Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 16:54, 04 wrz 2013

asc napisał(a)

Wiec planuję na poważnie, chyba, że najdę kogoś w zastępstwie... a ścieżka tajniacka.. już sie boję ....
Oj ile luster już zaliczyłam...
Zapraszasz mnie, bo chcecie sie pośmiać... tylko zamiast Alicji będzie Anka ..... ha, ha, ha....

Aniu ... Obiecuję ,że nikt się śmiać nie będzie.... Zapraszam więc i czekam na info kiedy będziesz
gierczusia 16:55, 04 wrz 2013

GosiaJoanna napisał(a)
WOW bedzie super efekt...ja myślałam że juz masz lustro a to takie tajniackie przejście do sąsiada hehehe

Noooo ba .,.. A jak światło słoneczne przestanie świecić to mnie zmiażdży .., tak jak w kawale o wariatach sprzed kilku stron

Buziam Gosieńko
gierczusia 16:57, 04 wrz 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Elu wtej szkółce co kupowałaś cisy były też hortensje?
W Tychach nigdy nie byłam ale jak mówisz że warto to może się wybiore

Bogusiu ... Jasne że w tej szkółce " cisowej " były hortki... I to ile... I na pniu też

A giełdę w Tychach zdecydowanie polecam ... Może się tam celniemy , bo mnie się teraz trudno umawiać , jak jest rok szkolny.. I nie dość że pracować trza , to jeszcze robię za drajwera dla synka ...
gierczusia 16:59, 04 wrz 2013

anna_g napisał(a)
Poczytałam sobie z ranka o lustrze tajniackim i Ani w dybach (hmmmm... ciekawe czy by się dała w nie upchniąć )
Sylwia ma fajny pomysł - tak mi się wydaje. Ja sobie pomyślałam w kontekscie tego Twojego lustra o jakichś falujących trawkach... Pozdrówki na dobry dzień

Ja tam nie wiem , czy się da upchnąć ... Ale bić się znią chyba nie będę ...

Myślę o pomyśle Sylwii , ajjjj myślę ... Mam całą zimę na myślenie

A falujące trafffki... Uwielbiam i kibicuję Ci :!

Buziaki
gierczusia 17:01, 04 wrz 2013

Madziarzeszow napisał(a)
Zgadzam się , fajnie by było , gdyby coś odbijało się w tak pięknym lustrze .
A myślę , że dyby by nie pomogły na temperament Ani ha
Przeanalizuj ten pomysł z powiększeniem rabatki

Myślem i myślem Madziu , aż mi mózg paruje .... Bo jak mi wyparuje do cna , to Sylwia , jako przyczyna tego stanu będzie mnie musiała żywić , ... bo ja już nic nie zarobię... widział kto matematyka bez mózgu ..... ????
gierczusia 17:02, 04 wrz 2013

atena35 napisał(a)

Przecież lustro jest prostokątem, możesz odwrócić w szerz

Noooommmm, obrócić , naciągnąć i nóżki ukręcić ....,
gierczusia 17:05, 04 wrz 2013

Kindzia napisał(a)
nie będę nadrabiać...szalejesz!!!!!!!!!!!!! Nie mam czasu...lustra nie ma jeszcze, ramę widziałam.Pa

Spo-ko-jnie .... Koffana ... przeca Ty jeszcze nam tu zawału dostaniesz .....to nie sprincik ....powolusiu
-a może lepiej tak jak mawiał mój dziadek ( uwaga nie znam niemieckiego wcale )... Langzam , langzam abe zicher
Buziam Kaśko mam nadzieję ,że rama się podoba
gierczusia 17:08, 04 wrz 2013

ka1sia napisał(a)
Eluś, ale się stęskniłam... ale już jestem i zamierzam być no i już wszystko wiem... no dobra... prawie wszystko zaraz nadrobię, musowo buziaczki

Nooo Kochana ... Ty już się nie waż nam tu uciekać , bo już wagarów było sporo .., a my tu opuszczeni przez Ciebie tensknimy ..,,,

Buziam ... Jak tam początek roku szkolnego ??.. Męcząco ?? Szaleńczo ??... Bo u mnie fffszystko naraz
gierczusia 17:12, 04 wrz 2013

Aaaaaa... Ależ Wy mnie bamącicie ..... Miało byc podobnie

Danusi Szefowej ogród , to była moja inpiracja " lustrowa ".....aaaa... I melduję posłusznie ,że maluję

ka1sia 17:18, 04 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Nooo Kochana ... Ty już się nie waż nam tu uciekać , bo już wagarów było sporo .., a my tu opuszczeni przez Ciebie tensknimy ..,,,

Buziam ... Jak tam początek roku szkolnego ??.. Męcząco ?? Szaleńczo ??... Bo u mnie fffszystko naraz

Nie ucieknę, obiecuję
Mnie początek roku jeszcze nie dotyczy, Eluś, moi studenci jeszcze leniuchują za to synuś poszedł do liceum, a taki był malutki...