Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 21:52, 03 wrz 2013

Syla napisał(a)

no proszę .... idziemy łeb w łeb ale z lustrem będziesz zdecydowanie pierwsza czekam z niecierpliwością ogromną i podsyłam ewentualność poszerzenia rabaty (tylko linia) co by roślinki delikatnie odbijały się w lustereczku .... a jak nie to nie

Nooo toś mi klina zabiła ... Nieeee , nie klina ... kliniora .... A ja miałam w planie puszczenie tym trawniczkiem ścieżki np kamiennej .. Takiej " donikąd ".... Coby się w lustereczku przeglądała...... A tu poszerzenie rabaty ... Szkoda ,że wcześniej Ci to nie wpadło na myśl , wtedy lustro bym zrobiła jeszcze większe na calutką szerokość rabaty....

Aaaaaaaaa...

I masz tu babo placek ... Zaś mam co do myślenia ...

Dziękuję Sylwio
gierczusia 21:56, 03 wrz 2013

grazyna napisał(a)

Ha ha ha ha , no nie mogę przestać się śmiać

Ja Ci powiem ,że z tego postu cała " jazda " się zrobiła , bo pól Ogrodowiska już pyta , kiedy ta Anka przyjeżdża

Aaaaa... A śmiech to zdrowie
Mala_Mi 22:53, 03 wrz 2013

Szefostwo też sie pyta kiedy przyjadę.... a ja kolejny termin przekładam
Wiec planuję na poważnie, chyba, że najdę kogoś w zastępstwie... a ścieżka tajniacka.. już sie boję ....
Oj ile luster już zaliczyłam...
Zapraszasz mnie, bo chcecie sie pośmiać... tylko zamiast Alicji będzie Anka ..... ha, ha, ha....
GosiaJoanna 06:27, 04 wrz 2013

WOW bedzie super efekt...ja myślałam że juz masz lustro a to takie tajniackie przejście do sąsiada hehehe
boguslawa_ma... 07:47, 04 wrz 2013

Elu wtej szkółce co kupowałaś cisy były też hortensje?
W Tychach nigdy nie byłam ale jak mówisz że warto to może się wybiore
anna_g 08:00, 04 wrz 2013

Poczytałam sobie z ranka o lustrze tajniackim i Ani w dybach (hmmmm... ciekawe czy by się dała w nie upchniąć )
Sylwia ma fajny pomysł - tak mi się wydaje. Ja sobie pomyślałam w kontekscie tego Twojego lustra o jakichś falujących trawkach... Pozdrówki na dobry dzień
Madziarzeszow 08:08, 04 wrz 2013

Zgadzam się , fajnie by było , gdyby coś odbijało się w tak pięknym lustrze .
A myślę , że dyby by nie pomogły na temperament Ani ha
Przeanalizuj ten pomysł z powiększeniem rabatki
atena35 08:23, 04 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Nooo toś mi klina zabiła ... Nieeee , nie klina ... kliniora .... A ja miałam w planie puszczenie tym trawniczkiem ścieżki np kamiennej .. Takiej " donikąd ".... Coby się w lustereczku przeglądała...... A tu poszerzenie rabaty ... Szkoda ,że wcześniej Ci to nie wpadło na myśl , wtedy lustro bym zrobiła jeszcze większe na calutką szerokość rabaty....

Aaaaaaaaa...

I masz tu babo placek ... Zaś mam co do myślenia ...

Dziękuję Sylwio

Przecież lustro jest prostokątem, możesz odwrócić w szerz

Kindzia 09:50, 04 wrz 2013

nie będę nadrabiać...szalejesz!!!!!!!!!!!!! Nie mam czasu...lustra nie ma jeszcze, ramę widziałam.Pa
ka1sia 14:44, 04 wrz 2013

Eluś, ale się stęskniłam... ale już jestem i zamierzam być no i już wszystko wiem... no dobra... prawie wszystko zaraz nadrobię, musowo buziaczki