Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 19:35, 17 mar 2014

ewakatowice napisał(a)
możecie mnie doinformować ile należy zakupić kamoli na 1m2?

Pierona , Ewka... Nie wiem...... Ja w żwirowni miałam wybór czy tona czy dwie czy pól .. To wzięłam pól.... ... Na przedogródek mi starczyło i to z nadmiarem .. Poza tym , to bedzie napewno zależało od gratulacji żwiru....
gierczusia 19:39, 17 mar 2014

anna_g napisał(a)

Larwy pewnikiem tudzież po potocznemu robalki ale przeca chiba nie opuchlaka bo toż one takie malusie były że ja je ledwo gołym okiem dopatrzyłam... ledwo co ledwo i przyglądać się musiałam... no ja już wzrok nie mam jak "młoducha" (mojej teściowej słowo) ale bez przesady Dzięki za info

Jeśliby się własnie wylęgły z jajek to mogłyby chyba być takie maciupkie.. W sumie nie wiem , jakiej wielkości sa te czorty

Buziaki
gierczusia 19:40, 17 mar 2014

Magda70 napisał(a)

Już nie przeginaj...napisalam czytać i słuchać. O przylatywaniu nic nie było

Nooo fieszzzzz .. To chociaż Baltazara Gąbkę z ekspedycją ratunkową wyślij ...
gierczusia 19:57, 17 mar 2014

A moja łączka krokusowa wygląda tak.. Nędza z bidą ze wsi idą ..dobrze ,że chociaż to lustro jest , bo inaczej to już by wcale ne było co liczyć....

Już wiem , że jednak lepiej posadzić w kępach na rabacie ..achhh ,żeby to człek był mniej uparty i innych wcześniej posłuchał .. Powinnam chyba robić iaaa, iaaaa

ewakatowice 20:08, 17 mar 2014

gierczusia napisał(a)
A moja łączka krokusowa wygląda tak.. Nędza z bidą ze wsi idą ..dobrze ,że chociaż to lustro jest , bo inaczej to już by wcale ne było co liczyć....

Już wiem , że jednak lepiej posadzić w kępach na rabacie ..achhh ,żeby to człek był mniej uparty i innych wcześniej posłuchał .. Powinnam chyba robić iaaa, iaaaa

ale masz piknie, ile tych krokusów ? hi hi Możesz liczyć podwójnie te w lustrze również się liczą w końcu w Twoim ogrodzie

nie łam się ja nie mam ani jednego

ewakatowice 20:10, 17 mar 2014

to te pół tony na jaką powierzchnę wysypałaś????
Kindzia 20:14, 17 mar 2014

Widzisz jaką czystą podusie miałaś? Jak dbają?

Ja tez z jasiorem jeżdżę, nawet na szkolenia

Ale masz łąkę krokuskową...biedna Gierczunia Wydłub je z trawy i na rabatkę jakąś do kupy, efekt będzie
GosiaJoanna 20:37, 17 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Gosiu .. Ale te strefy właśnie mnie męczą ... Która to pierwsza , druga itp ??.. A bilety godzinowe są ???

Kochana 1 strefa to Centrum i Twój hotel również jest w I strefie. Travel Card jest na cała dobę na metro, autobusy i pociagi
ewakatowice 20:44, 17 mar 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Kochana 1 strefa to Centrum i Twój hotel również jest w I strefie. Travel Card jest na cała dobę na metro, autobusy i pociagi

bojem się bojem się, że TY się zgubisz

Wyślę Ci przewodniczkę po Londynie od 20 lat mieszka siostra mojego M
anna_g 20:49, 17 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Nie znałam tego powiedzonka - bardzo mi się widzi Nie uwłaczając zupełnie oczywiście Twojej łączce krokusowej Ona jest mikrołączka Pewnie Ci się rozrośnie ale trawy nie możesz za bardzo kosić przez jakiś czas wokół krokusków Może Kindzia ma rację - przenieś je na rabatę...