Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 10:53, 14 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Nooo taaaa.. I znów mi kopara zjechała na ten piękny ogrod zimowy i na jarzmiankę ..., i widzę ,że też wpadłaś w rozchodnikowe sidła.. Hhhihiii... To jakaś epidemiaaaaa

Buziaki ..

rozchodniki miały być z czerwonymi liśćmi ... no ale kupiłam takie jakie kupiłam ..... postaram się dzisiaj posadzić ale nie wiem czy czas pozwoli i siły ..... bo miejsce wymaga sporej pracy dobra nie dyskutuję tylko biegnę pracować

Zetka zaraziła rozplenicami i rozchodnikami ..... spróbuję u siebie a jak to będzie wyglądało .... zobaczę jak posadzę co najwyżej starym zwyczajem Sylki będę przesadzać i co najwyżej jak się nie spodoba rozdawać tak już mam i chyba się z tego nie wyleczę
dorotka_z 11:22, 14 sie 2013

Ależ u Ciebie jest pieknie!

Mam taką nieśmiałą prośbę Zastanawiam się nad wyborem roślin do przesłonienia ogrodzenia. Wiem, że m.in. masz żywopłot z choiny. Czy mogłabym Cię prosić o wstawienie jakiegoś zdjęcia, zebym mogła zobaczyć jak to wygląda od frontu, tak en face ?
Mala_Mi 11:23, 14 sie 2013

Rozchodniki i rozplenice..... nie wyrzucisz...... za pikne są....

Na bieżąco jestem...
ana_art 11:33, 14 sie 2013

Hahaha tez mam rabateczke z rozplenicą i rozchodnikiem
Syla 11:36, 14 sie 2013

ana_art napisał(a)
Hahaha tez mam rabateczke z rozplenicą i rozchodnikiem

hahahaha wiem wiem bo widziałam urzekła mnie ta rozplenicowo-rozchodnikowa i chiba nie tylko mnie
Syla 11:38, 14 sie 2013

asc napisał(a)
Rozchodniki i rozplenice..... nie wyrzucisz...... za pikne są....

Na bieżąco jestem...

U Ciebie Aniu na bieżąco to trudne bardzo ale zawsze staram się być jak tylko na ogrodowisko wpadam ..... rozchodniki i rozplenice .... no pikne są jak dodam jeszcze cosik to może się zaprzyjaźnimy na zawsze
Syla 11:40, 14 sie 2013

dorotka_z napisał(a)
Ależ u Ciebie jest pieknie!

Mam taką nieśmiałą prośbę Zastanawiam się nad wyborem roślin do przesłonienia ogrodzenia. Wiem, że m.in. masz żywopłot z choiny. Czy mogłabym Cię prosić o wstawienie jakiegoś zdjęcia, zebym mogła zobaczyć jak to wygląda od frontu, tak en face ?

zrobię fotkę .... nie widzę problemu ale na zdjęciu nie wygląda korzystnie tak jak w realu .... ale spróbuję zdjęciem wydobyć z niej całe piękno bo ją uwielbiam biegnę
Syla 11:52, 14 sie 2013

Dorotka .... proszę bardzo : .................. Ona rośnie u mnie na pełnym słońcu
z daleka

bliżej

i jeszcze bliżej

i z boczku
BarbaraM 11:57, 14 sie 2013

Sylwia,ale u Ciebie urosło!
Pozdrawiam.
dorotka_z 11:59, 14 sie 2013

Sylwia, łał, ale jesteś szybka!
Pięknie dziękuję. Też mi się bardzo podoba, jest taka, hmm, koronkowa

I przycinasz boczki i czubki? Jak myślisz, można taki żywopłot utrzymać docelowo na wysokości 1,5-2 metry? I, przepraszam, że tak męczę, jaką szerokość zajmują u Ciebie i jak gęsto sadziłaś?

Kurcze, głupio mi, ze tyle pytań, ale nie znam nikogo innego, kto ma taki zywopłot