Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 22:17, 09 kwi 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Róża przepiekna a z tymi słówkami typu BLACK to lepiej ich w UK nie używać, tam czarni bardzo przeczuleni są, nawet jak kiedyś w metrze spojrzałam sie na czarnoskórą dziewczyne to już chciała mnie bić ogólnie czarni sa większymi rasistami niż biali.

Niestety już o tym słyszałam .... .. Mojej koleżanki córka ma faceta w stanach bleka... Aaaa.. Rodzina lekarska ,żeby nie było ( ten facet ) .. I jak ona do niego przyjeżdża to muszą mieszkać oboje w hotelu , bo jego ojciec nie bedzie z biała pod jednym dachem mieszkał... Koszmar ..... Nie chciałam w to uwierzyć
Bea 22:18, 09 kwi 2014

To bardzo miłe ze strony Kasi i właścicielki.

Mam wolne miejsce przy płocie, ale się łamię czy sadzić tam coś z kolcami bo ciągle się go maluje i może trochę przeszkadzać. Musiała by być kratka.

Mathildis 22:29, 09 kwi 2014

gierczusia napisał(a)
Ależ mi się te Wasze awatarki kiełbaszą .. Prawie Was nie odróżniam

hihihi mam nadzieję, że mój Ci się nie myli...
gierczusia 22:33, 09 kwi 2014

Bea napisał(a)
To bardzo miłe ze strony Kasi i właścicielki.

Mam wolne miejsce przy płocie, ale się łamię czy sadzić tam coś z kolcami bo ciągle się go maluje i może trochę przeszkadzać. Musiała by być kratka.

Tak to prawda ,że to było bardzo miłe ....

Mam taka kutą kratkę... Czarną ....Kupiłam w obisiu w ubiegłym sezonie ,ale było tam tego dużoooo różne fasony kratek ... ... Tylko ona ma takie bardzo sztywne pędy ,ze ja nie wiem do mońca jak to bedzie... Kindzia twierdzi ,że młode przyrosty będą miękkie .. I chyba dam na mszę ,żeby tak własnie było

Ale kolce, to maaaaa
gierczusia 22:35, 09 kwi 2014

Mathildis napisał(a)

hihihi mam nadzieję, że mój Ci się nie myli...

Ty jesteś wyjątkowa ... I ta urocza wiewióreczka .. Ja mam na awatrku moja małą jaszczurę jaszczurę anty - opuchlak ....

Dziewczynki mają obie czerwone te awatary , takie intensywne.. Przy moich oczach poopreacyjnych z dziurami to jest wyzwanie
Magda70 22:36, 09 kwi 2014

Ela....mój taras nie jest bialy!! Kolor farby jest srebrzysto szary ha ha ha...
To jest lazur firmy remmers....nie wiem jak pokryje drewno egzotyczne...wydaje mi się, że nie powinno być problemu...ale lepiej popytać.

Buziak...

aaaa różyczkę masz....no, no....pikna!

Mathildis 22:37, 09 kwi 2014

gierczusia napisał(a)
Jeszcze dla Was parę fotek wiosennych z ranka i lecę do roboty buziaki

Ooo jakie śliczności pokazujesz
gierczusia 22:41, 09 kwi 2014

Magda70 napisał(a)
Ela....mój taras nie jest bialy!! Kolor farby jest srebrzysto szary ha ha ha...
To jest lazur firmy remmers....nie wiem jak pokryje drewno egzotyczne...wydaje mi się, że nie powinno być problemu...ale lepiej popytać.

Buziak...

aaaa różyczkę masz....no, no....pikna!

Madziu .. Dziękuję Ci bardzo za info w sprawie tarasu ... Noo takie detale.. Biały czy tam srebrzysto - szary ..echhhhh .... Jest piękny i jasny .. I to jest najważniejsze ..

Musze sie zdoktoryzować , jak to jest z tym lazurem dla egzotyka ...

Jeszcze raz dzięki za info ...

Ściskam .. I cieszę sie ,że sie różyczka podoba
anna_g 22:43, 09 kwi 2014

Elu ja tam po nocy mogę jeździć ale kto mnie obudzi 5 rano??? toż to jest absolutny środek nocy - ja bym nawet tych trzmielin nie była w stanie zobaczyć Ale ok. 8.30 mogłabym wyjechać i na 9 tam być Dam znać na pw. do piątku - wszystko zależy od pogody

gierczusia 22:46, 09 kwi 2014

Mathildis napisał(a)

Ooo jakie śliczności pokazujesz

Cieszę się , jak się moje maleństwo podoba ...u mnie jest mało do pokazywania, bo obszar malusi....

Teraz to się dopiero zaczęło .. Tawuła szara griesheim ( nie wiem ,czy z leksza nazwy nie zmiksowałam ) ma te swoje białe kwiatuchy , bergenia..... Tylko leje u mnie non stop, i jest zimno więc ciężko po ogrodzie a aparatem biegać .... Może jutro się uda coś obfocić