Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Bogdzia 20:51, 15 lip 2013

Ponieważ zawsze prosisz by wklejac Ci do wątku odpowiedzi ti i tym razem wklejam

quote=gierczusia napisał(a)]

Jesteś pewna ,że do aż tak małych ??,.. Ale ja mam folię na dole.... Sorry , za idiotyzm , ale nic kompletnie nie wiem o roślinkach do wody ... Jeszcze

Proszę dowód

Tu pisze ze to liliput i że sadzic na głębokości od20do 50cm

Ja ją mam oczywiście i wygląda tak

U mnie w zależności od opadów deszczu ma 20-30cm głębokości wody.
gierczusia 20:53, 15 lip 2013

Bea napisał(a)
byłam w obi w piątek, widziałam limki, ale cena mnie onieśmieliła

Aa .. Incognito .. Oki ... Ja nie wiedzieć czemu postanowiłam dziś być w tym Obiku z leksza beszczelna .... I o dziwo mi się udało .. Siedzę na kanapie i się gapczę na nią przez okno tarasowe .. I banan mi nie schodzi .. Jakiś chłop kciał siem ze mną o nią bić , jak już miałam ją w koszyku .. Bo chyba była ostatnia .. Ale nie oddałam .. Zaproponowałam bójkę .. Jako ewentualne rozwiązanie sporu .. Usmialiśmy się oboje i facet żałował i żałował ...
Bea 20:58, 15 lip 2013

Bo jest czego, ale jak gapa to pozostało mu tyko marzyć - na szczęście - chyba nie padło na niego w wyliczance - co drugi

gierczusia 20:59, 15 lip 2013

Bogdzia napisał(a)

to liliput i że sadzic na głębokości od20do 50cm

U mnie w zależności od opadów deszczu ma 20-30cm głębokości wody.

Bogdziu .. Ty jesteś niemożliwa , wiesz ??... Prędkość ponaddżwiękowa i to jeszcze u mnie odpowiedz .. Mammmoooo .., mam dziś jakiś szczęśliwy dzień .. No to w przyszłym roku będę szukała roślinek do mego mikro oczka dziękuję , raz jeszcze .. Bardzo
gierczusia 21:01, 15 lip 2013

Bea napisał(a)
Bo jest czego, ale jak gapa to pozostało mu tyko marzyć - na szczęście - chyba nie padło na niego w wyliczance - co drugi

Za to ja ostatnio niezwykle często się łapię .. Pewnie poziom głupoty niebezpiecznie mi wzrósł ...

Achh co by mi zostało , jak nie troszku szaleństwa
Bea 21:05, 15 lip 2013

gierczusia napisał(a)

Za to ja ostatnio niezwykle często się łapię .. Pewnie poziom głupoty niebezpiecznie mi wzrósł ...

Achh co by mi zostało , jak nie troszku szaleństwa

Wakacje są, to trochę luzu się człowiekowi nie zaszkodzi.

Jak masz taką dobrą pozycję negocjacyjną to jedziemy na giełdę.
monitka 21:16, 15 lip 2013

Elunia nie mam szans nadrobić zaległości to pochwalę tylko wypasioną Limkę tfu, tfu niech zdrowo rośnie to cudo
pozdrawiam
gierczusia 21:16, 15 lip 2013

Beatko.. Czy Ty mnie kusiszzzzz ??
Bea 21:21, 15 lip 2013

gierczusia napisał(a)
Beatko.. Czy Ty mnie kusiszzzzz ??

Tak - ale pozostawiam Ci całkowitą swobodę decyzji czy z portfelem, czy bez portfela
ka1sia 21:34, 15 lip 2013

gierczusia napisał(a)

Aa .. Incognito .. Oki ... Ja nie wiedzieć czemu postanowiłam dziś być w tym Obiku z leksza beszczelna .... I o dziwo mi się udało .. Siedzę na kanapie i się gapczę na nią przez okno tarasowe .. I banan mi nie schodzi .. Jakiś chłop kciał siem ze mną o nią bić , jak już miałam ją w koszyku .. Bo chyba była ostatnia .. Ale nie oddałam .. Zaproponowałam bójkę .. Jako ewentualne rozwiązanie sporu .. Usmialiśmy się oboje i facet żałował i żałował ...

nie dość, że Ela ma gadane, to jeszcze jaka waleczna dzielna dziewczynka