Ela ja do porwania ręki nie przyłożyłam Ale akcja była super.... Gdybyś zobaczyła moją mine jak Dana zadzwoniła i powiedziała, że została porwana..... bezcenne ....
Wiem Gosiu ... Że nie porywałaś tak naprawdę ... Ale minę mogę sobie wyobrazić .. Widziałam już relację z tego kiermaszu , naprawdę fajne roślinki tam były i ciemiernikowy raj ... A do Berlina aż tak bardzo daleko mnie mam
Bardzo ładne i ciekawe odmiany ciemierników widziałam ostatnio u Żurka Stoją w ogrodzie zimowym. Duże sadzonki I mają ładne ciurkadełka w kształcie kul z granitu.
też sie przez moment zastanawiałam co to do licha ciężkiego jest muffa Coś po ślonsku czy górolsku Ale mnie olśniło A jak mówisz że małe czorne i paskudne i durś bzyczy to już jestem pewna (dobrze że nie napisałaś że durś bzyko
Dla marnego pocieszenia to powiem że śniegu ci u mnie więcej niż u Ciebie... i minus w nocy ma być do -8... wczoraj przeciepywałam z miejsca na miejsce, dzisiaj już nie - niech się rośliny napiją - iglakom nie zaszkodzi dużo wody na wiosne chyba co nie? Ponoc już w środę słońce i piękna pogoda, ale ja z radością i uciechą z tego powodu poczekam... do środy