Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Kindzia 22:36, 26 kwi 2013

Gierczusiu tylko pomachać przyszłam, spieszę się
nieszka 22:43, 26 kwi 2013

Też mam mozgę i u mnie też teraz super wygląda. Tylko denerwuje mnie latem jak jest ogromna i się pokłada. Wtedy ją ścinam krótko a ona odrasta od nowa w ciągu tygodnia może dwóch.
GosiaJoanna 07:20, 27 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Bociuś... Koleguj siem plizzzz ...nie możesz mnie porzucić z powodu małej stopy , no ja Ciem proszem .. Zawsze mogę , kiedy bedem się z Tobą spotykać założyć buty rozm 40 i wypchać sobie czubki watą , cobym siem nie zabiła
)

Ja się będę z Tobą kolegować bo mam stópki małe 36,5 i 1,70 wzrostu
Madziarzeszow 07:46, 27 kwi 2013

Witam,
oj jaki piękny trawniczek będzie , niedługo go nie poznasz . ja też coś próbuję , ale z moim psiakiem możliwości ograniczone
Madzenka 17:39, 27 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Nikt takiej kozy , czyli kominko - grilla nie widział .????..,..

Kojarzę, że gdzieś w necie widziałam.
Wpisz w google piec ogrodowy i pokaż grafikę
gierczusia 21:21, 27 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Kojarzę, że gdzieś w necie widziałam.
Wpisz w google piec ogrodowy i pokaż grafikę

Madzenko ... Jesteś niesamowita ... Na początku się śmialam , bo fotka pieca pochodzi z Twojej gazety .. Stad myślałam ,że jest zdanie " kojarzę , gdzieś widziałam.. "... A potem się okazało ,że to rzeczywiście są bardzo podobne kominki.. Trochę szkoda ,że taka stylistyka...ten ,który wpadł mi w oko z firmy morso , to nawet boję się dochodzić ile kosztuje..

Buziam serdecznie i jeszcze raz dzięki
gierczusia 21:30, 27 kwi 2013

Julciu.., wszyscyśmy ostatnio baaaardzo zabiegani... ..

To ,że oponka z przodu to z głodu siem robi , to jest chyba oczywiste .... Wystarczy spojrzeć na niektóre dzieciaczki z Afryki... Tylko czemu one podwójnych podbródków nie mają ??

Dziś miałam imprezkę rodzinną , sezon grillowy otwierałam.. No i miałam taki młyn ,ze prawdę powiedziawszy zapomniałam o fotce dachu .. Wybacz mi plizzzz , jutro siem poprawię ,jeśli tylko nie będzie żabami rzucać , bo tak zapowiadają meteorolodzy

Ograniczenie do mozgi był na jakieś 15 cm , mniej więcej.. Odcięłam dno i tyle... Mozga ma się swietnie kolejny sezon i kępa jest tak zwarta ,że nigdy się nie pokłada , tak jak to dzieje się u Madzi ( niestety... Ale Madzia potem tnie )

Równieź buziam weekendowo i powodzenia z płytką życzę .. Ja jeszcze mam maturę z ..... filozofii
gierczusia 21:32, 27 kwi 2013

GosiaJoanna napisał(a)

Ja się będę z Tobą kolegować bo mam stópki małe 36,5 i 1,70 wzrostu

Ooo ... Gosiu Joanno ... Jak się cieszę ,że chociaź Ty mnie z powodu małych stóp nie porzucisz....

Buziam wieczornie
JulkAd 21:46, 27 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Równieź buziam weekendowo i powodzenia z płytką życzę .. Ja jeszcze mam maturę z ..... filozofii

Toś szczęściara i tak, bo do filozofii płytki nie potrzeba, a do niemieckiego i owszem....

.....mozgę też będę ciąć jak się brzydka zrobi
GosiaJoanna 08:31, 28 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Julciu..,
Ograniczenie do mozgi był na jakieś 15 cm , mniej więcej.. Odcięłam dno i tyle... Mozga ma się swietnie kolejny sezon i kępa jest tak zwarta

Zaraz ponieważ nie zakumejszyn hehehe tzn masz ja w donicy z odciętym dnem? .............o to jest pomysł doskonały na ujarzmienie tej trawy