Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Kindzia 23:38, 09 maj 2013

Dopiero o Kapiasach rozmawiałyśmy, a One : odwołane???...konkurencja??? Nie może być!!!!!!

Twoje stożki posadzone Załapały się jeszcze przed zachodem słońca Reszta na jutro czeka, siła wyższa Ciemnota nas wygoniła z pola...

Elu, mimo, że gabarytowo nie spełniłaś moich wyobrażeń, ( ) bardzo się cieszę, że zobaczyłyśmy się na żywo. Jesteś dokładnie taka (no, oprócz tego 40 kg żywej wagi), jak myślałam U Kapiasów damy czadu Bardzo było miło
I buksiki przerosły moje oczekiwania. Są gęściutkie aż miło Jeszcze raz dzięki za przysługę

gierczusia 08:04, 10 maj 2013

Kindzia napisał(a)
Dopiero o Kapiasach rozmawiałyśmy, a One : odwołane???...konkurencja??? Nie może być!!!!!!

Twoje stożki posadzone Załapały się jeszcze przed zachodem słońca Reszta na jutro czeka, siła wyższa Ciemnota nas wygoniła z pola...

Elu, mimo, że gabarytowo nie spełniłaś moich wyobrażeń, ( ) bardzo się cieszę, że zobaczyłyśmy się na żywo. Jesteś dokładnie taka (no, oprócz tego 40 kg żywej wagi), jak myślałam U Kapiasów damy czadu Bardzo było miło
I buksiki przerosły moje oczekiwania. Są gęściutkie aż miło Jeszcze raz dzięki za przysługę

Ja w każdym razie jadę do Kapiasów .. Impreza była umówiona już tak dawno , więc nie zamierzam niczego zmieniać, a bardzo chcę się z Wami spotkać

I ja baldzio psieplasiam zie tak mało ważę .... Jeśli jest potrzeba , to 2g przytyję

Ja teź dziękuję za wizytę Kasiu .. Fajnie się ubawiłam i się czułam jakbyśmy się znali już wieki

A co do buksików to się cieszę ,że mogłam pomóc
gierczusia 08:08, 10 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ela to na razie się nie fatyguj, popatrzę u mnie na stożki do cycków, bo te większe za drogie

Madzen .. Żadna fatyga.. Jeśli będziesz przyjeżdżała do Kapiasów jednak ,( bo nie wiem co zdecydujesz z tą drugą impreza) to wyślę tam koleżankę i ona kupi bo tam mieszka , potem przywiezie mi , bo razem pracujemy .. Jeśli tylko będą takie , jakie chcesz ..bo ostrosłupów było bardzo dużo , a stożków już resztka.... No ale może dołożą

gierczusia 08:19, 10 maj 2013

atena35 napisał(a)

Ja mieszkam w Zabrzu, od strony Tarnowskich Gór.
Też nie patrzę na licznik, sprawdziłam w google mapy

To mieszkasz Tosiu w tym samym mieście co Kasia - Kindzia z " nigdy nie mów nigdy "... Ale Wam fajnie .. A i do mnie też masz blisko
gierczusia 08:35, 10 maj 2013

anna_g napisał(a)
Hmmm no właśnie .... odwołane by miało być??? U Kapiasów? Nie kcem odwołane...

Ela nadrobiłam zaległości - jakby mnie tydzien nie było. Teraz sobie skopiuję do siebie sposób na mszyce oki? Zresztą poszłaś sobie to i tak skopiuję bo to ważna rzecz jest
Pozdrawiam - zmęczona jestem okrutnie więc też znikam, buziole

Kopiuj , kopiuj Kofana .. Na zdrowie i na śmierć mszycom .. Anita podobno sprawdziła ,że działa ... Mam takową nadzieję
gierczusia 09:17, 10 maj 2013

Moja awatarowa jaszczura się wygrzewa.. Dobrze ,że deski jeszcze przed malowaniem , bo inaczej widać by jej nie było

Takie zestawienie kolorystyczne to jedno z moich ulubionych

A te młode przyrosty nidiformisa ... Achhhhh

Połowa maja a mój wiciokrzew już się zbiera do kwitnienia

Miłego weekendu .. I niech nam pogoda dopisze
Madziarzeszow 09:21, 10 maj 2013

Pięknie u Ciebie kolorowo i bardzo kwitnąco, a roślinki zdecydowanie za szybko zakwitają , jak tak dalej pójdzie to nie długo będziemy podziwiać wrzosy i astry
gierczusia 09:25, 10 maj 2013

Madziarzeszow napisał(a)
Pięknie u Ciebie kolorowo i bardzo kwitnąco, a roślinki zdecydowanie za szybko zakwitają , jak tak dalej pójdzie to nie długo będziemy podziwiać wrzosy i astry

Madziu .. Ja widzę nowy awatarek.. Taki wiosenny .. Piękny

Ja też zauwaźyałam ,że w tym roku coś wcześnie... Zastanawiam się czy to nie z powodu przdłużającej się zimy ...buziam

Fajnie ,że uda mi się coś fajnego pokazać na moich 30 m2 .... Uffff.. To miłe
Madziarzeszow 09:37, 10 maj 2013

dziękuję to magnolia w Bolestraszycach
niestety u mnie ma ok 0,5 m co roku dokładnie przycinana przez mojego psiaka
Twoje 30 m2 jest lepsze od niejednych hektarów Bądź dumna ,
Mala_Mi 12:43, 10 maj 2013

A to moja pozdrawia Twoją...
Mi tam te stożki do pasa by wystarczyły..... bo mój pas i tak na wysokosci większości cycków