Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 15:46, 03 maj 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
A ja nic nie zaostrzędzilam bo dałam się złapać a była by ładna terebka
Elu w Chorzowie w Nomi te żurawki?

Bogusiu .. Nomi na wielkim skrzyżowaniu na granicy Chorzowa i Świętochłowic.. Tramwaj z Bytomia teź tam chyba jedzie
Z tego co widzę , to dość fajna cena , bo Ania kupowała u Kapiasów drożej o parę złotych..,
gierczusia 15:50, 03 maj 2013

Bea napisał(a)
Karinka to oszczędza w reklamie pewnego banku.

Muszę sprawdzić plan urlopowy, a co będziemy kupować w Future?.

Kiedy jest ta wystawa i gdzie?

Noo z Karinką już rozumię , telewizora nie mam , więc nie mam pojęcia o bieżących reklamach.. .. W pracy się wciąż ze mnie w tym zakresie nabijają :!

Nie chcę acię wlec Beatko do future specjalnie ,ale gdybyś chciała się wybierać.. to kto wie .. .. Za morning lightem się oglądam

A wystawa w dawnym Parku Kultury w przyszły weekend .. Już Ktoś się szykuje na sobotnie przedpołudnie , może by była okazja żeby się spotkać
Bogdzia 15:52, 03 maj 2013

gierczusia napisał(a)

No to się cieszę ...

Może spróbuję do tego fizjologicznego łysienia podejść podobnie jak Ty i zamiast się przejmować ,to olać , albo czymś podsadzić i już

A jeszcze jedno pytanie mam , posałaś o wycinaniu pędów przy początkach fyto .. Czy oprócz tego stosowałas jeszcze jakiś preparat chemiczny ??
Bo mnie chyba się zaczyna zwijać jedna gałązka ... Kupiłam previcur , wystarczy ??.. Czy jeszcze coś ?? Bo gdzieś czytałam o aliette ...

One się nie zwijaja tylko wysychają. Podlewam jeszcze Previcur Energy.
boguslawa_ma... 15:53, 03 maj 2013

gierczusia napisał(a)

Bogusiu .. Nomi na wielkim skrzyżowaniu na granicy Chorzowa i Świętochłowic.. Tramwaj z Bytomia teź tam chyba jedzie
Z tego co widzę , to dość fajna cena , bo Ania kupowała u Kapiasów drożej o parę złotych..,

Elu właśnie ja tam jeżdze bo tam mam blisko.....dzięki
Bea 15:55, 03 maj 2013

Do furture to tylko w tygodniu można jechać od 8 - 16, bo w sobotę to chyba zamknięte. Najlepiej wcześniej zadzwonić czy coś już jest wystawione do sprzedaży.
U mnie najbliższy wolny termin to 24 maja.

W sobotę to o której?
Gosiniak 17:39, 03 maj 2013

Ela jak ja mogłam takie zaległości sobie narobić, kobitko idziesz jak burza z wątkiem, zaraz też ci 4 seteczka stuknie, ale my już stare jesteśmy co...hihiiii
Kochana podziwiam twojego Rh bo moje jakoś się jeszcze nie obudziły po zimie, nawet pąki nie nabrzmiewają, no nic pocieszę się u ciebie i u siebie bo tez mi podarowałaś foteczkę z nim w roli główniej
Co na tej rabatce planujesz bo już się zagubiłam w twoich planach?, zrywanie darni całkiem całkiem ci poszło Muszę pochwalić też latarenkę z doniczkami wygląda to uroczo
JulkAd 19:45, 03 maj 2013

Nadrobiłam Elu zaległości...widziałam trawę z rolki i nową fliczną horti co miała zawstydzić dębolistną, naczytałam się o pyrkach z boczusiem i maślanką (ślinka mi pociekła), a teraz czekam na ciąg dalszy rewolucji..pewno jutro, bo dziś okrutnie padało u nas to i u Was tym bardziej...miłego wypoczynku jeszcze
gierczusia 19:46, 03 maj 2013

boguslawa_madejska napisał(a)

Elu właśnie ja tam jeżdze bo tam mam blisko.....dzięki

No popatrz .. To może już tam się kiedyś spotkałyśmy , a nawet o tym nie wiemy ...

Teraz tam mają fajny wybór , jak na market.. bo w casto jest tragedia , a w obiku widziałam cały transport chorych rodków......w Nomiku też kupiłam tą moją nową hortkę
gierczusia 19:51, 03 maj 2013

Bea napisał(a)
Do furture to tylko w tygodniu można jechać od 8 - 16, bo w sobotę to chyba zamknięte. Najlepiej wcześniej zadzwonić czy coś już jest wystawione do sprzedaży.
U mnie najbliższy wolny termin to 24 maja.

W sobotę to o której?

Łooo matko , ależ godziny mają .... Moja babcia zawsze tak określała taką sytuację : ani w ź.... ani w oko ... 24 maja powiadasz.... To już będzie blisko naszego spotkania u Kapiasów , to może sobie darujemy , bo może u nich się uda coś celnąć .. Będziesz , prawda ??

Na konkretną godzinę jeszcze nikt się nie umawiał , ale jeśli coś zaproponujesz , to już będzie się do czegoś odnieść.. Koncepcja była żeby przed południem , bo mniej ludziów
gierczusia 19:56, 03 maj 2013

Gosiniak napisał(a)
Ela jak ja mogłam takie zaległości sobie narobić, kobitko idziesz jak burza z wątkiem, zaraz też ci 4 seteczka stuknie, ale my już stare jesteśmy co...hihiiii

Noo Gosinko .. Ty siem ostatnio u mnie obijasz z lekka ... Ale ja wiem, jest czas wiosenny każdy chce kopać i radować się ogródeczkiem i roślinkami... Potem sobie odbijemy .. Pamiętam jeszcze jak startowałyśmy... Wydaje mi się ,że to było wieki temu.. Tyle się od tego czasu wydarzyło ,zmieniło .. Tyle nowych fajnych Osób .. A przecież to ledwo 6 miesięcy ... Achhh.. .. Na jakoweś sentymenta mnie wzięło