Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 20:01, 24 wrz 2014

brzydula napisał(a)
Sylwio która Twoim zdaniem z lawend jest ładniejsza Darf Blue czy Aromatico Blue.Jaką. Jaką twoim zdaniem osiagaja wysokość i tóra bys poleciła?? Dodam,że planuje ją posadzić na drugim planie za szałwia Deep Blue

Aromatico kwitnie ponownie .... Darf Blue złapała grzyba ..... Obie dla mnie na równi piękne

na pierwszym planie Darf Blue .... na obrazku obie ....
beata_kulesza 20:04, 24 wrz 2014

Sylwio czekamy w takim razie na Twoje fotki
Ja taż już kończę prace na ten sezon zostały tylko jakieś pojedyńcze cebulki do wsadzenia ale to praca bardziej "kosmetyczna"
MAD 20:35, 24 wrz 2014

Jaki cudny pas lawendy... Pięknie kontrastuje z tą zielenią. Będę siedzieć tu u Ciebie i wzdychać.
AlKa 20:53, 24 wrz 2014

Syla napisał(a)

Nie serial to tylko kilka fotek z postępu prac Popcorn już pewnie wystygł

Przetrzymałaś nas z tym popcornem.
Pozytywnie zazdrosze zielonego dywanu. Zamykam oczy i wyobrażam sobie jak musi być bosko
Madzenka 21:21, 24 wrz 2014

Syla trzymam kciuki abyś za rok miała czas i ochotę cieszyć się ogrodem. Bo jest tak pieknie , że aż niewyobrażalnie Obiecaj na forum, że żadnych rewolucji nie robisz, dopieszczasz i cieszysz się ogrodem!
A ja będę pilnować

Syla do bukszpanów na brzeg rabaty jakie niskie trawki wsadzić? Cerex elata, evergold czy coś innego. Z tyłu są zebrinusy, ambrowce i zielona sciana z graba... Za zielona... Obok miniaturowe hosty sillouett , czy jakoś tak... Więc chyba elata?

Ps. O spotakniu tak zagaiłam
Sebek 21:29, 24 wrz 2014

Marzena2007 napisał(a)
Syla trzymam kciuki abyś za rok miała czas i ochotę cieszyć się ogrodem. Bo jest tak pieknie , że aż niewyobrażalnie Obiecaj na forum, że żadnych rewolucji nie robisz, dopieszczasz i cieszysz się ogrodem!
A ja będę pilnować

A Ciebie kto przypilnuje? Bo sam chyba nie dam rady
noemi 21:34, 24 wrz 2014

Sebek napisał(a)

A Ciebie kto przypilnuje? Bo sam chyba nie dam rady

się nie da , nawet w większej grupie ….
Syla 21:48, 24 wrz 2014

beata_kulesza napisał(a)
Sylwio czekamy w takim razie na Twoje fotki
Ja taż już kończę prace na ten sezon zostały tylko jakieś pojedyńcze cebulki do wsadzenia ale to praca bardziej "kosmetyczna"

Nawet o tulipanach nie pomyślałam .... hmmmmm .... w przyszłym roku mam komunię młodszego .... coś by pasowało posadzić ....
Syla 21:49, 24 wrz 2014

MAD napisał(a)
Jaki cudny pas lawendy... Pięknie kontrastuje z tą zielenią. Będę siedzieć tu u Ciebie i wzdychać.

właśnie na tym kawałku muszę coś grzebnąć bo mi gracki pożarły hortensje i choć duże są to ich nie widać
Syla 21:51, 24 wrz 2014

AlKa napisał(a)

Przetrzymałaś nas z tym popcornem.
Pozytywnie zazdrosze zielonego dywanu. Zamykam oczy i wyobrażam sobie jak musi być bosko

skupiam się na sprzątaniu i sadzeniu Żurawek ...teraz .... a na wiosnę polegnę na mojej nowej trawie