Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Madzenka 23:04, 01 sty 2014

Ela tylko nie mow, ze ty chciałaś magnolię a nie Kindzia i mi się pomerdało???
anna_g 23:08, 01 sty 2014

Mnie się też zawsze magnolia marzyła - no i wreszcie posadziłam zobaczymy czy przeżyje zimę... bo ja w tym roku też nic nie okrywam...
gierczusia 06:19, 02 sty 2014

bleebla napisał(a)
.. W dniu 18 urodzin.... Do 40- tki.... ...,

Haha . Noo fajne , dobrze kombinowałam z tym dodawaniem ... Ja ńiestety już bym musiała mieć wersję zmodyfikowaną... .. Do 50- tki ..

Bożeszzzz
M jak to łoookropasnie brzmi ... Buziole
gierczusia 06:22, 02 sty 2014

Bogdzia napisał(a)
Eluś u mnie magnolia Susan ukorzeniła gałązki więc jakbyś chciała???????????Byc może ze i Alexandrina ale tej nie jestem pewna.
Pozdrówka noworoczne.

Bogdziu ... Ty jesteś niesamowita bardzo dziękuję za ofertę

To ja w takim razie zdoktoryzuję się na temat wielkości tych magnolii , bo musz mieć mieć mega - kompakta .,. I poczytam jak szybko one rosną.. I na tem czas poproszę o wstępna rezerwację magnolii ...

A potem dam znać .. Oki ??.. Może być ??....

To jest fantastyczne i jeszcze raz dzięki .. Buziaki i również ściskam noworocznie
gierczusia 06:29, 02 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ela tylko nie mow, ze ty chciałaś magnolię a nie Kindzia i mi się pomerdało???

Madzen ... Ja tu się muszę przyznać bez bicia ,że wobec potężnego młynu w pracy b rakło mi czasu na masę bardzo ważnych rzeczy.. W tym : na dokładniejsze przeczytanie co tam sie u Was dzieje.. Stąd też na to pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć, bo nie doczytałam dokładnie co tam u Kindzi.. Tylko zobaczyłam " artykuł " o magnolii , zatarlam łapki i skopiowałam .

Ale jak znam Ciebie i Twoją niesamowtą zdolność ogarniania " fffszystkiego " , to nic takiego o czym piszesz nie miało miejsca... Spokojnie ... Pewnie Kindzia marzy o magnolii , a ja sie załapałam przy okazji

Buziaki

Aaaa... A tak a propos zabawnych sytuacji , to Anka Asc " wyprawiła " mi urodzinki parę tygodni przed terminem ... A ja uwielbiam wprost takie sytuacje , bo wiem , jak ciężko jest wszystko złapać , kiedy fajnych wątków coraz wiecej .. Stad takie sytuacje się zdarzają w sposób naturalny

Buziaki noworoczne
gierczusia 06:31, 02 sty 2014

anna_g napisał(a)
Mnie się też zawsze magnolia marzyła - no i wreszcie posadziłam zobaczymy czy przeżyje zimę... bo ja w tym roku też nic nie okrywam...

Noo widzisz Aniu ... Marzenia sie spełniają .... Nie martw sięm magnolię... Ja tam żaden specjalista , ale na bank przeżyje a swoją drogą jak nie daj Boże nadejdą wielkie mrozy , to polecimy w try miga do ogrodu nasze skarby okrywać ...

Ściskam noworocznie Kochana .. Cieszę się ,że jesteś
Milka 08:49, 02 sty 2014

Czyli przymiarki do magnolii polecam też gwiaździstą i jeśli się zmieści..parasolowata
Pozdrawiam noworocznie
AlKa 10:03, 02 sty 2014

Ja mam 2 magnolie, ale jakoś kiepsko rosną i krótko wygladają ładnie Musze dużo się nauczyć, oj te rewolucje to chyba falstart był
Pszczelarnia 14:46, 02 sty 2014

W Mikroogrodzie maxi sukcesów życzę!
Sebek 15:20, 02 sty 2014

Pienną magnolię ma Domi Możesz się jej dopytać, gdzie ją kupiła Taka się zmieści, bo ponoć w powietrzu jeszcze masz