Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Tusiala 10:42, 06 lis 2013

Ale różnorodność i dorodność w tych sklepach Trawki wspaniałe Ci porosły a karmnik śliczniutki.
Mala_Mi 16:23, 06 lis 2013

Mam indukcję Bosch.. i nie chcę innej kuchenki jak indukcyjna

Krecik wpitla nie tylko opuchlaki, a jak przyjdzie wpitalać opuchlaki, które są w korzonkach roślinki, to i wypitoli na amen roślinkę... wiec tak czy siak jest pupa blada.... wiec co to są krety i nie na darmo nazywa się to krecia robota...

Nawet przy armii opuchlaków nie chcę nawet jednego kreta Zwłaszcza jak wydrze dziurę przy kamykach... kto nie miał plagi kretów to może sie pocieszać, że jak będzie to nie będzie opuchlaków.. ale myślę, że wybierze wtedy świadomie i zdecydowanie opuchlaki
beta 16:25, 06 lis 2013

hejka...gdzie się podziewasz?
Magda70 18:11, 06 lis 2013

monteverde napisał(a)
Magda pozdrawiam u mnie też nie padało więc kończę przygotowania do zimy pozdrawiam

Ja niestety dopiero w sobotę będę kończyć przygotowania do zimy...muszę w końcu dalie wykopać - chociaż one dalej kwitną jak głupie...no i w sobotę obfocę doniczki...oby tylko nie padalo!!

Tusiala napisał(a)
Ale różnorodność i dorodność w tych sklepach Trawki wspaniałe Ci porosły a karmnik śliczniutki.

Witaj serdecznie Tusialo u mnie ach te trawki...moja miłość
Magda70 18:12, 06 lis 2013

atena35 napisał(a)

Pyroliza prąd żre, ale nie używa się jej po każdym użyciu pierkarnika.
Ja użyłam dopiero 1raz po roku użtkowania. Prądu zżarło - ale piekarnik jak nowy
Nie ma nic za darmo.

A no jakoś nie pomyslałam, że za często piekarnika nie trzeba szorować
Magda70 18:13, 06 lis 2013

malkul napisał(a)
Madzia - nie sneruska a oszczędna kobieta!
Tosia prawdę mówi ja używam co pół roku i piekarnik jak nowy. i nigdy nie myję

I tak trzymać Oszczędna Kobieto
Magda70 18:16, 06 lis 2013

asc napisał(a)
Mam indukcję Bosch.. i nie chcę innej kuchenki jak indukcyjna

Krecik wpitla nie tylko opuchlaki, a jak przyjdzie wpitalać opuchlaki, które są w korzonkach roślinki, to i wypitoli na amen roślinkę... wiec tak czy siak jest pupa blada.... wiec co to są krety i nie na darmo nazywa się to krecia robota...

Nawet przy armii opuchlaków nie chcę nawet jednego kreta Zwłaszcza jak wydrze dziurę przy kamykach... kto nie miał plagi kretów to może sie pocieszać, że jak będzie to nie będzie opuchlaków.. ale myślę, że wybierze wtedy świadomie i zdecydowanie opuchlaki

Indukcja to bedzie na 100%....też innej nie chcę - teraz też mam płytę ale właśnie bez indukcji...

A co do kreta jest tak jak piszesz...wolę opuchlaki i inne badziewie ale bez kretowisk...jak zeżre roślinę to kupię inną i będę miala coś nowego...a zasypywanie ziemi w żwirku to MASAKRA - na trawie zresztą też...ale o tym już pisalam
Magda70 18:20, 06 lis 2013

beta napisał(a)
hejka...gdzie się podziewasz?

Hmm jestem ale troszkę ograniczona czasowo...spadam zaraz po Młodą...na treningu jest a potem chyba na kije skoczę...a jak wróce to jakiś obiad na jutro jeny jaki krótkie są te dni...

atena35 20:54, 06 lis 2013

Magda70 napisał(a)

A no jakoś nie pomyslałam, że za często piekarnika nie trzeba szorować

Żeby nie było, blaszki myję po każdym użyciu
Magda70 21:21, 06 lis 2013

atena35 napisał(a)

Żeby nie było, blaszki myję po każdym użyciu

haha...no ja też...