Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Enya73 12:51, 12 lip 2013

Nie, no właśnie super to wygląda. Tam właśnie czegoś na pniu brakuje
anna_g 12:52, 12 lip 2013

gierczusia napisał(a)

Aniuś .. Ten rodek właśnie musi mieć cień ... Łon się nie luk opalać na mudżina a u mnie patelnia

Masz tą fotkę od góry .. Biegam przez Cię w pidżamce po ogrodzie .. Jaaaa , sąsiad zaraz zawału dostanie

A niech sąsiad też ma coś z życia nie mam na mysli zawału tylko niezłe widoki Czyli Ty w pidżamie... o godzinie 13 Kobito Ty to masz życie

Mnie się miłorząb podoba - tyle że nie wiem jakie ci toto urośnie. Nio rodki lubiom cień ino nie wiem dlaczego przeczytałam, że twój za bardzo zacieniony bylby
gierczusia 12:53, 12 lip 2013

Uhummm .. No dzięki ... A ten miłorząb może być czy nie .. tylko ,że on łysy będzie zimą..aaaaa....Anitko .. A cisy ??.. Znasz miejscówkę z cisami dużymi w dobrej cenie ??
Milka 12:54, 12 lip 2013

Mnie się podoba, zresztą miłorzęby uwielbiam, ale on zimą straci liście, więc ja stawiam na cisa na pniu
gierczusia 12:55, 12 lip 2013

To teraz mam dylemata ..,,
GabiK 12:57, 12 lip 2013

Z kulką na pniu super.
Serio, serio, przy kręgosłupie robiłam parę ćwiczeń w domu, takich co rehabilitantka pokazała, a poza tym nic. Nikt mi nie proponował zabiegów, ćwiczeń z rehabilitantem itp. Kazali chodzić, ale nie za dużo i tyle. Skręcili mnie i zostawili w spokoju.

Nie mogę mieć niewygodnej ławki, bo kręgosłup protestuje. Np. jak oparcie jest prosto to mu nie pasuje, a jak są szczebelki nisko, to mi się śruby odgniatają.
Enya73 12:57, 12 lip 2013

To krakowskim targiem jodła koreańska odmiana 'CIS' do złudzenia do cisa podobna, kulka ładna, samokulkująca i będzie idealnie do warunków glebowych i towarzystwa innych roślin Szukaj tam gdzie pisałam u Koniora
GosiaJoanna 14:02, 12 lip 2013

Elu Miszczu upychania roślinek, to fakt fajnie cos wyglądało by tam na nodze z tymi zurawkowymi skarpetami Wiesz do skarpet i rajtuz to ja tez mam świra hahaha A jeśli chodzi o lustro to ja na Twoim miejscu poszukałabym samej ramy drewnianej gdzieś na starociach lub na allegro a potem dasz do szklarza i masz super lustro. Ja sama takie lustro znalazłam w takim małym sklepiku ze starociami tylko ze do domu, piękna prosta dębowa rama tylko lustro wymieniłam koszt 100zł z wymianą lustra.
gierczusia 14:08, 12 lip 2013

anna_g napisał(a)

A niech sąsiad też ma coś z życia nie mam na mysli zawału tylko niezłe widoki Czyli Ty w pidżamie... o godzinie 13 Kobito Ty to masz życie

Mnie się miłorząb podoba - tyle że nie wiem jakie ci toto urośnie. Nio rodki lubiom cień ino nie wiem dlaczego przeczytałam, że twój za bardzo zacieniony bylby

Achhh .. Pidzama party . Tak co jakiś czas... Nie ma nic lepszego .. Jestem gorącą zwolenniczką pidzamy , nieraz się w niej szwendam cały Boży dzień.. Nawet jak jest rok szkolny .. Tzn , wtedy w weekend ,żeby ktuś nie pomyślał ,że ja w pidżamce do roboty .. Zresztą kupuję zawsze pidzamy typu spodnie i bluza , więc to nie koronki i przezroczystości w kolorze majtkowego różu ... Wtedy to sąsiad miałby radochę

Miłorząb będzie rósł tylko wszerz, bo jest szczepiony na pniu
gierczusia 14:13, 12 lip 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Elu Miszczu upychania roślinek, to fakt fajnie cos wyglądało by tam na nodze z tymi zurawkowymi skarpetami Wiesz do skarpet i rajtuz to ja tez mam świra hahaha A jeśli chodzi o lustro to ja na Twoim miejscu poszukałabym samej ramy drewnianej gdzieś na starociach lub na allegro a potem dasz do szklarza i masz super lustro. Ja sama takie lustro znalazłam w takim małym sklepiku ze starociami tylko ze do domu, piękna prosta dębowa rama tylko lustro wymieniłam koszt 100zł z wymianą lustra.

Gośku załóżmy klub zwolenników skarpet

A co do lustra .. Też myślałam dokładnie jak Ty , czyli kupić gdzieś na starociach .. Wtedy rama wytrzymie na bank... Ale ja muszę mieć konkretny wymiar , bo to musi być na płot , między rabatami i na wysokość taką ,żeby jeszcze góra puścić jakiś maskowacz .... Typu bluszczyk .. Bo to ma być lustro co udaje ,że go ni ma ,a człeka wpuszcza w maliny , że ogród większy jest ... Czyli wymagany wymiar 140 na 100 cm