Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

ewakatowice 16:51, 09 kwi 2014

zabacz jaka wariatka pisało, że kwitnie na przełomie maj-czerwiec

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4072-aranzacja-ogrodka-przy-szeregowcu?page=149
gierczusia 21:10, 09 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ela mistrzyni upychania Ty tej yellow river nie próbuj do siebie wepchać, lepiej kup Nigrę ! buziaki

Madzenko ... Ja ogólne tak na żółto to u siebie raczej niekoniecznie .... Myślałam o Nigrze.... Ale i tak raczej by wchodziła w rachubę szczepiona... Bo zwykła posadzona na przeznaczonym dla niej miejscu wlazłaby mi do okien
Dzięki za podpowiedź
Buziaki
gierczusia 21:16, 09 kwi 2014

Juzia_G napisał(a)
Czarna menda... hehehe. A jak jest czarna menda po ichniemu?

Już Gośka - spec od angielskiego Ci opowiedziała .. To jedne z kluczowych słówek , które chyba muszem przyswoić przed wyjazdem ...

Mam nadzieję ,że przez przypadek nie powiem do kogoś per " czarna mendo "

GosiaJoannanapisał(a)
black creep , mole

Gosieńko .. Razem z Juzią serdecznie dziękujemy za pomoc w zawiłościach tego uroczego języka .. W słowniku chyba raczej bym " czarnej mendy " nie znalazła

Ściskam i jeszcze raz dzięki
gierczusia 21:18, 09 kwi 2014

Kindzia napisał(a)
Gierczuś Super było, tylko krótko Dziękuję Do następnego

Kaśko .. To ja dziękuję ... Bardzo , bardzo .. Za różę i przędzie wszystkim miłe pogaduchy ... Też mi było żal ,że musiałam tak szybko jechać... ściskam

Do następnego
gierczusia 21:19, 09 kwi 2014

ewakatowice napisał(a)
zabacz jaka wariatka pisało, że kwitnie na przełomie maj-czerwiec

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4072-aranzacja-ogrodka-przy-szeregowcu?page=149

Ewunia .. Sa jakieś anomalia... Wiosna wcześnie się zaczęła ... Pewnie to z tego wynika

Moja modrzewnica wygląda podobnie

Buziaki
gierczusia 21:23, 09 kwi 2014

A teraz Wam się pochwałę moją pierszą w życiu różą .... Wyzwanie to dla mnie ogromne , mam nadzieję ,że dam radę ... Róża jest wieeelka .. Spodziewałam się ,że będzie miała wiotkie pędy a ona sztywniara ... Ciekawe czy będę ja przymocowywać do kratki , czy też raczej kratkę do niej

Jak rzeczywiście będzie miała takie kwiaty i to na całych pędach , to naprawdę bedzie " coś "

Bea 21:31, 09 kwi 2014

uroczy nowy nabytek
Loosiuu 21:34, 09 kwi 2014

Wygooglowałem i róża piękna! Daj jej dobrze w nóżki Zasługuje na to

Magnolie w razie czego możesz lekko przyciąć. Oczywiście nie chodzi mi o jakieś wielkie cięcie, ale pielęgnacyjne skracanie przyrostów, które wchodzą na okno. Uwierz mi, że widziałem już tak upchane stare magnolie, że Ty zmieścisz na pewno jakąś Może gwiaździsta...mniejsza jest.
GosiaJoanna 21:44, 09 kwi 2014

Róża przepiekna a z tymi słówkami typu BLACK to lepiej ich w UK nie używać, tam czarni bardzo przeczuleni są, nawet jak kiedyś w metrze spojrzałam sie na czarnoskórą dziewczyne to już chciała mnie bić ogólnie czarni sa większymi rasistami niż biali.
Bea 21:53, 09 kwi 2014

Jak hortka się ma po zimie?