Ooooooo Kochana, Lyst prosto z Jukeja To bedziesz jednak miala gdzie zapytac sie o te mole Znaczy krety Ach, zazdraszczam wypadu do Ladka i na Czelsi
Moje futro lapie jaszczurki poa tym, ze lapie krety i nornice. Musze mu kaganiec chyba zalozyc jak w Milczeniu owiec Bo jaszczurek tykac nie wolno, opuchlaki tyz mam i kret nie zezarl wszystkiego, wiec niech siem czestujom, zapraszam serdecznie.
Magnolki w donicach ale u mnie zima dłużej trwa wiec jeszcze nie puszczaja listków, muszę poczekac czy bedą rosły mam nadzieje ze sie nie bedą buntowac i przynajmniej niektóre będą rosły.Pozdrówka.
Nooo może bedzie okazja by sie w kretach wyedukować ....Gorzej , jak coś walnę o blekach i mi zęby wybiją .... Bo podobno drażliwi są ..,
Tak się juz cieszę ,że hej .. Jeszcze niedawno to było takie nierealne , a teraz ,kiedy bilety dotarły to już się stało bardzo namacalne yuupiiii .. Jadę , tzn..jedziemy
Temu kretowi to taki kaganiec ,żeby mu już jaszczura nie wlazła .. Patenta jakiegoś trzeba
Bogdziu ... Ty się nie martw tymi magnolkami .. jak będą to fajnie , a jak nie to trudno... To jest szokujące ,że jeszcze listków nie puszczają.. Przecież w niektórych rejonach już przkwitają.... Wiedziałam ,że są różnice miedzy poszczególnymi obszarami ,ale żeby aż takie..., aa.. Buziaki