Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

GosiaJoanna 21:03, 16 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Gośku .. Ja Ci nie kcem kłopotu robić.. Śpimy w Ibisie w earls court ..... Są busy easy bus ale one jadą tylko do baker street ( tak mi się wydaje ) a potem by trzeba metrem....aaa... Jak będą trąbić o dzikich turystach z Polski , co to siem w Londku zgubili , to to będziemy my

Ale jazda metrem jest bajecznie prosta w Londynie ja bym pojechała easy busem i tam gdzie Sherlock mieszkał przesiadła sie na metro
GosiaJoanna 21:11, 16 mar 2014

Transport for london Ci pomoże Good Luck

http://www.tfl.gov.uk/tfl/languages/polski/
GosiaJoanna 21:25, 16 mar 2014

Ja pojechałabym tak z Luton pociagiem na St. Pancras Station a później tez pociagiem do Earls Court lub metrem Piccadilly Line (niebieska )
Na St. Pancras King Cross Station szukacie niebieskiej lini i wsiadacie w pociąg który jedzie na Uxbridge lub Heathrow ogólnie z Luton kazdy jedzie pociagiem na St, Pancras poniewaz przez tę stacje przejezdzają wszystkie linie metra i jest super połączenie
gierczusia 21:56, 16 mar 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Transport for london Ci pomoże Good Luck

http://www.tfl.gov.uk/tfl/languages/polski/

Łojjjjj ... Dzięki wieeelkie ..ale fajna ściąga .. Jesteś niesamowita
gierczusia 22:01, 16 mar 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Ja pojechałabym tak z Luton pociagiem na St. Pancras Station a później tez pociagiem do Earls Court lub metrem Piccadilly Line (niebieska )
Na St. Pancras King Cross Station szukacie niebieskiej lini i wsiadacie w pociąg który jedzie na Uxbridge lub Heathrow ogólnie z Luton kazdy jedzie pociagiem na St, Pancras poniewaz przez tę stacje przejezdzają wszystkie linie metra i jest super połączenie

Uhhuummmm ... Jeszcze się muszę zdoktoryzować jak to jest z biletami .. Będą jajca ... Ale już nie mogę się doczekać

Gosiu .. A czy znasz może firmę Berkeley square london ???... Mają Fantastiko kosmetyki dostępne u nas do niedawna tylko w Marrionaud .. Teraz firma wycofała się naszego rynku i mam nadzieję w Lądku sie zaopatrzyć ...
ewakatowice 22:23, 16 mar 2014

skąd to cudo? zapraszam do mnie z nożycami wraz z instruktażem poproszę

Przez nieuwagę w koszu wylądował mail, nie chciałam zawracać Ci głowy ale proszę prześlij jeszcze raz, koleżanka mnie molestuje ... a ja Ciebie, normalnie karalny mobbing

Kiedy jedziesz, kiedy wracasz kiedy kawa
gierczusia 22:29, 16 mar 2014

Juzia_G napisał(a)

Moje dwulatki do bioder....ale ja je non stop dzieliłam
Teraz czekam aż urosną...do cycków

Jużka ... Pomyliłaś mi się z Kindzią ... Jedna Czerwona i druga też

Nie martw się , urosną ... Buziaki
gierczusia 22:32, 16 mar 2014

ewakatowice napisał(a)
skąd to cudo? zapraszam do mnie z nożycami wraz z instruktażem poproszę

Przez nieuwagę w koszu wylądował mail, nie chciałam zawracać Ci głowy ale proszę prześlij jeszcze raz, koleżanka mnie molestuje ... a ja Ciebie, normalnie karalny mobbing

Kiedy jedziesz, kiedy wracasz kiedy kawa

Info o sprzęcie wysyłam na priva ... A Tobie chodzi o maila z moją skromną osobą ??... Noo dobra już wysyłam ... Nie czułam sie molestowania , ffffcale

Jadę w weekend 23-25 maja , wtedy wypada CHFS ... A nad kawką pomyślimy
Bea 22:35, 16 mar 2014

To dobrze, może z tym przejazdem na miejscu

też się coś wykombinuje

gierczusia 22:40, 16 mar 2014

Bea napisał(a)
To dobrze, może z tym przejazdem na miejscu

też się coś wykombinuje

Haha .. Ja u Ciebie a Ty u mnie

Też myślę ,czy załatwiać wcześniej czy tak jak Gośka napisała , po prostu zdać sie na żywioł