Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 21:21, 09 lut 2013

monitka napisał(a)
Jakby wam się musztarda juz przejadła to melduję że jeszcze chrzan zapodają w takich słoikach
U mnie w H&you też jakieś marna wyprz wogóle nie w temacie ogrodowiskowym...a w pepco po lampionach to już echo zostało. Za to widziałam w Nanunana i pokazałam palcem dziecięciu coby tatę w odpowiednim momencie oświeciło

Haha to mi stoi do wiosny dieta : pesto , chrzan i musztarda ... Mniammmmm pysiolo

A tak na serio to liczę na te moje koleżanki ,że mnie od śmierci z powodu wrzodów żołądka wybawią

A w kwestii wskazywania Dziecięciu ... Rozumię ,że wybrałaś juź sobie prezent na Walentynki
monitka 22:06, 09 lut 2013

gierczusia napisał(a)
A w kwestii wskazywania Dziecięciu ... Rozumię ,że wybrałaś juź sobie prezent na Walentynki

No a jakżeby inaczej

Na dietę nie narzekaj...trzy pozycje...urozmaicona
Ginger 00:49, 10 lut 2013

W kwestii wyprz w H&Y to napiszę co mi powiedziano przez telefon jak zamawiałam lampion ,(który kupiła Zeta ,później gierczusia ) że dostawa jest codziennie więc nie wiadomo kiedy coś się trafi ... dzięki info od Eli i ja mam super lampion za super cenę
Madzenka 08:32, 10 lut 2013

gierczusia napisał(a)

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30126055/#/30126055

...jest też 45 cm...

Aguś Ty po prostu niesamowita jesteś
Dzięki,dzięki wielkie

U mnie ostatnimi czasy regularnie odbywa się podobny dialog, którego szkielet jest zawsze taki sam:

- pojedziemy do sklepu , bo potrzebuję ( świecy / doniczki / ciemiernika), niepotrzebne skreślić
-aaaa , znowu będziemy po tych sklepach szukać?
- nieeee , pojedziemy do ( ikea/ moneksu/ biedronki )
- a skąd wiesz , że tam dostaniemy ??
-
- aaaaa ... Z Ogrodowiska

Dobre
noemi 09:17, 10 lut 2013

Elu wpadłam z poranna kawą i poczytałam zaległości .... już wiem co się dzieje u Ciebie ... lampiony ze słoiczków są super ... ...uwielbiam takie klimaty .... pokaże Ci te słoiczki u Naszej Pszczółki i nie trzeba mieć drzewa ... jak komu pasuje, mogą być śliczne grabie

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1027-pszczelarnia?page=391

... byłaś po te donice ? ... u mnie ciemierników już nie ma ...

pozdrawiam

GosiaJoanna 09:22, 10 lut 2013

noemi napisał(a)
Elu wpadłam z poranna kawą i poczytałam zaległości .... już wiem co się dzieje u Ciebie ... lampiony ze słoiczków są super ... ...uwielbiam takie klimaty .... pokaże Ci te słoiczki u Naszej Pszczółki i nie trzeba mieć drzewa ... jak komu pasuje, mogą być śliczne grabie

pozdrawiam

Super pomysł z tymi grabiami....dzięki za link Kochaniutka.
GosiaJoanna 12:43, 10 lut 2013

KuKu kukułeczka kuka Eli Gosia szuka helllooooooł gdzie Ty pewnie napiła sie tego Jasia Wędrowniczka i śpi
baraga1904 14:31, 10 lut 2013

....puk, puk...Elu ...czy Ty się ostatkowałaś wczoraj i dzisiaj odsypiasz? nie ma Cię ...puk, puk....
gierczusia 16:07, 10 lut 2013

noemi napisał(a)

pozdrawiam

Witaj Madziu ... Dawno Cię u mnie nie było...

Z tą Pszczółką wiąże się zabawna historia.. Ktoś mi pisał ,że Pszczółka wieszała takie lampiony na grabiach ... A ja skojarzyłam ,że o pszczółkę Maję z bajki i tak się zastanawiałam ,że przecież ja teź pamiętam tę bajkę a grabi nieeee ... A to chodziło o naszą Ogrodowiskową Pszczółkę ....aaaa.... Ale mam zapłon

Po donice jeszcze nie byłam z powodu gorączki po zabiegu ... Ale , co się odwecze to nie uciecze ... A ciemierników też nie ma , niestety .. mam jeszcze na oku jedną biedronkę , na tzw. Zadziurczu ... Może tam się uda, eMa dziś poproszę ... ... Pozdrowionka..
gierczusia 16:12, 10 lut 2013

Dziewczynki Wy moje Agusiu i Gosiu Joanno. ... ..jak fajnie ,że się tak o mnie troszczycie .. Nie wiem czy pamiętacie jak pisałam ,że spóżniony zapłon mam.. I to prawiewe wszystkim .. Teraz mnie gorączka wzięła z powodu tego diabelnego zęba i leże jak placek i śpię calutką dobę ...

Wybaczcie ,ze Was zaniedbuję... Nadrobię to z nawiązką ,jak tylko stanę na nogi ...
Mam nadzieję ,że się dobrze bawiłyście na imprezach ostatkowych , buziam mooooocno