Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 09:17, 16 lip 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Ale piękności kupiłaś,za taką cene -grzech nie wziąśćU mnie nie mogę takich sadzić bo napewno by się komuś spodobałaElu to mowisz że kora przekompostowana lepsza,a mam kuić to może ją wezme

Bogusiu ... Ja nie wiem czy ona lepsza. ... Mnie się wizualnie bardziej podoba , bo jest drobniusieńka .. Może mi się uda po południu ją rozbebeszyć i wtedy Wam pokaże .. Tylko w obisiu ją widziałam ... Aaa.. i jest pierońsko ciężka ..uważaj

A co do " przyklejania " się obcym do rąk ... Katasrofa .. Pamiętam , jak studiowałam w Raiborzu , to tam plotki wszystkie!!! w ogródkach działkowych były do wysokości kolan... Nie mogłam się nadziwić i dalej nie mogę ... Zazdraszczam im ,że takich problemów , o jakich piszesz nie maja
gierczusia 09:18, 16 lip 2013

Sebek napisał(a)
Ela - ale Ci się udało Idealna ta hortensja

Seba .. No ja Ci powiem .. Trafiło mi się , jak ślepej kurze ziarno
anna_g 09:56, 16 lip 2013

Cieszę się Eluś że się "odnalazłaś" Nadrobiłam ale na szybko więc mi umknęło... gdzie posadzisz czy też upchniesz tą cudną horti... Ja Ci powiem Tyś jest Miszczyni nad Miszczyniami I jeszcze roślinki do oczka - Ela Ty mię zawstydzasz Mię się ciągle wydaje, że ja już nic nie zmieszczę i nie wiem gdzie posadzić a ogród prawie pusty Właśnie sobie uświadomilam jak ja już dawno nie byłam w żadnej szkółce - ze 10 dni już będzie Wszystko przez ten remont... goopi. Dzisiaj i jutro kuchnie mi montują i wszyscy idą se precz - zostaje "tylko" odsprzątanie, grrrrr.... i nawet na chwilkę na mam czasu do ogrodu, buuuu... (też się zastanawialam gdzie ja mam te kokardy )
Buziam Eluś - i dziękuję bardzo za inspiracje u mnie Obfoć limkę i zapodaj Śliczna jest
gierczusia 10:22, 16 lip 2013

Anulka.. Na wagarach biłam ...., ale już wróciłam .. Cieszem się ,że u Ciebie remont dobiega końca , o już się martwiłam ,że kokardy nie wytrzymają

Co do lili wodnych... Wcale o nie nie myślałam , bo sądziłem ,ze moje oczko jest zbyt małe .. Ale Bogdzia pokazała mi lilie liliput .. I twierdzi ,że będą w sam raz .. Tak więc chyba dziś znów pojadę do obika ..

Hortka rzeczywiście mi się udała... Teraz myślę gdzie ją posadzić , bo w opisie pisze słońce lub półcień.. Mam to i to, ale nie wiem gdzie będzie jej si bardziej podobało.. Może ktoś napisze

Ale u Ciebie będziemy dolary w przyszłym roku zbierać , to dopiero będzie radocha

A słowa goopi i dooopa sa po prostu fantstiko

Buziam Aneczko .. Cieszę się ,że net oddali wreszcie
gierczusia 10:27, 16 lip 2013

Parę fotek z " mikro przestrzeni "

Mój nowy nabytek

Motyle mnie jeszce nie opuściły.. Ten widocznie po opalania schronił się w cieniu

Hosta i czarny bez ..

Wicek ledwo skończył to znów zaczyna .... Nie żebym się gniewała... wręcz przeciwnie

A pieris.. Noo ja nie wiem .. Czy on nie zwariował ??

GabiK 10:45, 16 lip 2013

Elu gratuluję zakupu. Wczoraj w OBI widziałam taką hortensję na pniu za 169 zł.
gierczusia 10:54, 16 lip 2013

GabiK napisał(a)
Elu gratuluję zakupu. Wczoraj w OBI widziałam taką hortensję na pniu za 169 zł.

Noooo .. Taka zdaje się była cena przed przeceną .. U mnie była jedna i bez metki cenowej ...
To stówkę mam w kieszeni
gierczusia 10:55, 16 lip 2013

Hortkę limelight jak macie napiszcie plizzz na jakim stanowisku ona rośnie dobrze... Bo mam w opisie słońce lub półcień....
GabiK 10:59, 16 lip 2013

Limka wszędzie rośnie dobrze, dlatego Danusia tak ją poleca.
gierczusia 11:08, 16 lip 2013

Gabiś.. To super .. Bo chciałam ją dać w pierwszej wersji do kąta , ale jak na nią patrzę , to ona nadaje się na centralne miejsce , bo taka z niej gwiazda ,że szkoda ją do kąta cisnąć ..

Na dodatek w kącie spory półcień...

Dzięki