Ja pojechałabym tak z Luton pociagiem na St. Pancras Station a później tez pociagiem do Earls Court lub metrem Piccadilly Line (niebieska )
Na St. Pancras King Cross Station szukacie niebieskiej lini i wsiadacie w pociąg który jedzie na Uxbridge lub Heathrow ogólnie z Luton kazdy jedzie pociagiem na St, Pancras poniewaz przez tę stacje przejezdzają wszystkie linie metra i jest super połączenie
Uhhuummmm ... Jeszcze się muszę zdoktoryzować jak to jest z biletami .. Będą jajca ... Ale już nie mogę się doczekać
Gosiu .. A czy znasz może firmę Berkeley square london ???... Mają Fantastiko kosmetyki dostępne u nas do niedawna tylko w Marrionaud .. Teraz firma wycofała się naszego rynku i mam nadzieję w Lądku sie zaopatrzyć ...
skąd to cudo? zapraszam do mnie z nożycami wraz z instruktażem poproszę
Przez nieuwagę w koszu wylądował mail, nie chciałam zawracać Ci głowy ale proszę prześlij jeszcze raz, koleżanka mnie molestuje ... a ja Ciebie, normalnie karalny mobbing
Info o sprzęcie wysyłam na priva ... A Tobie chodzi o maila z moją skromną osobą ??... Noo dobra już wysyłam ... Nie czułam sie molestowania , ffffcale
Jadę w weekend 23-25 maja , wtedy wypada CHFS ... A nad kawką pomyślimy