Gosiu .. Jakby mnie ktoś widział ,to by se swoje pomyślał ..... Relacja oczywiście bedzie a sama jestem taka ciekawa.. Nie bardzo wiem ,czego się spodziewać....
Bogusiu cześć .... Ja mam nadzieję ,że się te pędy dopasują ... Bo jak co , to u Bei jest dom adopcyjny ....
Byłam tak krótko u Kasiu , bo mama mnie prosiła żeby jej przygotować jakąś dekorację dla ulubionej lekarki , a wybierała się własnie w środę i we wtorek przyjechała odebrać.... Nie mogłam jej zostawić bez niczego... Tak się to niestety zbiegło czasowo .... Ale jeszce sobie odbijemy nie raz
Uff, to sobie poczytałam, polatałam za jaszczurkami, aparat kupiłaś..........no jaki................róża piękna i krata jest co pasuje do róży, taras ma być srebrzysty i jasny..............są bilety, więc kiedy wylatujesz?......................a gdzie magnolka?
Za moimi jaszczurkami biegać nie trzeba .. One sobie siedzą i grzeją plecy .. I nawet się pierniki nie ruszą .. Pełna ignorancja
Z kratka to nie wiem jak bedzie , ale mam nadzieję ,że bedzie dobrze ....
Myślę o tym kolorze tarasu .. Mam stolarkę brązową a elewację białą z beżowym wykończeniem.. Taras i meble brązowe i strasznie mi się to zlewa... I tak myślę.. Czy taras rozjaśnić czy meble..echhhh.. Zaś kombinacje
Wylot 23 maja .. Powrót w nocy z niedz na poń ..
Magnolii dalej nie kupiłam.. Myślę .. Bogdzia pisała ,że ma na zbyciu ,wiec czekam .... A może angielskie ogrody jakoś mi pomogą ...????
To wyprawa po świętach............z tarasem masz dylemat, kolor betonu jest teraz modny mocno, ja mam te kolory w salonie telewizyjnym i jest ok, nic się nie gryzie