Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 15:56, 26 kwi 2013

anna_g napisał(a)

To stópka też "mikro" - dopasowana do ogródeczka jesteś

Chyba tak ...,
Milka 15:59, 26 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Właśnie mam w ogrodzie Akademię Głupich Kroków ... Pamiętacie Monthy Pytona ??.. .. Mam nadzieję ,że bez błędu napisałam ...

Poruszanie się w tych seksi laciach nie jest prostą sprawą .. Ale mój eM dał radę

A teraz zeolit .

no, po takich zabiegach w tych seksi butkach, angielski jak nic będzie

No a teraz będziemy czekać na trawnik iście angielski
GosiaJoanna 16:02, 26 kwi 2013

Hej u mnie bergenia też będzie kwitła, dostałam 2 w ubiegłym roku i juz puszczają kwiatki już lubie tę roślinkę jest zimozielona i jeszcze tak fajnie kwitnie. Mozgę też dostałam od sąsiadki, wkopałam ją tak póki co byle gdzie, poniewaz nie mam koncepcji na nią Jak eM te ogrodzenie zrobi to będę na froncie coś kombinować
gierczusia 16:29, 26 kwi 2013

Gosiu Joanno .. Mozga niezbyt fajni zimą wyglada .. Taka kupa suchych liści..nie to co inne traweczki .. Ale już wiosną i do końca jesieni jest przepiękna
Madzenka 19:16, 26 kwi 2013

Buziam, seksi nożki widziałam, a rozmiar 36 winien być karalny!!! Postuluje o to właścicielka 38,5 ...
gierczusia 20:00, 26 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Buziam, seksi nożki widziałam, a rozmiar 36 winien być karalny!!! Postuluje o to właścicielka 38,5 ...

Madzenko .., że niby masz 38,5 ??... To w takim razie żyjesz na wielkiej stopie

Zresztą , kto teraz zwraca uwagę na stopy ??!..,.. Nooo może 45 to już lekka przesada , ale 38... Przecież to normalna normalność ..., buziam.. A kominek z Twojej gazetki poznałaś ?
bociek 20:31, 26 kwi 2013

Eeeeee, 36???? Chyba nie bede sie z Tobo kolegowac, za chuda jestes Ja jak Madzen, mam 38,5 w porywach do 39 Jakos 40 nie przechodzi przez klawiature
Dziekuje za edukacje zeolitowa.
Kozy ogrodowej odmiany grilowanie i pieczenie nie widzialam nigdzie...
gierczusia 20:56, 26 kwi 2013

Bociuś... Koleguj siem plizzzz ...nie możesz mnie porzucić z powodu małej stopy , no ja Ciem proszem .. Zawsze mogę , kiedy bedem się z Tobą spotykać założyć buty rozm 40 i wypchać sobie czubki watą , cobym siem nie zabiła

A tak serio ... .. Mój dziadek zawsze twierdzi ,że pasują mu wszystkie buty od 36 do 43.., ... I coś w tym jest ... Ma mega wysokie podbicie i w sumie te wszystkie buty mu się na nodze trzymają , ale nieraz może sobie w butach swobodnie paluszkami pomachać ..., coś jak pippi lansztrumf ..,( nie wiem jak to się pisze , a nie będę wujka Google kłopotać )
gierczusia 20:57, 26 kwi 2013

Nikt takiej kozy , czyli kominko - grilla nie widział .????..,..
JulkAd 22:16, 26 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Julciu... Zawciąg nie był świadomy tego ,że się porywa na własne życie ..., na moim dachu jest zaledwie 8 cm gleby i słońce non stop..jest wprawdzie wyizolowany od spodu i boków...ale jednak..rosną tam rozchodniki , rojniki i jeszcze parę aparatów , których nazwy nie znam... Mam ten dach od dwóch lat i ok 50 % to już stali mieszkańcy , reszta mieszka tam tylko tymczasowo ... Bo mają szybki zgon ... Kiedy jestem u kogoś , komu się skalniak nadmiernie rozrósł , to biorę odrobinkę a potem obserwuję ... Co wytrzymie

Jak jutro wrócę z roboty , to mogę Ci fotkę zrobić , jeśli zechcesz

Fotkę kcem, ale już jest jutro, ale wieczór a ja dopiero dotarłam do Ciebie...wracam czytać

gierczusia napisał(a)
Wczoraj wieczorkiem rozpoczęłam moją ogrodową rewolucję ... Wrzucam fotki dziś , bo wczoraj byłam taka padnięta i jednocześnie miałam takiego stresa przed dzisiejszym egzaminem ,że już nie dałam po prostu rady ... Zaczynam demontować rabatę z tylu , która zmieni kształt... Wywlokłam stamtąd bergenię i przesadziłam ją do przodu...

mnie czeka podobny stres 21 maja.....też bendem się martwiła czy płyta odpali....ja dzisiaj padam.....
.....czekam na destrukcję rabaty i ....idę czytać dalej

gierczusia napisał(a)
Kaśku.. U mnie taka glina ,że po prostu czasem łopatki nie jestem w stanie w glebę wbić.. .., katastrofa .. Dzieki Bogu ,że mój eM jest słusznej postury więc dał radę .... Bo gdyby był budowy np .Leonardo do Caprio to by stał w tych bucikach wklejony w tą glinę pewnie do tej pory

......mój twierdzi, że jest dobrze zbudowany....a oponka z przodu to siem z głodu robi

gierczusia napisał(a)
Gosiu Joanno .. Mozga niezbyt fajni zimą wyglada .. Taka kupa suchych liści..nie to co inne traweczki .. Ale już wiosną i do końca jesieni jest przepiękna

jak głęboko musiałaś zrobic ogranicznik dla mozgi....bo muszem też

gierczusia napisał(a)
Bociuś... Koleguj siem plizzzz ...nie możesz mnie porzucić z powodu małej stopy , no ja Ciem proszem .. Zawsze mogę , kiedy bedem się z Tobą spotykać założyć buty rozm 40 i wypchać sobie czubki watą , cobym siem nie zabiła

A tak serio ... .. Mój dziadek zawsze twierdzi ,że pasują mu wszystkie buty od 36 do 43.., ... I coś w tym jest ... Ma mega wysokie podbicie i w sumie te wszystkie buty mu się na nodze trzymają , ale nieraz może sobie w butach swobodnie paluszkami pomachać ..., coś jak pippi lansztrumf ..,( nie wiem jak to się pisze , a nie będę wujka Google kłopotać )

phiii 36? toż to stopa Małolaty...słowem nie martw siem...jeszcze urośnie... ale chyba raczej cena butów, bo raczej trudno dostać w takim rozmiarze?....mniemam

buziam na dobranoc i słonka na weekend życzem