Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 14:27, 08 kwi 2014

Agacia napisał(a)

Syla 14:29, 08 kwi 2014

Lena napisał(a)
Sylwuś Witaj

Zmiany w ogrodzie "dają po oczach" Normalnie szok !
Mebelki fantastyczne i idealnie dobrane ...pytanie czy ty kobieto znajdziesz chwile na użytkowanie ich?
Ciekawi mnie warzywniak i ścianka wodna - może foteczki?
Sylwia zapraszam do Krakowa - zaglądnij do nas
Pozdrawiam

Postaram się zaglądnąć , dzięki za zaproszonko czas na wypoczynek ? tyko na wyjazdach , w domu nie posiedzę
ewa004 19:20, 08 kwi 2014

Sylwia a swoje mebelki kupiłaś po promocyjnej cenie ?
Mathildis 21:35, 09 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)

Fascynuje mnie to, że każda z nas zaczyna od trawnika, potem są bukszpany i trawy a kończymy na warzywnikach Ja w ubiegłym roku posadziłam swoje pierwsze pomidory a jesienią maliny i jeźyny

ja na pewno też tak skończę - chociaż u mnie to warzywka tylko w skrzyniach, ale jeszcze nie wiem gdzie
Mathildis 21:40, 09 kwi 2014

Syla napisał(a)

Byłam tam dzisiaj i zakupiłam sobie dwie jabłonie i śliwkę węgierkę na resztę się nie załapałam bo wykupiłaś wszystkie ... będę eksperymentować i prowadzić w formie stożków

a gdzie ja te maliny upcham ????? matko jedyna , brakuje mi miejsca bo ja jeszcze przywlekłam z tej szkółki borówki aż trzy ale z łopatą mogę do Ciebie podskoczyć , jest pretekst

Sylwia, a jakie te Borówki, bo już o nich myślę i nie wiem na jakie się zdecydować . Raczej wyrzucę maliny - bo bardzo się panoszą, a w ich miejsce borówki wsadzę.

Przy okazji poproszę o rzut oka na moje rabatki może coś ciekawego wpadnie Ci do głowy
Mathildis 22:26, 09 kwi 2014

Syla napisał(a)
Moje meble .... przepraszam za jakość ale z komórki robiłam i mi się ręce trzęsły poduszki schowane

Daleko musiałam się cofać, ale co tam mebelki prima sort
Syla 21:25, 10 kwi 2014

ewa004 napisał(a)
Sylwia a swoje mebelki kupiłaś po promocyjnej cenie ?

niestety nie
Syla 21:28, 10 kwi 2014

Mathildis napisał(a)

Sylwia, a jakie te Borówki, bo już o nich myślę i nie wiem na jakie się zdecydować . Raczej wyrzucę maliny - bo bardzo się panoszą, a w ich miejsce borówki wsadzę.

Przy okazji poproszę o rzut oka na moje rabatki może coś ciekawego wpadnie Ci do głowy

Mam trzy odmiany ,mają owocować jedna po drugiej . Wcisnęłam na rabatę przy kole żwirkowym . Nazwy wiszą na krzaczkach ..... spiszę jutro
ewa004 21:28, 10 kwi 2014

Cholercia !!! dwa dni później mogłaś jechać
baraga1904 21:29, 10 kwi 2014

...Syla...kupiłam donicę w tej firmie w której Ty kupowałaś...niestety dotarła uszkodzona po dwóch tygodniach czekania!!! reklamację już złożyłam i w firmie i u przewożnika...napisz mi proszę może na prive czy u Ciebie sparawa już jest załatwiona i jak długo czekałaś?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies