Poprawienie stosunków powietrzno-wodnych wspomaga rozwój mikro i makroorganizmów glebowych, dzięki czemu gleba ma poprawianą strukturę i pulchność Zwiększa on również pojemność sorpcyjną gleby, dzięki czemu więcej pierwiastków z nawożenia zostaje w warstwach dostępnych dla trawy....Będzie trawnik angielski jak nic!!!
, czy ktoś się gdzieś nie natknął na kominek ogrodowy w podobnym kształcie..a najlepiej jeszcze z funkcją grilla.. Ja widziałam taki dawno temu w sklepie , po którym już śladu nawet nie ma.. Szukałam już i nic ...
Teraz zobaczyłam fotkę w gazecie ,wrzucę , bo sam opis by niczego nie dał ....
Ha ha ha "dajcie mi człowieka a zrobię to" Eluś - słusznie A już myślałam że to Twoje takie seksi nóżki
Jak ta rabata ma niecały metr - to pewnie że ten bluszcz będzie fajny. Już nie kombinuję. W razie czego spokojnie sobie to możesz przerobić jak Ci się nie spodoba.
Pozdrawiam
A ja od 3 dni próbuję doczytać... zanim skończę przybywa.... poddłąm się i tak po łebkach wyczytam, że M ma seksi buti, masz kłopoty co posadzić i ile....... i że jesteś rozmiaru 36 Masz glinę jak ja... ale ja zamiast zeolitu nasypałam piachu Taniej i też dobrze Trawka rośnie jak głupia.. Acha my rozluźnialiśmy trawnik widłami...... M miał stopy popuchnięte jak na rozmiar 63..... po małym kawałku... do następnych kawałków trwnika podeszliśmy juz bardziej profesjonalnie..
Acha.... latają u mnie w bylinowym jaszczurki... tak już sucho sie zrobiło.. ale nie podlewam bo to za dużo czasu pochłania..... naturalna selekcja, a jaszczurki się cieszą
Ja uwielbiam jaszczurki , troszkę szkoda ,że do ręki nie dają się złapać ... Ale po ogonku to ewentualnie ... Ja teź jeszcze nie podlewałam , bo na przeróbkę rabaty czekam z odpaleniem systemu nawadniającego..ajjjj ..
Buziam Aneczko .., nie martw się , że nie nadążasz , ja czasem teź nie ....,a podobnego pieco- grilla nie widziałaś ???
A tak poza tym .. Kwintesencję wyłapałaś