Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 20:42, 04 lis 2013

Magda70 napisał(a)

Elcia, deski i doniczki malowalam tym samym:

http://www.remmers.pl/337.0.html szary kolor...

Madziu ..,. Dziękuję barrrrdzo ... Nie miałam bladego pojęcia ,że kolor drewna można aż tak diametralnie zmienić.. Wydawało mi się ,że można uzyskać efekt takiego " pomaziania "... Głupie słowo , ale efekt ładny a nic mi nie wpada innego do głowy

A tu całkowicie inny kolor i to taki jednolity... Przepiękny
Dzieki raz jeszcze

gierczusia 20:45, 04 lis 2013

eliza3 napisał(a)
Jak wszyscy to wszyscy... glosuję na numer pierwszy.

Z tym cmentarzem dla psów, to jakaś dziwna historia... taka wielka miłość, czy moda z zachodu...

Eluś ... Ty za żółtym uhhhummmmm.... ... Ja se chyba muszę kreski oddane na każdy projekt zacząć robić

A z cmentarzem dziwna historia, to prawda......ale może masz rację ,że to rodzaj mody z zachodu.. Nie wpadłam na to....
gierczusia 20:48, 04 lis 2013

ka1sia napisał(a)
kulka będzie sobie nóżkę w lustrze oglądać, ale fajnie!

Nooooo .. Ja kcem zrobić tak ,żeby to było takie " tajemnicze przejście ".. Rama ma być w założeniu prawie całkowicie zasłonięta....
Jak udawać , to udawać na całego
baraga1904 20:57, 04 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Bo to już dawno było Aguś ... Rozpuszczania trupów nie pamiętasz ???

...ło matko...pamiętam... kiedy to było......sto lat temu ale pamiętam...natrzaskane masz 43 posty....Eluś daj życ....
Magda70 20:59, 04 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Madziu ..,. Dziękuję barrrrdzo ... Nie miałam bladego pojęcia ,że kolor drewna można aż tak diametralnie zmienić.. Wydawało mi się ,że można uzyskać efekt takiego " pomaziania "... Głupie słowo , ale efekt ładny a nic mi nie wpada innego do głowy

A tu całkowicie inny kolor i to taki jednolity... Przepiękny
Dzieki raz jeszcze

wcześniej kolor tarasu był oczywiscie brązowy...ale M użył jakiegoś preparatu do usuwania farby (trochę zeszlo ale rewelacji nie było) i potem tym lazurem malował 3-krotnie.
gierczusia 21:03, 04 lis 2013

Oooo.. Znalazłam lepsze zdjęcie tej rabaty.. Gdzie widać prawie całości druga kulkę ,....

A teraz jeszcze w pełnej krasie z hostą potffforem

Przed kulką były jeszcze kostrzewy , które potem miały przemarsz wojsk na druga flankę
ka1sia 21:06, 04 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Nooooo .. Ja kcem zrobić tak ,żeby to było takie " tajemnicze przejście ".. Rama ma być w założeniu prawie całkowicie zasłonięta....
Jak udawać , to udawać na całego

dobrze kombinujesz, Ela, piknie będzie!
gierczusia 21:07, 04 lis 2013

baraga1904 napisał(a)

...ło matko...pamiętam... kiedy to było......sto lat temu ale pamiętam...natrzaskane masz 43 posty....Eluś daj życ....

Sto lat ... Hmmmmm.... ... Aż tak długo powiadasz ??

43 posty ... Taaaaak malusiooooo ??...

A tak serio .. Jak chcesz się pośmiać , to poczytaj kawałek " czarnego " humoru... A jak sie spieszysz , to pooglądajcie tylko pismo obrazkowe , bo prace koncepcyjne trwają

A poza tym .. Ostatnio spokojnie u mnie było
gierczusia 21:10, 04 lis 2013

Magda70 napisał(a)

wcześniej kolor tarasu był oczywiscie brązowy...ale M użył jakiegoś preparatu do usuwania farby (trochę zeszlo ale rewelacji nie było) i potem tym lazurem malował 3-krotnie.

Madziu ... To tak wygląda ,jakby te deski były taki fabrycznie... Idealne pokrycie.... naprawdę idealne

Ja sobie chyba mogę wyobrazić co znaczy 3- krotne malowanie desek ryflowanych , ale efekt... wart był tego poświęcenia ... Łaaaałllł....
gierczusia 21:12, 04 lis 2013

ka1sia napisał(a)

dobrze kombinujesz, Ela, piknie będzie!

Mam nadzieję ... Na przyszłą wiosnę będzie szał ciał