Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

anna_g 09:47, 17 mar 2014

A ja to dopiero nie wyrabiam - a u ciebie to już całkiem tyle czytania... Podaj mi proszę też info na priv o tym twoim sprzęciku do cięcia. Właśnie szukam czegoś podobnego do buksów i innych form mniejszych Buziolki też zostawiam i miłego tygodnia Muszę jeszcze doczytać co to za mikstury na opuchlaki tu szykujesz - ale to później ciut. Ja kupiłam Mospilan - jak się trochę poprawi - oglądnę co się święci i najwyżej machnę... Ale... wyjęłam z ziemi obżarte trzmieliny... szukałam, szukałam ale nie było nigdzie żadnych "krewetek" - jedynie co dojrzałam to takie małe białe wielkości niecałego milimetra (to i mnie je trudno dojrzeć było), wijące się robalki - ale nie wiem co to...
Juzia 10:42, 17 mar 2014

Boszzzz.... znowu się rozgadały
GosiaJoanna 14:05, 17 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Uhhuummmm ... Jeszcze się muszę zdoktoryzować jak to jest z biletami .. Będą jajca ... Ale już nie mogę się doczekać

Gosiu .. A czy znasz może firmę Berkeley square london ???... Mają Fantastiko kosmetyki dostępne u nas do niedawna tylko w Marrionaud .. Teraz firma wycofała się naszego rynku i mam nadzieję w Lądku sie zaopatrzyć ...

W pociagu mozna kupić bilet u konduktora a na metro przy kasie "One day ( Daily) travel card 1 zone please "hihihi jakoś tak chyba nie wiem jak teraz sie kupuje czy tylko na 1 strefę czy na 1-3 zone
Milka 15:48, 17 mar 2014

Ale tu czytania!! a ja szukam pisma obrazkowego, raportu wiosennego
malgorzata_s... 15:56, 17 mar 2014

Wsiąść do pociągu byle jakiego.... Tak mi się skojarzyło Ela ja bym się całkiem zgubiła bo ja z angielskim to nie ten tego. Uczyłam się troche ale ja językowo to nie teges jeszdem Ruski jazyk to jeszcze ale angielski to tylko tyle co w piosence Alibabek
gierczusia 17:59, 17 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wsiąść do pociągu byle jakiego.... Tak mi się skojarzyło Ela ja bym się całkiem zgubiła bo ja z angielskim to nie ten tego. Uczyłam się troche ale ja językowo to nie teges jeszdem Ruski jazyk to jeszcze ale angielski to tylko tyle co w piosence Alibabek

Gośku .. Ja mam nadzieję ,że nie zrobię tak jak w tej piosence : nie dbać o bagaż.....itp i że mnie jakiś kobuch ńie ucapi

Moj angielski średńi , ale tak sobie myślę , jak dałam radę w Niemczech , gdzie moja znajomość ograniczała się do Danke i guten morgen , to chyba w Anglii jakoś wytrzymam...... Z Amerykanami gorzej się gada , bo oni jakby kluski w buzi mieli i jeszcze tak szybko nawijąją ,że łolaboga

Poza tym ,mój Chłop się nabija ,że tam połowa populacji to Polacy wiec porozumiewać się będziemy po polsku
gierczusia 18:03, 17 mar 2014

irena_milek napisał(a)
Ale tu czytania!! a ja szukam pisma obrazkowego, raportu wiosennego

Irenko .. Bardzo m przykro , ale pisma obrazkowego u mnie akurat niet..

Pogoda paskudna ,w sobotę padał i zalegał śnieg, wiało tak ,że strach było głowisię z domku wystawić , a co dopiero inksze członki

Stąd raport wiosenny został odłożony w czasie z przyczyn atmosferycznych .. Buziaki
gierczusia 18:04, 17 mar 2014

GosiaJoanna napisał(a)

W pociagu mozna kupić bilet u konduktora a na metro przy kasie "One day ( Daily) travel card 1 zone please "hihihi jakoś tak chyba nie wiem jak teraz sie kupuje czy tylko na 1 strefę czy na 1-3 zone

Gosiu .. Ale te strefy właśnie mnie męczą ... Która to pierwsza , druga itp ??.. A bilety godzinowe są ???
gierczusia 18:06, 17 mar 2014

Juzia_G napisał(a)
Boszzzz.... znowu się rozgadały

Nooo doooobra ..

Ale jak będziesz kiedyś kciała do Londynu jechać " na wariata "to tu wszystko znajdziesz .... Noo wybacz... Ale pisma obrazkowego nie ma jak zrealizować ze względu na niwydolność pleneru
gierczusia 18:11, 17 mar 2014

anna_g napisał(a)
A ja to dopiero nie wyrabiam - a u ciebie to już całkiem tyle czytania... Podaj mi proszę też info na priv o tym twoim sprzęciku do cięcia. Właśnie szukam czegoś podobnego do buksów i innych form mniejszych Buziolki też zostawiam i miłego tygodnia Muszę jeszcze doczytać co to za mikstury na opuchlaki tu szykujesz - ale to później ciut. Ja kupiłam Mospilan - jak się trochę poprawi - oglądnę co się święci i najwyżej machnę... Ale... wyjęłam z ziemi obżarte trzmieliny... szukałam, szukałam ale nie było nigdzie żadnych "krewetek" - jedynie co dojrzałam to takie małe białe wielkości niecałego milimetra (to i mnie je trudno dojrzeć było), wijące się robalki - ale nie wiem co to...

Noo jak to co ,Aniu .. Larwy pewnikiem ..... Zima była ciepła a opuchlaki szaleją od temperatur powyżej zera.. ... Ja założyłam taśmę klejącą na łodygi i liczę ( nie wiem , czym wariatka czy optymistka ) że mi się cuś tam przyklei .. I nie mam na myśli śmieci z rabaty ..... Niestety trzmieliny ,zurawki , gaulterie , rodki , bergenie , bluszcze... To przysmaki opuchlaczków .. Priva już wysyłam

Ściskam