Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Milka 15:06, 09 kwi 2013

Aniu, odpowiem za Sylwię, mam je i mam o nich bardzo dobre zdanie, wytrzymałe i po zimie wygladają super
bociek 20:21, 09 kwi 2013

Potwierdzam powyzsze. Mnie Sylwia natchnela i zgapilam marmoladki wlasnie od niej. Sa super

Sylwia, kuruj sie szybko, za chwile szpadle w dlon
kaisog1 20:27, 09 kwi 2013

Sylwia nie daj się! Zdrowiej szybciutko
Madzenka 06:36, 10 kwi 2013

Sylwia dzisiaj u Ciebie +12 !! Czas do ogrodu!!
kitek81 19:39, 10 kwi 2013

hej Sylwia podglądałam wcześniej już Twój wątek, ale pierwszy raz piszę czas zacząć, bo jak nie, to znów zleci, zanim się zbiorę do pisania! piękny masz ogród, urzekł mnie bardzo, a szczególnie te drzewka na pniu z otoczką bukszpanu, a wiosną w środku bosko wyglądają te tulipany-chyba gdzieś zgapię ten element u siebie, jeśli mi oczywiście pozwolisz ?!
a tak w ogóle to zapraszam do mnie, może podpowiesz mi jak zaprojektować ogród, bo ja właśnie na tym etapie jestem?! :> sporo Nieszka mi wymyśliła, ale może wtrącisz swoje trzy grosze
pozdrawiam i zdrówka życzę, bo niby wiosna dłuuuugo wyczekiwana, a większość ogrodomaniaków chora
to zdrówka życzę i pozdrawiam
aneta230972 21:08, 10 kwi 2013

Zdrówka Sylwia dużo dużo i szybko .
Selly 11:37, 11 kwi 2013

Parę miesięcy temu trafiłam na Ogrodowisko i od tego czasu skrupulatnie czytam różne wątki oraz oglądam ogrody. Po tych kilku miesiącach mam już kilka swoich faworytów w moim " rankingu" najpiękniejszych ogrodów. Twój ogród jest właśnie wśród tych przeze mnie wspomnianych faworytów . Zatem postanowiłam się do Ciebie " przykleić", co by czerpać inspirację i korzystać z Twojego doświadczenia.
Wprawdzie mój dom jest na drugim krańcu Polski , bo nad morzem , ale przecież " internet zbliża ludzi" Ja swój ogród dopiero zakładam , jak już założę to pokażę, z tym że nie zdziw się, jeśli będzie podobny do Twojego . Pozdrawiam z nad morza
Syla 13:09, 11 kwi 2013

Witam ..... Wróciłam do żywych .... Jest już lepiej ..... nie może być inaczej , a ta pogoda ???? normalnie nie da wyleżeć w łóżku ..... Jest cudnie , słonecznie , ciepło ..... dlatego ja już jestem po jednej rundzie po okolicznych szkółkach

Kasia , Selly .... witam u siebie przenoście do swojego ogrodu to co się podoba , będzie mi miło

Dziewczynki , żurawki marmalade są u mnie posadzone na zachodniej części ogrodu , choć na intensywnym słońcu również powinna sobie dobrze poradzić .... przypuszczam , że może się tylko inaczej wybarwić

kaisog1 13:11, 11 kwi 2013

No w końcu ozdrowialaś! I nawet rajdzik sobie urządziłaś Przyznaj się, że buszowałaś juz po ogrodzie z sekatorem

A marmolada będzie ognisto czerwona na słońcu
ana_art 13:11, 11 kwi 2013

odnalazła się zguba wiedziałam że jak tylko poczujesz pierwsze promienie to nie usiedzisz