Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Bogdzia 18:41, 19 wrz 2013

Świnki za płotem , ognisko z kubków to jak nic pieczony ryjek na ognisku będzie jesli zlot na 110 osób to może starczy tej świninki. Dobrze ze zaopatrzenie za płotem biega.
gierczusia 18:45, 19 wrz 2013

Bogdziu ... Tylko fto tego dzika złapie ??.... Booo ja nieeeeee
Bea 19:16, 19 wrz 2013

Szklanek trochę się zostało u mnie. Jak będzie trzeba to mogę udostępnić.

Czytam, że imprez się rozkręca i to chyba nawet objazdówka.

gierczusia 19:33, 19 wrz 2013

Beatko.. Ja już normalnie oszalałam ... Anka chce wpaść gdzieś w środku tygodnia koło godziny 13... Takie przynajmniej są pierwsze przymiarki .. Jeszcze nie wiadomo w którym tygodniu.....A tu szaleństwo normalnie się robi

Dlatego Sebkowi odpisałam ,że będą jaja ... Bo będą .. Na bank
Bogdzia 19:37, 19 wrz 2013

gierczusia napisał(a)
Bogdziu ... Tylko fto tego dzika złapie ??.... Booo ja nieeeeee

Mysle ze Anka dałaby rade a z pomocą Sebka i Twojego M to na pewno tylko o pozwolenie trzeba sie postarac , to juz chyba łatwiej świninkę w sklepie kupic.
Kindzia 19:41, 19 wrz 2013

W środku tygodnia około 13,00 ???????? A ludzie pracujący to co? Ja się pytam! Wprawdzie ze mną problemu nie ma...ale te pozostałe 109 osób? Serca nie ma, czy co!

Zimno jak w psiarni
gierczusia 19:44, 19 wrz 2013

Bogdziu

Już widzę ,jak mój eM z tą nogą po kontuzji będzie dzika łapać ... Tego dzika by trza chyba zahipnotyzować )...,,,,
gierczusia 19:46, 19 wrz 2013

Kindzia napisał(a)
W środku tygodnia około 13,00 ???????? A ludzie pracujący to co? Ja się pytam! Wprawdzie ze mną problemu nie ma...ale te pozostałe 109 osób? Serca nie ma, czy co!

Zimno jak w psiarni

Kaśka ... Właśnie dlatego się śmieję ,że jajca będą ... Zresztą sama wiesz ,że u Anki to wyjazd służbowy .. Tak więc Ona musi patrzeć na warunki pogodowe czas itp....

Muszę zapytać pozostałe 109 osób co one na tooooo
Mala_Mi 19:55, 19 wrz 2013

Aguś ... Zabij , ale ja nie wiem ... ... Wygląda ,że Anka Asc wpadnie do mnie ale co dalej ... tego jeszcze nie zbadano ....

Aaaaa.... Obliczyłam ,że zakładając ,że każdy człek zajmuje około pół metra kwadratowego powierzchni to u mnie zmieści się około 100 osób ... Nooo może 110 zakładając ,że mogą wleżć do oczka

Nie dodałam powierzchni za lustrem ....

Do tego miejsca sie śmiałam... a od tego miejsca to już sie krztuszę ze śmiechu.... nawet nie wiedziałam, że sie szykuje zlot, spotkanie, impra w workach przy ognisku i polowanie na dzika... aaaa i jeszcze sexiimpra z przytulaniem...... a miała być tylko szybka kawusia ......
Od piątku nie zdążyłam tu zajrzeć.. bo już nigdzie nie nadążam.... a tu tyle sie dzieje......... sorki Ela.. niechcący sie narozrabiało......
Patrz na Wasze prognozy pogody..... jakoś się skrzykniemy.... i nie chcę Ci robić kłopotu... mogę być i o 15.... do 18...... 4 godziny na powrót.. (optymistycznie, jakoś po ciemku nie lubię jeżdzić)... to tak już na poważnie ... by jak człowiek do domu dojechać.. Tak jak piszesz.. z czasem przechodzi przyjemnosć z jeżdżenia.. mi nawet do miasta się nie chce jechać jak nie muszę.. Ja jż swoje wyjeździłam i w aucie nudzę sie na maksa...

I wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszej imprezy
Kindzia 20:01, 19 wrz 2013

Ania nawet nie wiedziała, że tu takie powitanie się szykuje...na kawę się umówiłaś tylko Gierczuś???
Puścimy Ją tak szybko???

Co za impreza? Życzenia mam składać?