Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

anna_g 14:42, 10 maj 2013

Kindzia napisał(a)

Elu, mimo, że gabarytowo nie spełniłaś moich wyobrażeń, ( ) I buksiki przerosły moje oczekiwania. Są gęściutkie aż miło Jeszcze raz dzięki za przysługę

To ja jestem bardzo ciekawa jak sobie Ciebie Elu Kasia wyobrażała GABARYTOWO Ale skoro buksiki są oki to znaczy że biust masz na dobrej wysokości

Fajny masz już wiciokrzew, i bardzo mi się podoba Twoja jaszczureczka. Ania-asc ma też śliczną i Ty masz i Zbyszek z borów tucholskich ma, a dlaczego ja nie mam jaszczurki ??? Może ktoś ma nadstan?

Pozdrawiam i też słoneczka życzę
BEATA_S 14:46, 10 maj 2013

gierczusia 16:25, 10 maj 2013

anna_g napisał(a)

To ja jestem bardzo ciekawa jak sobie Ciebie Elu Kasia wyobrażała GABARYTOWO Ale skoro buksiki są oki to znaczy że biust masz na dobrej wysokości

Fajny masz już wiciokrzew, i bardzo mi się podoba Twoja jaszczureczka. Ania-asc ma też śliczną i Ty masz i Zbyszek z borów tucholskich ma, a dlaczego ja nie mam jaszczurki ??? Może ktoś ma nadstan?

Pozdrawiam i też słoneczka życzę

Kaśka wyobrażała sobie ,że jestem objętościowo większa .. No i była lekko zawiedziona .. Co do wysokości mojego biustu , to mnie samej ciężko ocenić obiektywnie , ale eM mówi ,że ok

Miałam 3 jaszczurki .... Dwie duże i jedną małą .. Jeszcze teraz po mrozach.
, ale teraz te duże chyba się wyprowadziły ...za mały był im mój apartament .. Jak się pojawią to Cię jedną wyślę dreamlinerem

gierczusia 16:29, 10 maj 2013

BEATA_S napisał(a)

Beatko .. Witaj u mnie
gierczusia 16:35, 10 maj 2013

asc napisał(a)
A to moja pozdrawia Twoją...
Mi tam te stożki do pasa by wystarczyły..... bo mój pas i tak na wysokosci większości cycków

Twoja jaszczurka jest piękna .. Dużo większa od mojej chyba , tak na zdjęciu to wygląda ... Ciekawe czy moja też da radę urosnąć tak sporo skoro kot sąsiadów na nią czyha ..,, zeżarł nam nasza zabkę , która chciała rozpocząć proces kolonizacji naszej kałuży ... Niestety jej plany spełzły na niczym a ona skończyła marnie w brzuchu jakowegoś paskudnika

A co do poziomów cycków , to pamiętaj że mam tylko po 10 cm więcej niż Ty.... Ale Kaśka była z gabarytów stożków zadowolona
gierczusia 16:40, 10 maj 2013

Madziarzeszow napisał(a)
dziękuję to magnolia w Bolestraszycach
niestety u mnie ma ok 0,5 m co roku dokładnie przycinana przez mojego psiaka
Twoje 30 m2 jest lepsze od niejednych hektarów Bądź dumna ,

Pierwszy raz spotykam się z tym miejscem o karkołomnej nazwie

Ale ta magnolia normalnie powala .. A miłość psiurów do ich Właścicieli rekompensuje w pełni pewne niedociągnięcia ... A jemu czy teź jej ,tak ta magnolia Twoja smakuje ?? ... Bo mnie zimą leśna zwierzyna wyżarła bez czarny ,ale jak płakałam na forum , to mnie wszyscy opieprzyli ,że głodujące zwierzaki trza dokarmiać i nie mam marudzić

ka1sia 17:20, 10 maj 2013

gierczusia napisał(a)

... Bo mnie zimą leśna zwierzyna wyżarła bez czarny ,ale jak płakałam na forum , to mnie wszyscy opieprzyli ,że głodujące zwierzaki trza dokarmiać i nie mam marudzić

...ale forum, nawet popłakać nie można... pozdrawiam Elu serdecznie
Milka 17:30, 10 maj 2013

Zostawiam pozdrowienia, a popłakac można, żal przecież roślinki!
gierczusia 18:11, 10 maj 2013

irena_milek napisał(a)
Zostawiam pozdrowienia, a popłakac można, żal przecież roślinki!

Noo żal Irenko .. Ale mój bez czarny przeszedł gruntowny lifting .. A raczej strzyżenie .. I wyszło mu na zdrowie bo zgęstniał i ma się dobrze
JulkAd 19:12, 10 maj 2013

Elu piękne to Twoje Futro (określenie mało poprawne w tym wypadku, bo poczochrać nie można, ale posmyrać owszem) wygrzewające się na tarasie...a ona nie ucieka przed Wami, już taka oswojona?, czy się chowasz jeszcze przed nią?...czekam na foto kostki....u mnie za oknem od rana leje, z pracy w ogrodzie nici....