Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

GosiaJoanna 18:43, 07 kwi 2014

Ta pamięć a nawet pamiętliwość to raczej nie zawsze dobra cecha. Wkopałam teraz mięte też w donice ponieważ po warzywniku mi się strasznie rozrastała
GosiaJoanna 18:45, 07 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

Taaak Gośku ... Mozga koniecznie w doniczce ..inaczej się rozlezie , gdzie tylko się da, a tak tworzy piękną kępkę ..., Ależ Ty masz pamięć .... Zazdraszczam

Zobacz

Też tak zrobię dzieki :*
gierczusia 18:57, 07 kwi 2014

Cała przyjemność po mojej stronie Gośku
ewakatowice 19:13, 07 kwi 2014

Elu, jak będziesz u mnie to dam Ci do wora trochę mojej ziemi
u mnie kwasolubne mają raj... nawet mój persil ma się całkiem całkiem
Czekam aż zakwitnie.

Nie wiem gdzie TY tyle gatunków roślin upchałaś (zastanawiam się czy nie czasem za płotem),
masz mozgę... mój Czesiulek (czyli tata, ma... ), twierdzi, że to cholerstwo niebezpieczne rozłazi się po terenie a ma duuuuuże "pole"

Rozumniem, że masz "twardą" rękę i trzymasz swoje towarzystwo w ryzach

Kindzia 19:35, 07 kwi 2014

Dostałam kawałeczki (trzy) mozgi w zeszłym roku...dobrze, że o niej poczytałam. Już po miesiącu zaczęła się znacznie rozłazić. Wytargałam w ostatnim momencie. U mnie za moją rezydencją () sobie teraz rośnie, niech tam polne nieużytki zadarnia

Ta Twoja róża pięknie rozgałęziona. Będziesz cudo miała.

Jak tylko wydumam miejsce na drugą pergolę taką sobie posadzę
gierczusia 19:36, 07 kwi 2014

ewakatowice napisał(a)
Elu, jak będziesz u mnie to dam Ci do wora trochę mojej ziemi
u mnie kwasolubne mają raj... nawet mój persil ma się całkiem całkiem
Czekam aż zakwitnie.

Nie wiem gdzie TY tyle gatunków roślin upchałaś (zastanawiam się czy nie czasem za płotem),
masz mozgę... mój Czesiulek (czyli tata, ma... ), twierdzi, że to cholerstwo niebezpieczne rozłazi się po terenie a ma duuuuuże "pole"

Rozumniem, że masz "twardą" rękę i trzymasz swoje towarzystwo w ryzach

Nie ma sprawusi .. Z tą ziemią ofkurs ... Już wiozłam transport dżdżownic w woreczku w taśce z Mikołowa , więc worek ziemi z Katowic..drobiażdżek

Ja Ci mówię ,że ja główna ogrodowiskowa Upychaczka jezdem , co mi ffffcale chwały nie przysparza

Muszę ograniczyć ilość gatunków

Ale jak widzisz moja mozga grzeczna jest .. Siedzi w więzieniu i ani się waży uciekać ... Spójrz jaka jest już ładna duża .. I bedzie jak zwykle taka śliczna szumiąca kępa

Buziam
gierczusia 19:40, 07 kwi 2014

Kindzia napisał(a)
Dostałam kawałeczki (trzy) mozgi w zeszłym roku...dobrze, że o niej poczytałam. Już po miesiącu zaczęła się znacznie rozłazić. Wytargałam w ostatnim momencie. U mnie za moją rezydencją () sobie teraz rośnie, niech tam polne nieużytki zadarnia

Ta Twoja róża pięknie rozgałęziona. Będziesz cudo miała.

Jak tylko wydumam miejsce na drugą pergolę taką sobie posadzę

Kasiu .. Moja mozga naprawdę grzeczniutka .. Siedzi w kibelka i nie waży się ruszać ...

Jak różę zobaczyłam , to sie zmartwiłam czy mi się na mojej kratce zmieści ..... Mam nadzieję ,że tak

Cieszę się ,że się podoba.. A miejsce na pergolę się znajdzie ,jak znam życie .. Dla róży by się miało ńie zneleżć ??
ewakatowice 19:44, 07 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

Nie ma sprawusi .. Z tą ziemią ofkurs ... Już wiozłam transport dżdżownic w woreczku w taśce z Mikołowa , więc worek ziemi z Katowic..drobiażdżek

Ja Ci mówię ,że ja główna ogrodowiskowa Upychaczka jezdem , co mi ffffcale chwały nie przysparza

Muszę ograniczyć ilość gatunków

Ale jak widzisz moja mozga grzeczna jest .. Siedzi w więzieniu i ani się waży uciekać ... Spójrz jaka jest już ładna duża .. I bedzie jak zwykle taka śliczna szumiąca kępa

Buziam

nie kuś mnie tą trawą ... bom i ja zostane "upychaczką"
gierczusia 19:48, 07 kwi 2014

ewakatowice napisał(a)

nie kuś mnie tą trawą ... bom i ja zostane "upychaczką"

Hahah ...mnie się marzy roślinny gąszcz .. Nic na to nie poradzę ..

A jak trawki Ci się zachce m to Ci ukopię na miejscu .. Ottt co .. Kusić Ciem nie bedem ...gdzieżbym śmiała
ewakatowice 19:50, 07 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

Hahah ...mnie się marzy roślinny gąszcz .. Nic na to nie poradzę ..

A jak trawki Ci się zachce m to Ci ukopię na miejscu .. Ottt co .. Kusić Ciem nie bedem ...gdzieżbym śmiała

Moja wyobraźnia nie ogarnia Ciebie CIEBIE z łopatą czy szpadlem
(moje myśli śmieją się w głos)