Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 18:19, 17 mar 2014

Bea napisał(a)
Musimy się za to zabrać, ale raczej opcja zamawiania tutaj, niż kombinowania na miejscu.
Tylko może bliżej kwietnia.

Pociąg o tyle jest wygodny, że przejazd trwa 25 minut i dojazd na dworzec bezpośrednio z lotniska.
Bus ma stanowisko na przeciwko wyjścia, też blisko.

Jaką opcję wybrałaś przy zamawianiu biletów na wystawę?

Największą

Beatko .. Gosia Joanna pisała mi ,że pociąg to może być koszt ok 25£ więc jak to pomnożyć przez 4 to będzie fajna kwota no i jeszcze metro..może lepiej jednak ten autobus i potem metro .....

Opcja oczywiście cały dzień ... Chyba ,że jeszcze jakieś inne były ????

Buziaki
gierczusia 18:22, 17 mar 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Kiedys mieli stoisko w Selfridges na Oxford Street

Kobitko .. Dzięki bardzo ....,,Niech Ci Panbóczek w dzieciach wynagrodzi ..... Ale nie w ilości , nnno , nieee taką swinią bym nie była .. Tylko w jakości
gierczusia 18:25, 17 mar 2014

Magda70 napisał(a)

Będę wszystkie wiadomości oglądać i słuchać
...

Od razu mi się lżej na serduchu zrobiło .. Czyli jak się zakałapuckamy w tym Londynie to przybędziesz z ekspedycja ratunkową ?? ufffffff
gierczusia 18:28, 17 mar 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Mój ML też był mały,mam jednak nadzieję że w tym roku urośnie,a jak od razu do cycków,to wcale ,a wcale sie nie pogniewam
Plany wyjazdowe nadal trwają,dobrze że nie będziesz jednak musiała spać na ekspozycji
Buziam Eluś i miłego tygodnia zyczę

Cześć Gabrysiu .. Miło ,że zaglądasz.. Ja ostatnio notorycznie nie wyrabiam...

Moj ML był od razu spory , dokładnie tak jak i jego cena ... W tym roku zamierzam go podzielić , ciekawe czy mu się spodoba.

Ja też się cieszę ,że nie będę musiała spać na ekspozycji , bo nie wiem , jaki jest stosunek panów Policmajstrów do bezdomnych śpiących na terenie wystawy bez zezwolenia

Również buziaki slę gorące
gierczusia 18:29, 17 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
Z takimi doradcami to na koniec świata można jechac. Pozdrówka.

Masz rację Bogdziu ... Zresztą mnie się tez ostatnio " szwendacz " włączył
Magda70 18:48, 17 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Od razu mi się lżej na serduchu zrobiło .. Czyli jak się zakałapuckamy w tym Londynie to przybędziesz z ekspedycja ratunkową ?? ufffffff

Już nie przeginaj...napisalam czytać i słuchać. O przylatywaniu nic nie było
Kindzia 19:22, 17 mar 2014

Dasz se radę, tyś obrotna, eMuś tyż nie w ciemię bity. Opowiadałam Ci jak mój M załatwiał żarówkę w hotelu u Arabów? Ja sobie za Chiny Ludowe nie mogłam przypomnieć jak jest żarówka po angielsku...więc się plączę "light did not work" i tego typu...a eMuś : koleś, żarówka kaput i chłopina od razu z żarówką przyleciał wymienić. A to przez telefon my tłumaczyli...

Ale zdjęciów będzie!!!
ewakatowice 19:25, 17 mar 2014

możecie mnie doinformować ile należy zakupić kamoli na 1m2?
anna_g 19:30, 17 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Noo jak to co ,Aniu .. Larwy pewnikiem ..... Zima była ciepła a opuchlaki szaleją od temperatur powyżej zera.. ... Ja założyłam taśmę klejącą na łodygi i liczę ( nie wiem , czym wariatka czy optymistka ) że mi się cuś tam przyklei .. I nie mam na myśli śmieci z rabaty ..... Niestety trzmieliny ,zurawki , gaulterie , rodki , bergenie , bluszcze... To przysmaki opuchlaczków .. Priva już wysyłam

Ściskam

Larwy pewnikiem tudzież po potocznemu robalki ale przeca chiba nie opuchlaka bo toż one takie malusie były że ja je ledwo gołym okiem dopatrzyłam... ledwo co ledwo i przyglądać się musiałam... no ja już wzrok nie mam jak "młoducha" (mojej teściowej słowo) ale bez przesady Dzięki za info
gierczusia 19:32, 17 mar 2014

Kindzia napisał(a)
Dasz se radę, tyś obrotna, eMuś tyż nie w ciemię bity. Opowiadałam Ci jak mój M załatwiał żarówkę w hotelu u Arabów? Ja sobie za Chiny Ludowe nie mogłam przypomnieć jak jest żarówka po angielsku...więc się plączę "light did not work" i tego typu...a eMuś : koleś, żarówka kaput i chłopina od razu z żarówką przyleciał wymienić. A to przez telefon my tłumaczyli...

Ale zdjęciów będzie!!!

Oplułam ekran

Ja zawsze jeżdżę ze swoją prywatną poduszką.. Razu jednego była ona w białej poszewce , bardzo podobnej jak arabskie hotelowe.. Pewnego dnia wracam z plaży i patrzę , moja podusia w nowej czystej poszewce .. To ja w płacz ,że mi Araby porwali moją poszewkę z kompletu .. Była z zamkiem błyskawicznym , a ichnie nie.. Już się zbieram lecieć z larmem do recepcji , czy achmed nie zauważył przypadkiem że ta zamek miała ..a mój chłop patrzy na mnie z politowaniem , bierze podusię , zdejmuje ichnią poszewkę.......a pod spodem moja , krajowa , czorna już niemiłosiernie nota bene )

Bożeszzz , jak mnie wstyd byłoooooo

A zdjątka mam nadzieję ,ze będą