Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

eliza3 09:48, 30 maj 2013

Leje i leje, dobrze,że wczoraj M skosił trawę, a ja zdążyłam troszkę popielić Czy doczekamy się ciepłego weekendu, czy już zawsze jak wolne to przymusowe siedzenie na kanapie?
Pozdrawiam serdecznie i cierpliwie czekam słonka.
bociek 12:09, 30 maj 2013

Ela, czyli leszczyna nie dla Ciebie Na nic kombinacje alpejskie, ona nie jest Ci pisana Nie walcz z przeznaczeniem
Bea 12:42, 30 maj 2013

Enya73 napisał(a)

Byłam tam zaraz po 7 rano, ale samochód musiałam postawić na samym końcu przy jakichś ogródkach działkowych, bo ludzi było za trzęsienie.

Ale wczoraj byłam w Oświęcimiu i przy okazji wstąpiłam do sklepu firmowego Plantpolu i znalazłam żurawki za 8 zł i mnóstwo fajnych roślin do doniczek. Oni specjalizują się w żurawkach, ale nie tylko

Chcialaby pojechać do tego sklepu, ale jakoś mi nie po dorodze.
anna_g 13:53, 30 maj 2013

Ela tak sobie myślę, że te hosty teraz to masz piękne... jeśli o tych co są na zdjęciach myślisz coby je dzielić to może poczekaj na wiosnę... bo szkoda ich teraz ruszać... Pozdrawiam (zaczęłaś już "finałowe odliczanie" do spoktanie? bo ja tak ale jestem Was ciekawa )
gierczusia 18:21, 30 maj 2013

anna_g napisał(a)
Ela tak sobie myślę, że te hosty teraz to masz piękne... jeśli o tych co są na zdjęciach myślisz coby je dzielić to może poczekaj na wiosnę... bo szkoda ich teraz ruszać... Pozdrawiam (zaczęłaś już "finałowe odliczanie" do spoktanie? bo ja tak ale jestem Was ciekawa )

.. Ja teź już się nie umię doczekać Aniu .. To w sumie już za tydzień ..

Muszę poczytać do kiedy wolno hosty dzielić , ale Irenka tą swoją przysłała mi niedawno...bo ta jedna diablica to mi się już z rabaty wylewa ... Najpierw jest hosta , potem długo ,długo nic a potem reszta ogródeczka
gierczusia 18:22, 30 maj 2013

Bea napisał(a)

Chcialaby pojechać do tego sklepu, ale jakoś mi nie po dorodze.

A ja , mało że nie po drodze , to go nawet nie znam ... A żurawki w tej cenie można kupić na załęskiej
gierczusia 18:24, 30 maj 2013

bociek napisał(a)
Ela, czyli leszczyna nie dla Ciebie Na nic kombinacje alpejskie, ona nie jest Ci pisana Nie walcz z przeznaczeniem

Nooo chyba serio tak jest .. Przynajmniej czas do zastanowienia zyskałam ... Może u Kapasów będzie taka w ogrodzie pokazowym i mi się kompletnie odechce ... A moźe mnie co innego w łoko wpadnie
Gabrysia_ 18:26, 30 maj 2013

Elu...macham deszczowo
gierczusia 18:28, 30 maj 2013

eliza3 napisał(a)
Leje i leje, dobrze,że wczoraj M skosił trawę, a ja zdążyłam troszkę popielić Czy doczekamy się ciepłego weekendu, czy już zawsze jak wolne to przymusowe siedzenie na kanapie?
Pozdrawiam serdecznie i cierpliwie czekam słonka.

My się z eMem też śmiejemy ,że w każdy długi weekend leje i człowiek zamiast zażywać ruchu w ogrodzie to ma zadatki do wpadniecia w nałóg ...

I nie zdąźylismy skosić trawki ale za to zdążyliśmy kupić prezenty na dzień dziecka
gierczusia 18:29, 30 maj 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Elu...macham deszczowo

Ja też ... Choć zimno nie jest i jak lać przestaje to nawet na tarasie posiedzieć można .. .. Ale o choroby grzybowe się teraz martwię