Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Ewa 06:30, 21 lis 2013

gierczusia napisał(a)
Dziś u Anki Asc przeczytałam najlepsze zdanie ostatnich tygodni..ba , może nawet miesięcy ..... I było o wyczekiwaniu wiosny ....

Mam nadzieję ,że Ania się nie pogniewa jak przytoczę :

Listopad już powoli sie kończy
W grudniu będą święta , więc będzie malutko .
W styczniu będzie zjazd i kupa radości z tego powodu
Luty jest krótki
A w marcu ma być już ciepło
......................wniosek : wiosna jest tuż , tuż

I tym pozytywnym akcentem pozwolę na dziś się z Wami pożegnać ....idę dziś spać z kurami ... Buziaki dla Wszyskich Zaglądających

Bardzo mi się ten optymizm podoba
stychaz 11:22, 21 lis 2013

Ewa napisał(a)

Bardzo mi się ten optymizm podoba

Super optymistyczne, w sam raz na pochmurny listopadowy dzień

Elu, pozdrawiam cieplutko.
gierczusia 19:40, 21 lis 2013

eda napisał(a)
pozdrówka serdeczne i podziel się banankiem też lubię A to dla cię z buźiakiem

Edziu ... Bananek na ryjoku , wiec się nie podzielę , wybacz .. Bo musiałabym wyciąć , a chirurg ze mnie żaden ,...

Za truskaweczki i koszyczek serduszkowy bardzo dziękuję
gierczusia 19:42, 21 lis 2013

asc napisał(a)

Bo kogut nie ryczy, a pieje

Muszę w takim razie z kogutem pogadać ... Że ma nie ryczeć , tylko piać ... Ale wtedy , to nas sąsiedzi serio do wariatkowa oddają
gierczusia 19:48, 21 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

Kilka Elżbiet jest w roku ale tą najwięcej osób obchodzi, więc jesli Ty nie tą którąą obchodzisz to masz gratisek z zyczeń i niech mimo to się spełnią.

Jeszcze sie podwójnie zapisało żeby więcej było.

Bogdziu .. Słyszałam ,że obchodzi sie imieniny , które wypadają pierwsze po urodzinach.. Jeśli to,prawda , to chyba musiałabym mieć te imieniny wcześniej , bom styczniowa ... Ale prawdę powiedziawszy ze mnie taki specjalista od imienin , jak z koziej doooopy trąba ...

Miałam kiedyś teorię ,że zacznę obchodzić imieniny zamiast urodzin po 40- tce... Ponieważ już wtedy głupio brzmi , kiedy pytają " ile ci dziś strzeliło ".... Ale mimo ,że " te " nieszczęsne urodzinki są już za mną , to jednak nie zdecydowałam się niestety tej nowej " mody " wprowadzić.... A szkoda ... Może wypadałoby to w wakacji można by zrobić imprezkę na tarasie ... Co w porównaniu z aurą styczniowa byłoby prawdziwym luksusem ...

Buziaki ... Podwójne ... Za podwójne życzenia
gierczusia 19:50, 21 lis 2013

Kindzia napisał(a)
Gierczuśka...a Ty gdzie przepadłaś??? Ja się pytam!!!

Jesień listopadowa Cię przygniotła...też?

Buziolek

Noooo ... Znalazła sie zguba .. Jak dobrze ,że już jesteś ... Ja krótkie wagary miałam... W końcu te wszystkie imprezy dla moich facetów trzeba przygotować a i dom odgruzować

Buziaki
gierczusia 19:55, 21 lis 2013

Agania napisał(a)
Eluś, to jesteś solenizantka czy nie, ty mnie szukasz, a ja Ciebie, spełnienia marzeń Eluś,

Pisarzowice czekają pamiętaj

Achh Agatko ... Ja mogem być dla Ciebie czym tylko chcesz ... Nawet Dzejmsem Bondem ..a życzenia chętnie przyjmę ... Nawet bez okazji ... O buziakach nie wspomnę ... Nadstawiam policzki ... Do całowania imieninowego ofkors

Już się na te Pisarzowice cieszę
Bogdzia 19:55, 21 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Bogdziu .. Słyszałam ,że obchodzi sie imieniny , które wypadają pierwsze po urodzinach.. Jeśli to,prawda , to chyba musiałabym mieć te imieniny wcześniej , bom styczniowa ... Ale prawdę powiedziawszy ze mnie taki specjalista od imienin , jak z koziej doooopy trąba ...

Miałam kiedyś teorię ,że zacznę obchodzić imieniny zamiast urodzin po 40- tce... Ponieważ już wtedy głupio brzmi , kiedy pytają " ile ci dziś strzeliło ".... Ale mimo ,że " te " nieszczęsne urodzinki są już za mną , to jednak nie zdecydowałam się niestety tej nowej " mody " wprowadzić.... A szkoda ... Może wypadałoby to w wakacji można by zrobić imprezkę na tarasie ... Co w porównaniu z aurą styczniowa byłoby prawdziwym luksusem ...

Buziaki ... Podwójne ... Za podwójne życzenia

Masz rację imieniny powinno sie obchodzic pierwsze po urodzinach ale mało kto tego przestrzega.Wiele osób przenosi własnie na wygodniejsze terminy albo na bardziej znane a o ile wiem te sa najbardziej znane.Obchodzenie uroczystości latem ma niezaprzeczalny urok , siedzenie na tarasie lub w ogrodzie to duża przyjemnosc szczególnie dla tych co mieszkają w blokach.A 40 urodziny to sama młodośc.Buziaki.
Kindzia 19:57, 21 lis 2013

Pomacham Ci tylko, ale za to dwoma łapkami
gierczusia 20:00, 21 lis 2013

Ewciu i Justynko Stychaz.... Odrobinka optymizmu gratis w te pochmurne i króciutkie dni ... Na poprawę nastroju ... Cieszę się ,że się przydało ...

Buziaki Dziewczyny