Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 16:43, 04 gru 2013

AgnieszkaW napisał(a)

Eluś rzadko się śmieję przed ekranem, ale jak to przeczytałam, to monitor oplułam

To ja się cieszę ,że sie przyczyniłamo poprawy Twego humoru ....

Czy monitor wyczyścić plosię Paniiiii ??....,,
AgnieszkaW 16:46, 04 gru 2013

Nie trzeba, już wyczyściłam, ale opowiadaj, jak tam z zakupem "Magnolii", masz?
gierczusia 16:51, 04 gru 2013

Pobiegłam dziś rańo kupić rzeczoną " Magnolię "...... Fajnie,że mi to podunęłyscie , bo ogród jest bardzo podobny wymiarowo do mojego.. Tak szczerze , to się przeraziłam , jak to zobaczyłam na rysunku .... Ze to taaakkkie małe.....

Jednak doszło do mnie ,że tak do końca w czarnej dooopie nie jestem ... Koncepcja zagrodzenia się od sąsiadów jest właściwa , parę drzewek by zrobić cień.. jest właściwe

Achhh , może nie jest tak do końca żle .....
Rench 16:55, 04 gru 2013

gierczusia napisał(a)
... A udzielaj się Koffana .. Udzielaj ...

Czyli rozumię ,że przez pasy kategorycznie nie biegać ??...

Mnie kiedyś złapali na podwójnej ciągłej i chcieli mi wrypać 5 stów mandatu...ja na to ,że budżetówka. I niech mnie nie rujnują ... Ońi na to.. Ile ja chcę zapłacić ??... A ja ,że 5 dych.. Nooo góra stówa...to oni ,że muszą wybrać inne wykroczenie , odpowiednie do mandatu .. I zparoponowali mi ,że to bedzie mandat za obnażanie sie w miejscu publicznym ... Dostałam takiej głupawki i powiedziałam ,że oczywiście chętnie za to zapłacę .....

Puścili mnie bez niczego .... Policja

Masz dar przekonywania
gierczusia 16:58, 04 gru 2013

Reniu... Ale chyba tylko policjantów ......

Piękny ten nowy awatarek
malgorzata_s... 17:08, 04 gru 2013

Te twoje opowieści sa boskie Zaraz człowiek weselszy jak wyobrazi sobie ciebie obnażającą sie publicznie Ela a ty chcesz sie odgradzać od przemiłego pana niedoubieranego z pieskiem w ubranku ?????
gierczusia 17:34, 04 gru 2013

Gosiu ... Moje życie jest takie wariackie .... Ja mam nadzieję ,że zbyt dużo osób sobie mnie obnażającej się nie wyobraża .....

A pan nieubrany z pieskiem a nawet dwoma mieszka od frontu i od niego nigdy w życiu bym się nie wygradzała .....

Natomiast od drugiej j strony czyli od części salonowo - ogrodowej mam pole i tam mają stawiać dom weselny.. ...

Stąd zmiana koncepcji rabat i będący " w trakcie " żywopłot cisowy ...
Bogdzia 20:08, 04 gru 2013

Głosuję za odgrodzeniem sie od wszelkich sąsiadów ,najlepiej widywac ich tylko w miejscach publicznych a u siebie w ogrodzie miec spokój. Z policjantami podziwiam Twoja umiejetnośc negocjacji i ich poczucie humoru bo to dośc rzadkie zjawisko.
Kindzia 20:17, 04 gru 2013

Jak byś tak wiedzieć chciała, to zaraz, jak tylko przeczytałam, to widziałam to obnażenie...i przypomniałam sobie Ciebie w piżamce i pana z naprzeciwka...i latanie po nocy nieubraną za opuchlakami z latarką...

Och Gierczuś...
gierczusia 20:20, 04 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Głosuję za odgrodzeniem sie od wszelkich sąsiadów ,najlepiej widywac ich tylko w miejscach publicznych a u siebie w ogrodzie miec spokój. Z policjantami podziwiam Twoja umiejetnośc negocjacji i ich poczucie humoru bo to dośc rzadkie zjawisko.

Noo właśnie Bogdziu ... Na początku miałam ładny ładny zapożyczony krajobraz .... Ale niestety wizja domu weselnego zmusiła nas do przeorganizowania rabat.. I maniakalnie się wydzielam ... Jakbym mogła czymś cisy posypać... Jakimś magicznym proszkiem ,żeby rosły w atomowym tempie to bym to pewnie zrobiła

A z ta policją ... Cóż ... Ja mam ich tak czesto w pracy ,że już przestałam się ich bojać

Ps...własnie przeczytałam ,że oborńik przekompostowany można stosować póżna jesienią....a myslałam ,ze wiosną ....aaaaa....

Zbaraniałam .,,,