Hej u mnie bergenia też będzie kwitła, dostałam 2 w ubiegłym roku i juz puszczają kwiatki już lubie tę roślinkę jest zimozielona i jeszcze tak fajnie kwitnie. Mozgę też dostałam od sąsiadki, wkopałam ją tak póki co byle gdzie, poniewaz nie mam koncepcji na nią Jak eM te ogrodzenie zrobi to będę na froncie coś kombinować
Gosiu Joanno .. Mozga niezbyt fajni zimą wyglada .. Taka kupa suchych liści..nie to co inne traweczki .. Ale już wiosną i do końca jesieni jest przepiękna
Madzenko .., że niby masz 38,5 ??... To w takim razie żyjesz na wielkiej stopie
Zresztą , kto teraz zwraca uwagę na stopy ??!..,.. Nooo może 45 to już lekka przesada , ale 38... Przecież to normalna normalność ..., buziam.. A kominek z Twojej gazetki poznałaś ?
Eeeeee, 36???? Chyba nie bede sie z Tobo kolegowac, za chuda jestes Ja jak Madzen, mam 38,5 w porywach do 39 Jakos 40 nie przechodzi przez klawiature
Dziekuje za edukacje zeolitowa.
Kozy ogrodowej odmiany grilowanie i pieczenie nie widzialam nigdzie...
Bociuś... Koleguj siem plizzzz ...nie możesz mnie porzucić z powodu małej stopy , no ja Ciem proszem .. Zawsze mogę , kiedy bedem się z Tobą spotykać założyć buty rozm 40 i wypchać sobie czubki watą , cobym siem nie zabiła
A tak serio ... .. Mój dziadek zawsze twierdzi ,że pasują mu wszystkie buty od 36 do 43.., ... I coś w tym jest ... Ma mega wysokie podbicie i w sumie te wszystkie buty mu się na nodze trzymają , ale nieraz może sobie w butach swobodnie paluszkami pomachać ..., coś jak pippi lansztrumf ..,( nie wiem jak to się pisze , a nie będę wujka Google kłopotać )
Fotkę kcem, ale już jest jutro, ale wieczór a ja dopiero dotarłam do Ciebie...wracam czytać
mnie czeka podobny stres 21 maja.....też bendem się martwiła czy płyta odpali....ja dzisiaj padam.....
.....czekam na destrukcję rabaty i ....idę czytać dalej
......mój twierdzi, że jest dobrze zbudowany....a oponka z przodu to siem z głodu robi
jak głęboko musiałaś zrobic ogranicznik dla mozgi....bo muszem też
phiii 36? toż to stopa Małolaty...słowem nie martw siem...jeszcze urośnie... ale chyba raczej cena butów, bo raczej trudno dostać w takim rozmiarze?....mniemam