Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju

Mój kawałek raju

monteverde 00:03, 13 cze 2012

AniaDS napisał(a)
Ta pierwsza przypomina Barkarole.

Masz Aniu rację bo nią jest
monteverde 00:09, 13 cze 2012

Bogdzia napisał(a)
Pięknie u Ciebie i kolorowo i widzę że nawet czereśni szpaki w tym roku nie zjadły . Pozdrawiam Aniu.

w tym roku im nie popuściłam,a le i tak jedna wiśnia będzie ich, bo jest za wysoka,żebym się po niej wspinała
Milka 00:11, 13 cze 2012

Oj kiedys takie wspinaczki uwielbiałam, moze i teraz jeszcze dałoby się
dobranoc Aniu
monteverde 00:33, 13 cze 2012

Duchness się rozwinął, pierwsze kwitnienie ma pełne, drugie lipcowe pojedyncze
kwiat hortensji pnącej rudbekia się rozwija moja pięknotka, ma bardzo ładny delikatny zapach następna
monteverde 00:56, 13 cze 2012

po 22.00 skończyłam podlewanie, bo ani kropelka nie spadła, chociaż grzmiało dwa razy no i kilka fotek wieczorem , moje scewole, po przesadzeniu według zaleceń Finki
Klamber 06:27, 13 cze 2012

O, co ja wdzę, dmuszka widzę! przy żółtym liliowcu, nie wyrzucaj go, zatrzymaj go na nasionka, Trzy razy teraz siałem i nic. Chcę się zapisać na nasiona b. ostróżki. Biały powojnik piękny, kwiaty chyba ma duże, co? Na koniec, mam pytanie czym jedziesz do ASC. U mnie całą noc leje zaraz idę zobaczyć czy nie narozrabiało. A jeszcze mi się przypomniało. Jak już Marta wspomina o winie to masz u siebie dobre winogronka? Ja żadnych ciągot do nałogów nie posiadam, więc jakąś produkcję spokojnie mogą zacząć. Posłuchałem trochę wczoraj szczególnie Священная Война robi wrażenie. Miłego dzionka z deszczem, Ci życzę.
Madzenka 06:35, 13 cze 2012

Pięknie u Ciebie!!! wszystko tak ślicznie kwitnie!!!
monteverde 12:45, 13 cze 2012

Klamber napisał(a)
O, co ja wdzę, dmuszka widzę! przy żółtym liliowcu, nie wyrzucaj go, zatrzymaj go na nasionka, Trzy razy teraz siałem i nic. Chcę się zapisać na nasiona b. ostróżki. Biały powojnik piękny, kwiaty chyba ma duże, co? Na koniec, mam pytanie czym jedziesz do ASC. U mnie całą noc leje zaraz idę zobaczyć czy nie narozrabiało. A jeszcze mi się przypomniało. Jak już Marta wspomina o winie to masz u siebie dobre winogronka? Ja żadnych ciągot do nałogów nie posiadam, więc jakąś produkcję spokojnie mogą zacząć. Posłuchałem trochę wczoraj szczególnie Священная Война robi wrażenie. Miłego dzionka z deszczem, Ci życzę.

Robert dmuszki wywaliłam jesienią, bo podobnież nie zimują a ten przy O'ro wykiełkował też byłam zaskoczona w tamtym roku miałam chyba 4 kępyoki zapiszę b. ostróżka tak powojnik ma duże kwiaty, co do winogron, ciemne winogrono bardzo zimą ucierpiało odbiło z jednej odnogi , reszta uschnięta, kret podkopał korzenie a mróz dokończył,a w tamtym roku tak wyglądało, okno na tarasie było całe w gronach, już go nie ma , także będzie może trochę winogron, ale tylko dla siebie
monteverde 12:45, 13 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)
Pięknie u Ciebie!!! wszystko tak ślicznie kwitnie!!!

Dziękuję Marzenko, u Ciebie też
monteverde 13:02, 13 cze 2012

U mnie piękne słońce ani kropelki deszczu nadal, prace w ogrodzie zaplanowane na popołudnie teraz za gorąco