Cieszę się niezmiernie , że doczekałaś się swojego zielonego miejsca na ziemi Wiesz, energia już nie ta sama ale miłość do ogrodu pozostała...... Ja wciąż coś gmeram i gmeram .... Jeśli pamiętasz była zielona sztuczna trawa w miejscu na basen, była.... i już jej na szczęście nie ma Wciąż coś zmieniam, coś przesadzam , ale bez wielkich rewolucji pozdrawiam Olu
Taaaaa , ogród się starzeje i moje dzieci też a ja nadążam bo niewiele już zmieniam choć i tak praca w tym ogródku potrafi przeczołgać .... machammmmmmmm
Dziękuję Ci bardzooooooo mocno wrosłam w to miejsce ale ten czas się okrutnie kurczy no i życie pisze takie scenariusze , że czasami ciężko Ostatnio przeglądałam swoje zdjęcia i się wzruszyłam to było zdjęcie z właścicielami tego forum Danusią i Witkiem no i zatęskniłam no bo od Danusi się wszystko zaczęło..... Rany jak ten czas ucieka
Witam wiem, wiem oglądałam ..... Marzenia się spełniają Pięknie no i ten szklany budynek ! w czarnym moim ulubionym kolorze ! Miałam w tym roku z Wrocławiem wpaść na kawusię no ale ..... nie dziś to kiedyś.... Ten rok trochę trudny bo latorośl miał egzaminy, teraz czekamy na wyrok dostania się do LO Pozdrawiammmmmmmm