Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 15:40, 20 paź 2013

Dziewczynki ... Jak miło ,że mnie odwiedzacie ... Nawet wtedy , kiedy po raz kolejny w sezonie imprezowym odsypiam szaleństwa ... Dziękuję ... Buziaki Wam zasyłam i życzę miłej niedzieli .... U mnie dziś przepiękne słońce.. Wręcz niesamowite na tę porę roku.. Więc wykorzystuję to na ostatnie łapanie promieni słonecznychi relaks w ogrodzie...

Dla Was parę fotek z jesiennego już mikro ogrodu

Iseli fastigiate... bardzo go lubię .. Trochu mnie wnerwia ,że tak wolno rośnie , o majątku , który kosztował to już taktownie nie wspomnę... Ale przynajmniej ,na połowę ogrodu siem nie rozwala
Tu w towarzystwie red barona.. Który jak widać odczuł już mocno skutki wieczornych przymrozków...

Rozplenica Alinki , specjalnie dla Anusi od ogrodoterapii ... Bo siem martwiła ,że się gdziesik zgubiła....

Za tą pęcherznicę w tym miejscu dostałam po głowie od Dziewczyn ... Że tam za wielka ... A jak kofffam ten kontrast z glauca globosa ... Nie przesadziłam jej , bedom bić. ....

gierczusia 15:44, 20 paź 2013

Bea napisał(a)
Jutro ma być słoneczny dzień to parasol się przyda.
Co do krewetek to ostatnio pełno kulek znalazłam w donicy i na pewno to nie były kulki nawozu ogrodniczego.
Na zimę opróżnię wszystkie donice w których były jednoroczne.

Buziam i pozdrawiam.

Beatko Ty mi wyczarowałaś ten piękny dzień ... I pewnie parasol by się przydał... Ale wiesz coooo.. Jestem tak stęskniony za słońcem ,że nawet mi przez myśl nie przeszło otwierać parasola

Buziaki

Ps... Rozmach zarazy opuchlakowej mnie przeraża

Ale donice i to jeszcze z jednorocznymi to jakoś przeżyjemy
gierczusia 15:45, 20 paź 2013

Kindzia napisał(a)
Jeszcze opuchlaki maglujecie...obym nie musiała korzystać z Waszych rad...W każdym razie, jakby co, wiem przynajmniej do kogo się zwrócić
Miłego

Nooo widzisz Kasiu ... Opuchlaki zawojowały nasze serducha .... Trzymam kciuki ,żebyś z naszej pomocy korzystać nie musiała

Buziaki
gierczusia 15:46, 20 paź 2013

Enya73 napisał(a)
Pozdrowienia na weekend Słońce wychodzi,to jeszcze może zalegniesz na tarasie I parasol się przyda

Buziole Anitko .. Dla całej rodzinki ... Słoneczko jestttt , hurrrraaaa
gierczusia 15:50, 20 paź 2013

anna_g napisał(a)

Ale portreta zrobiłaś... zginął śmiercią plaskatą... opluty monitor... a dzisiaj wycierałam Buziolki

Anuś ... No " śmierć plaskata " bardzooooo obrazowe ... I wszyscy wiedząc co chodzi ... Następnym razem jak coś głupiego będę zamierzała strzelić , to napiszę najpierw : " proszę zaopatrzyć sie w chusteczkę "....

Rozplenica od Alinki jest koło oczka , choć już 200 razy sie zastanawiałam , czy by koło lustra teź nie pasowała .. Obfociłam ją dla Ciebie
Bea 16:12, 20 paź 2013

gierczusia napisał(a)

Beatko Ty mi wyczarowałaś ten piękny dzień ... I pewnie parasol by się przydał... Ale wiesz coooo.. Jestem tak stęskniony za słońcem ,że nawet mi przez myśl nie przeszło otwierać parasola

Buziaki

Ps... Rozmach zarazy opuchlakowej mnie przeraża

Ale donice i to jeszcze z jednorocznymi to jakoś przeżyjemy

Fajnie, że jeszcze jest ciepło i słońce świeci bo całkiem inny jest nastrój.
Dobrze, że mi się udało.

Opuchlaki precz.

GosiaJoanna 17:19, 20 paź 2013

Gadułoooooooooooooo a u Zeci na pępkowym byłaś ?! Ja byłam piękny synio, Maksio nasz kwiatuszek ogrodowiskowy
Elik 17:22, 20 paź 2013

Hej Elunia. Buziaki przesyłam na tą końcówkę słonecznej, jesiennej niedzieli. Przeleciałam ostatnie strony - fajny prezent dostałaś od uczniów. Mnie to by się taka ratująca czekoladka często przydała w pracy.
malgorzata_s... 17:28, 20 paź 2013

Jesienny mikro ogród pienkniasty. Te red barony to jednak śliczne. Muszę nabyć.
gierczusia 17:37, 20 paź 2013

Bea napisał(a)

Fajnie, że jeszcze jest ciepło i słońce świeci bo całkiem inny jest nastrój...Dobrze, że mi się udało.

Opuchlaki precz.

Beatko...ja przez te opuchlaki to obłędu jakowegoś dossstanę ... Ale pal to sześć , grunt ,że słoneczko jest