Beżowej kostki granitowej nie mam. Mam szarą Ale w Katowicach na Krakowskiej 76 jest Suprabit i tam kiedyś widziałam z jakiegoś kamienia w beżowym kolorze, to by Ci pasował. A tam kupisz ile chcesz , na sztuki też kupisz bez problemu, oni tam mają wagę i zapłacisz za kg.
Anitko .. Dziękuję bardzo , jesteś Aniołem .. Znam suprabit , ale tam nie kupowałam , akuratnie .. Nie wpadam na to ,że można tam kupić na wagę ... To jest super rozwiązanie .. To chyba rozwiązuje moje aktualne problemy
Elu u ciebie buk już ma listki !!!! U mnie już coraz większe ,ale nadal pąki !!! A moje rodki na zdjęciach u mnie to mają być cunningham tj 3 szt a 2 to jakieś NN wiem tylko ,że mają być różowe
Nie martw się .. Mojego co roku cosik zjada .. Więc jeśli Twojego niec nie zżarło do tej pory , to może po prostu jest jakowyś niesmaczny ....
Nie , no , żartuję .. Fajnie się masz ,że Cię szkodniki nie napadły.. Nic mi nie pozostaje , tylko pozazdrościć . Aaaa.. No i zaoszcędziłaś na nową torebkę , bo środki anty- robalowe nie są tanie
Jechała Kobita autem z męźem , prowadziła Ona.. Dwie razy przekroczyła dozwoloną prędkość , trzy razy nie zatrzymała się na stopie , raz wymusiła pierwszeństwo.. Mąż już spocony obok niej i mówi .. Kobito , ileź razy mogła cię już złapać policja na wykroczeniu .. I ile byś dostała mandatu...a ona na to , z uśmiechem .. A widzisz ... a mnie nikt nie złapał , więc zaoszczędziłam na nową torebkę