Jak coś , to w sprawie powojników zwrócę się do Ciebie, oki ?? ... Albo od razu mi napisz , jak tak z głowy znasz te nazwy , bo ja szukam białego ! I fajnie by było jak długo będzie kwitł i kwiaty miał raczej duże , buziam
Ela ja ekspertem od powojników nie jestem, ale białego już ci doradzałam Matka Urszula Ledóchowska, dla jasności ja go nie mam, ale na mojej liście chciejstw jest, wybór jest bardzo duży, może ktoś poleci jeszcze jakiś inny, ktoś kto się na nich zna, bo ja jak na razie mam 1 Sikorskiego i chyba z 11 arabelli- więc jak widzisz za dużego doświadczenia to ja nie mam i w dodatku większość sadzona w zeszłym roku. Są piękne więc warto mieć choć jednego
Dzięki za walentynkę- odjazdowa
To ci moje serducho dołożę- napracowałam się przy nim, mówię ci....
Eluś, ja tak Cię podczytuję od poczatku i muszę przyznać, że gnasz z tymi stronami że hoho i lalala
Fajne rzeczy robisz.
A przy okazji powiększającej się braci śląskiej, może by tak jakie spotkanie walnąć?
Mogę udostępnić swój plac jakby co
Pozdrawiam i walentyskam ( to taka odmiana tuliskam, ściskam haha itd. ... )
Witaj w takim razie u mnie oficjalnie Beatko ... Cieszę się ,że się podoba
Teź jestem gorącym zwolennikiem spotkania .. Tak więc trzeba jakiś termin wybrać, miejsce ustalić , podzielić , kto co ma przywieżć ,żeby jednej Kobicie zamętu strasznego nie robić ( wszak to ma być przyjemność )... Rozesłać wici ... I dawaaajjj
Eluś moja Ogrodowiskowa Cooleżanko w dniu zakochanych a również "wariatów" hehheh życzę Ci zawsze błękitego nieba, wiosny w sercu oraz coraz to nowszych pomysłow recyklingowych