Magda70
14:01, 09 lis 2013

Heloooo...
Zimno dziś u nas...ale działalam ogrodowo bo generalnie czasu co raz mniej
Rozplenice przed ogrodzeniem powiązane, te przy modrzewiach zostawiłam bo są jeszcze małe...
Dalie wykopane
Truskawki przycięte, biłaych truskawek mi się namnożyło to przy okazji wsadziłam do doniczek...będzie na rozdawanie wiosną,
Liście pozbierane
Kretowiska przydeptane
Kolejne 2 donice cebulowych posadzone
Maliny częściowo przycięte...zimno było uciekłam do domu...jutro albo w poniedziałek skończę.
Teraz biorę się za roboty domowe...

Obiadek mam od wczoraj...to biorę się za malowanie ściany - mam taką z kamienia ozdobnego ale już mi się kolor znudził to se malne...oczywiście lecę na biało
zobaczymy co wyjdzie...
Zimno dziś u nas...ale działalam ogrodowo bo generalnie czasu co raz mniej

Rozplenice przed ogrodzeniem powiązane, te przy modrzewiach zostawiłam bo są jeszcze małe...
Dalie wykopane
Truskawki przycięte, biłaych truskawek mi się namnożyło to przy okazji wsadziłam do doniczek...będzie na rozdawanie wiosną,
Liście pozbierane
Kretowiska przydeptane
Kolejne 2 donice cebulowych posadzone
Maliny częściowo przycięte...zimno było uciekłam do domu...jutro albo w poniedziałek skończę.
Teraz biorę się za roboty domowe...

Obiadek mam od wczoraj...to biorę się za malowanie ściany - mam taką z kamienia ozdobnego ale już mi się kolor znudził to se malne...oczywiście lecę na biało