Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 20:14, 07 kwi 2014

ewakatowice napisał(a)

Moja wyobraźnia nie ogarnia Ciebie CIEBIE z łopatą czy szpadlem
(moje myśli śmieją się w głos)

Ewka .. Poznasz moje drrrugie " ja "... Łopata , grabie i blek frencz

Hhhihiii
Juzia 20:30, 07 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

Jak to nie rośnie ???????... Ńie rośnie ??... To jaka jest u Was pogoda ?

A nie używam florowitu na trawnik , tylko yara milę i to na boki z powodu dziwactwa trawy nie sypę wcale.... A rabaty.. Hmmmm.. Ta anomalia ma miejsce nawet przy murze....
. ... I bądż tu mądry .. Trawa fffariatka

No właśnie nie wiem czemu nie rośnie
Pogoda pod psem... od dzisiaj. Tamten tydzień było ładnie.
ewakatowice 20:42, 07 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

Ewka .. Poznasz moje drrrugie " ja "... Łopata , grabie i blek frencz

Hhhihiii

Jak nie zobaczę to nie uwierę. Reflektuję na poniedziałek, ma być"okienko" słoneczne okienko pogodowe :
anna_g 20:52, 07 kwi 2014

Widziałam u Kasi Twoją Giardinę - łał wypasiona jest - śliczna sadzonka (ha - ja to już znawca jezdem - ale na oko nawet moje widać że bardzo ładna). Ale będzie zjawiskowa - mam tylko nadzieję, że Ci sie zmieści i nie wylezie bo wygląda na dużą Buziak Eluś
gierczusia 20:54, 07 kwi 2014

Juzia_G napisał(a)

No właśnie nie wiem czemu nie rośnie
Pogoda pod psem... od dzisiaj. Tamten tydzień było ładnie.

Noo to podobnie jak u nas .. U nas ma się psuć od jutra.... Ale powinna juz rosnąć stanowczo... A nawozik ??
gierczusia 20:56, 07 kwi 2014

ewakatowice napisał(a)

Jak nie zobaczę to nie uwierę. Reflektuję na poniedziałek, ma być"okienko" słoneczne okienko pogodowe :

Noo to jesteśmy wstępnie umówione .. Jeszcze będziemy potwierdzać w niedzielę , oki ??
Noo i mam nadzieję ,że się wstrzelimy w pogodę .. Taka kawka na słonecznym tarasiku achhh
Juzia 20:57, 07 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

Noo to podobnie jak u nas .. U nas ma się psuć od jutra.... Ale powinna juz rosnąć stanowczo... A nawozik ??

Lałam do trawników z mchem...może saletry jednak potrzebuje...
gierczusia 20:57, 07 kwi 2014

anna_g napisał(a)
Widziałam u Kasi Twoją Giardinę - łał wypasiona jest - śliczna sadzonka (ha - ja to już znawca jezdem - ale na oko nawet moje widać że bardzo ładna). Ale będzie zjawiskowa - mam tylko nadzieję, że Ci sie zmieści i nie wylezie bo wygląda na dużą Buziak Eluś

Ja miałam tak samo jak i Ty piersza myśl... Bożeszzz. Czy ona mi się zmieści ???.... Zmieścić sie musi .. Albo wlezie do donicy , albo ma problem , bo gdzie indziej miejsca ni ma

Buziaki odwzajemniam .. Gorące
ewakatowice 20:58, 07 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

Noo to jesteśmy wstępnie umówione .. Jeszcze będziemy potwierdzać w niedzielę , oki ??
Noo i mam nadzieję ,że się wstrzelimy w pogodę .. Taka kawka na słonecznym tarasiku achhh

tak jest
gierczusia 20:59, 07 kwi 2014

Juzia_G napisał(a)

Lałam do trawników z mchem...może saletry jednak potrzebuje...

Abo bomby , coby go wysadzić jak kaprysi ....

Pokaż mu focię jakiegoś angielskiego stuletniego trawnika .. Niech się zawstydzi ....