Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

baraga1904 20:18, 10 kwi 2014

...koperta piękna...z koroną od samej Elizabeth
...jaszczur się trochę boję...
GosiaJoanna 20:18, 10 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

To naprawdę super jak masz jaszczurki .. U mnie mieszkają w drewutni.. Jest ich przynajmniej dwie duźe i tegoroczne chyba maleństwo... A może ubiegłoroczne... Małe , czarne , płochliwe i zapiernicza jak torpeda .. A mamusia i tatuś siedzą i się grzeją

Dalategoja tak gonię kota sąsiadów.... Noe dość że mi sikalnię sobie zrobił , to mi ptice i jaszczurki goni...żaba mi kiedyś w oczku się zadowmowiła...urocza , taka zielona.... Noo i se mieszkała.... Aż kocisko ją zeżarło

Ten mój Kotecek to tez same problemo, kawalerka przychodzi i mi równiez sika pod drzwi ale jak tu nie kochac takiego koteczka sama zobacz

gierczusia 20:55, 10 kwi 2014

baraga1904 napisał(a)
...koperta piękna...z koroną od samej Elizabeth
...jaszczur się trochę boję...
koperta kopertą , ale ten wkład .,,..

Musisz do mnie kiedyś przyjechać , a jak się moimi jaszczurkami zaprzyjażnisz,to już strach minie jak ręka odjął.

A poza tym.. Jak tu nie koffać czegoś co opuchlaki zeźera ??.... Jeszcze będziesz mi kciała jaszczurę uprowadzić.....

Buziaki Aguś
gierczusia 20:57, 10 kwi 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Ten mój Kotecek to tez same problemo, kawalerka przychodzi i mi równiez sika pod drzwi ale jak tu nie kochac takiego koteczka sama zobacz

Gośku ja wiem.. .. Sama uwielbiam koty... Ale ich właścicieli , którzy na zamkniętym osiedlu puszczają je luzem to bym pomordowała...

Tam na końcu swiata to same Słodziaki mieszkają
bociek 21:03, 10 kwi 2014

Ooooooo Kochana, Lyst prosto z Jukeja To bedziesz jednak miala gdzie zapytac sie o te mole Znaczy krety Ach, zazdraszczam wypadu do Ladka i na Czelsi

Moje futro lapie jaszczurki poa tym, ze lapie krety i nornice. Musze mu kaganiec chyba zalozyc jak w Milczeniu owiec Bo jaszczurek tykac nie wolno, opuchlaki tyz mam i kret nie zezarl wszystkiego, wiec niech siem czestujom, zapraszam serdecznie.

Buziam
Bogdzia 21:06, 10 kwi 2014

Magnolki w donicach ale u mnie zima dłużej trwa wiec jeszcze nie puszczaja listków, muszę poczekac czy bedą rosły mam nadzieje ze sie nie bedą buntowac i przynajmniej niektóre będą rosły.Pozdrówka.
gierczusia 21:15, 10 kwi 2014

bociek napisał(a)
Ooooooo Kochana, Lyst prosto z Jukeja To bedziesz jednak miala gdzie zapytac sie o te mole Znaczy krety Ach, zazdraszczam wypadu do Ladka i na Czelsi

Moje futro lapie jaszczurki poa tym, ze lapie krety i nornice. Musze mu kaganiec chyba zalozyc jak w Milczeniu owiec Bo jaszczurek tykac nie wolno, opuchlaki tyz mam i kret nie zezarl wszystkiego, wiec niech siem czestujom, zapraszam serdecznie.

Buziam

Nooo może bedzie okazja by sie w kretach wyedukować ....Gorzej , jak coś walnę o blekach i mi zęby wybiją .... Bo podobno drażliwi są ..,

Tak się juz cieszę ,że hej .. Jeszcze niedawno to było takie nierealne , a teraz ,kiedy bilety dotarły to już się stało bardzo namacalne yuupiiii .. Jadę , tzn..jedziemy

Temu kretowi to taki kaganiec ,żeby mu już jaszczura nie wlazła .. Patenta jakiegoś trzeba

Buziaki

gierczusia 21:18, 10 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)
Magnolki w donicach ale u mnie zima dłużej trwa wiec jeszcze nie puszczaja listków, muszę poczekac czy bedą rosły mam nadzieje ze sie nie bedą buntowac i przynajmniej niektóre będą rosły.Pozdrówka.

Bogdziu ... Ty się nie martw tymi magnolkami .. jak będą to fajnie , a jak nie to trudno... To jest szokujące ,że jeszcze listków nie puszczają.. Przecież w niektórych rejonach już przkwitają.... Wiedziałam ,że są różnice miedzy poszczególnymi obszarami ,ale żeby aż takie..., aa.. Buziaki
Juzia 21:26, 10 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

I cooooo ????! Kot ????

Nooo
Sierściuchy jedne...
Juzia 21:28, 10 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

To naprawdę super jak masz jaszczurki .. U mnie mieszkają w drewutni.. Jest ich przynajmniej dwie duźe i tegoroczne chyba maleństwo... A może ubiegłoroczne... Małe , czarne , płochliwe i zapiernicza jak torpeda .. A mamusia i tatuś siedzą i się grzeją

Dalategoja tak gonię kota sąsiadów.... Noe dość że mi sikalnię sobie zrobił , to mi ptice i jaszczurki goni...żaba mi kiedyś w oczku się zadowmowiła...urocza , taka zielona.... Noo i se mieszkała.... Aż kocisko ją zeżarło

Wybić sąsiadów...kot się wyniesie
hehehehe