Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Mirka 19:59, 14 lip 2013

A ja się dziś dopatrzyłam że mamy podobne avatarki hiihipozdrawiam
Sebek 20:11, 14 lip 2013

Fajnie z tymi żurawkami - miłorząb w tym miejscu też jest w porządku

A dom samoczyszczący? Jak byście coś takiego znalazły to dajcie znać A jak nie to zawsze zostaje serwis sprzątający Ale nie miałem z takim czymś do czynienia, więc nie wiem czy to skuteczne
Milka 12:47, 15 lip 2013

gierczusia napisał(a)

Gośku załóżmy klub zwolenników skarpet

A co do lustra .. Też myślałam dokładnie jak Ty , czyli kupić gdzieś na starociach .. Wtedy rama wytrzymie na bank... Ale ja muszę mieć konkretny wymiar , bo to musi być na płot , między rabatami i na wysokość taką ,żeby jeszcze góra puścić jakiś maskowacz .... Typu bluszczyk .. Bo to ma być lustro co udaje ,że go ni ma ,a człeka wpuszcza w maliny , że ogród większy jest ... Czyli wymagany wymiar 140 na 100 cm

się planuje wpuszczanie w maliny i co wynalazłąs jakoweś?
gierczusia 16:39, 15 lip 2013

Oooo ... Dziś będę nadrabiać u siebie ... Katastroffffa ..,tyle dni ogrodowiskowych wagarów ... Skandaliczny skandal ,,powiedziałaby nasza Madzenka

Cieszę się ,że zaglądacie , buziaki Wszystkim przesyłam

Dziś pojechałam do obisia ,żeby kupić coś , co nazywa się korą przekompostowaną..są to drobinki bardzo niewielkich rozmiarów do ściókowania rabat , a efekt jest bardzo fajny.. Są zwolennicy grubej kory i chudej ale mnie się to spodobało nooo i pojechałam

I jak już weszłam ... to już wiedziałam ... Prawie centralnie stała hortensja limelight szczepiona na pniu ... Ona się do mnie uśmiechała ... No oczywiście lecem .. A tam ... Bezcenna ... No to idę to Kobitki z obsługi i pytam : po ile ta hortensja ???... A ona mi na to : niecałe 2 stówki ... A ja jej : a jakiejs dobrej ceny nie ma ???... I potem było jak w filmie.. Baba łap za telefon ,dzwoni , czeka i mówi : za 69 może być ??.... Mało nie padłam

Bach , hortkę do wózka , grzecznie podziękowałam i tyle mnie widzieli , bo się bałam ,że się rozmyslą

I tak oto jestem szczęśliwa posiadaczką limelighta .. A że w pionie jeszcze plac jest , to upchnę

AgnieszkaW 16:43, 15 lip 2013

Elu, no miałaś farta po prostu, albo "gadane". Horti śliczna. Pozdrawiam
gierczusia 16:53, 15 lip 2013

Irenko... Ja mam nadzieję ,że mi to lustro uda się tak zrobić ,że niejednego w maliny wpuszczę .. Bo jak mój teść , słysząc o moich fanaberiach zobaczył zdjęcie ogrodu Szefowej z lustrem , to się kłócił ,że tam żadnego lustra ni ma

Sebek,,, ja też właśnie kombinuje , co tam zasadzić i teź mi się miłorząb podoba , tylko szkoda ,że gubi liście .. Dziś widziałam na pniu sosnę brepo .. Mammmma , piękna , a cena jeszcze piękniejsza 4 stówy

Niestety nie mam doświadczenia z firmami sprzątającymi , a teraz kiedy mi pomocnik zaległ , to chętnie bym coś w tej materii pokombinowała .. A jak mamy wynaleźć samosprzątajacy dom , kiedy nic si w prace projektowe nie angażujecie

Mirko.. Witaj u mnie ,rzeczywiście awatarki podobne .. Tylko ta jaszczura ... ... Buziaki i pozdrawiam .. Już u Ciebie byłam z rewizytą
gierczusia 16:54, 15 lip 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Elu, no miałaś farta po prostu, albo "gadane". Horti śliczna. Pozdrawiam

Nooo widzisz ,Aguś ... Moja babcia zawsze mówi ,że co drugi głupi ma szczęście ... Ale tylko co drugi , zaznaczam ...

Achhh , jak ja się z niej cieszę
Ola54 16:58, 15 lip 2013

Czyli warto zaryzykować i trochę pohandlować. 200 zł to trochę dużo i pewnie sobie to uświadomili.
ka1sia 17:05, 15 lip 2013

Hej, Eluś, no gadane to Ty masz taka okazja hortka śliczniusia Byłaś na wagarach? ja też, właśnie wróciłam, ale fajnie było
gierczusia 17:06, 15 lip 2013

Aneczko ... Najbardziej , to się uśmiałam z tego urobienia się " po kokardy "... zastanawiam się właśnie , gdzieź Ty Koffana te kokardy chowasz ... A tak serio .. Mam podobnie.. Praca w ogrodzie i w domu , to są zupełnie dwie inne reczy.. Mam przyjaciółkę , która uwielbia , jak ona to mówi : jeździć na szmacie " bo twierdzi ,że jej to fitness zastępuje , ale do mnie nawet to nie przemawia

A jak ja lubię gotować ... Rannyyyyy , tylko nie każcie mi potem porządkować kuchni .,, wygląda jak po tsunami

Dom samoczyszczący , to byłoby TO .. A Ty już z bajzlem poremontowym się uporałaś , czy jeszcze kokardy zawalone ??

Buziole

Julciu ja rozumię Twój EM , choć pidzama party lubi , to udaje ,że tak nie jest , lub walczy , aby sąsiedzi teo nie dostrzegli ..
Mój za Chiny ludowe w pidżamieeeee na zewnątrz nie wyjdzie...

Ale...
Wyobraź sobie ,ze EM mojej koleżanki ostatnio machał i poranku z balkonu będąc jedynie w bokserskach w kaczuszki ... Podziwiam chłopa !! Seriooooo

A szlafroczek , owszem , mam ... Biały , taki jak Bociuś ma .. Ale jak jest ciepło , to ftooo kce siem w szlafroku pocić ??... Buziole