Kiedy ja je sadziłam ? ostatnio to nie pamiętam co robiłam dzień wcześniej .... przeglądnęłam zdjęcia z 2011r i tam ich jeszcze nie miałam ..... w takim razie w zeszłym roku na pewno bardzo wcześnie zakupiłam internetowo , bo przyszły patyczki bez liści jeszcze dlatego posadziłam po trzy sztuki zaraz obok siebie ..... a cięłam wczesną wiosną tego roku krótko i nie bardzo wiedziałam czy dobrze czy nie ......
jak solidnie zabezpieczysz donice przed mrozem to może się udać ..... no i miejsce osłonięte koniecznie .... Dana chyba wymienia od czasu do czasu .....
Nie będzie Łukasz skarpy przy schodach ..... będzie duża donica gabionowa dookoła jednego z ogrodów zimowych .... powstanie taka opaska z nasadzeniami ......
Lustro w gabionie bardzo mnie intryguje bo nie wpadło mi w ręce zdjęcie z czymś takim....także tylko wyobraźnia i mam nadzieję , że będę zadowolona bo się inaczej załamię
Alinko dziękuję za podanie nazw rozplenic ..... co do jarzmianki to taki impuls bo dawno na zakupach nie byłam .... drogie nie było to się pozbędę ....dużo pustych ogrodów wokół mnie .... wyczytałam , że to roślina zadarniająca .... szkoda , że dopiero po zakupie
Melduję posłusznie ,że u mnie hortka limka na mega patelni ... I kwiaty ma .. Nooo całkiem spore .. Na dodatek jest w donicy ... I jest szczepiona , więc ma pod górkę
Buziam Sylwia .. Jak poczytałam o tym lustrze na gabionie.. Aaaa..... Umrę z ciekawości
Nooo taaaa.. I znów mi kopara zjechała na ten piękny ogrod zimowy i na jarzmiankę ..., i widzę ,że też wpadłaś w rozchodnikowe sidła.. Hhhihiii... To jakaś epidemiaaaaa