W kwestii wyprz w H&Y to napiszę co mi powiedziano przez telefon jak zamawiałam lampion ,(który kupiła Zeta ,później gierczusia ) że dostawa jest codziennie więc nie wiadomo kiedy coś się trafi ... dzięki info od Eli i ja mam super lampion za super cenę
Elu wpadłam z poranna kawą i poczytałam zaległości .... już wiem co się dzieje u Ciebie ... lampiony ze słoiczków są super ... ...uwielbiam takie klimaty .... pokaże Ci te słoiczki u Naszej Pszczółki i nie trzeba mieć drzewa ... jak komu pasuje, mogą być śliczne grabie
Elu wpadłam z poranna kawą i poczytałam zaległości .... już wiem co się dzieje u Ciebie ... lampiony ze słoiczków są super ... ...uwielbiam takie klimaty .... pokaże Ci te słoiczki u Naszej Pszczółki i nie trzeba mieć drzewa ... jak komu pasuje, mogą być śliczne grabie
... byłaś po te donice ? ... u mnie ciemierników już nie ma ...
pozdrawiam
Witaj Madziu ... Dawno Cię u mnie nie było...
Z tą Pszczółką wiąże się zabawna historia.. Ktoś mi pisał ,że Pszczółka wieszała takie lampiony na grabiach ... A ja skojarzyłam ,że o pszczółkę Maję z bajki i tak się zastanawiałam ,że przecież ja teź pamiętam tę bajkę a grabi nieeee ... A to chodziło o naszą Ogrodowiskową Pszczółkę ....aaaa.... Ale mam zapłon
Po donice jeszcze nie byłam z powodu gorączki po zabiegu ... Ale , co się odwecze to nie uciecze ... A ciemierników też nie ma , niestety .. mam jeszcze na oku jedną biedronkę , na tzw. Zadziurczu ... Może tam się uda, eMa dziś poproszę ... ... Pozdrowionka..
Dziewczynki Wy moje Agusiu i Gosiu Joanno. ... ..jak fajnie ,że się tak o mnie troszczycie .. Nie wiem czy pamiętacie jak pisałam ,że spóżniony zapłon mam.. I to prawiewe wszystkim .. Teraz mnie gorączka wzięła z powodu tego diabelnego zęba i leże jak placek i śpię calutką dobę ...
Wybaczcie ,ze Was zaniedbuję... Nadrobię to z nawiązką ,jak tylko stanę na nogi ...
Mam nadzieję ,że się dobrze bawiłyście na imprezach ostatkowych , buziam mooooocno