Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 22:04, 28 kwi 2013

A moje rodki przed domem wyglądają tak

Jeszcze niedawno był śnieg , a teraz wychodzi na to ,że wnet będę się cieszyła kwiatami ... To różanecznik simona.. Kwitnie dość wcześnie
danuta_szwajcer 22:23, 28 kwi 2013

Elu lampion super no fajna kompozycja A rh bedzie sliczne pozdrawiam
JulkAd 23:29, 28 kwi 2013

A mnie się podobają Twoje donice w filcu, a jak będzie padać to wniesiesz do domu?
GosiaJoanna 06:19, 29 kwi 2013

Akcję lampion pamiętam...szkoda że tak daleko mieszkamy bo też bym go miała Fajnie to wyszło, bardzo mi sie podoba.
Kindzia 22:07, 29 kwi 2013

Już kolor rodka masz? Ale zazdraszczam !!!!!!!!! Moje jeszcze nie dychają nawet...
Madzenka 22:52, 29 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Wreszcie udało mi się zainstalować lampion kupiony za śmieszne pieniądze w hołm end ju ...( nie wiem czy pamiętacie tą akcję poszukiwawaczą ).,, Został zabezpieczony extra nowoczesnym systemem antykradzieźowym pt. stalowa linka przytwierdzona do rynny .. Mam nadzieję, w związku z tym , ze troszku się tym lampionem pocieszę .. Szukałam do niego czarnych galwanizowanych donic ale nie umiałam jakoś na nie trafić , to owinęłam zwykłe plastiki filcem i już

Miodzio!!!!
gierczusia 16:08, 30 kwi 2013

Kindzia napisał(a)
Już kolor rodka masz? Ale zazdraszczam !!!!!!!!! Moje jeszcze nie dychają nawet...

Kasiu .. Dziwnie to jest ,ale na chwilkę obecną wygląda , jakby miał być intensywnie różowy a jest kremowy, jaśniutki .. Achhhh.. Ja się cieszę

A na nową rabatę , przed drzwiami tarasowymi kupiłam właśnie cunningham white .. Teź ma już pączki kwiatowe i czeka ,aż go wysadzę .

gierczusia 16:19, 30 kwi 2013

JulkAd napisał(a)
A mnie się podobają Twoje donice w filcu, a jak będzie padać to wniesiesz do domu?

Julciu .. Cały zestaw stoi bliziutko domu , czyli załapał się pod dach .,, nie liczę zresztą ,że filc wytrzyma 5 sezonów .., ale jak się popsiuje , to bedem mogła wymienić

Aaa.. Pytałaś jeszcze , co tam rośnie na tym zielonym dachu ... Fotkę zrobię , to zobaczysz , ponieważ to są rośliny z grupy : prentissima albo wysępissima albo ukradzisdima ... Tak więc są najczęściej NN

gierczusia 16:27, 30 kwi 2013

Wybaczcie ,ze tak ostatnio siem na forum obijam .., przerabiam przed domem ,za domem się zabieram , no i jeszcze odswieżanie kuchni.. Po prostu mam szał ciał .. Więc nie czujcie się porzuceni , solennie obiecuję ,ze nadrobię ... U mnie juź wiosennie... Achhh cieszę się ,że po tej paskudnej zimie wreszcie można się pocieszyć tymi roślinkami

Kupiłam pierwszego w moim życiu carexa

Trzmielinka mi tu szaleje

A bergenia ,ona sobie kwitnie i nawet się brutalnym przesadzaniem nie raczyła przerazić

A jak lubię te młode przyrosty pierisa .. W kolorze " majtkowego różu"

gierczusia 16:35, 30 kwi 2013

A u Madzenki zobaczyłam ślicznego ciemiernika .., muszem sobie linka zapisać , bo potem zapomnę ... Ale ślicznista bestyjka
Zobaczcie , kto jeszcze nie widział , może też Wam się zachce

http://www.ogrodkroton.pl/towar.3246.ciemiernik.srebrny.dolar-helleborus.silver.dollar.html