troszkę odpompować z rury drenażowej... Kcesz?
Aga moje mają zielone liście. Tylko wewnątrz kępy robią się czerwoen, potem źólte a potem zamierają stare liście.
Warzywniczek nie nadaje się do ekspozycji. Za rok pokaze
Ewo buziam
To miniaturowe liliowce stella d'oro
Dołączam się do wymiany
Irysy jak każdą bylinę można w juź sierpniu przesadzać
Dzięki za słoneczko dzisiaj nie padalo
Dźangla na rabatach ma aktulnie klimat troplikalny....wilgotność 99 % jutro +26 stopni
Kasia dzisiaj w przechowalni bukszpanowej sobie 4 szt przycięłam.... Akurat pod ręką miałam maszynkę boscha
Dziś trudno było nadgonić.. widać, że leje i towarzystwo w necie siedzi
Zapamiętuję, że liliowce Stella ładniej wyglądają w kępkach niż w płąszczyznie ile wlezie... trza podzielić, wtedy liście zdobią też
Grzmi błyska i czekam keidy muszę kompa wyąłczyć