Bogdziu ... Ty jesteś niesamowita bardzo dziękuję za ofertę
To ja w takim razie zdoktoryzuję się na temat wielkości tych magnolii , bo musz mieć mieć mega - kompakta .,. I poczytam jak szybko one rosną.. I na tem czas poproszę o wstępna rezerwację magnolii ...
A potem dam znać .. Oki ??.. Może być ??....
To jest fantastyczne i jeszcze raz dzięki .. Buziaki i również ściskam noworocznie
Madzen ... Ja tu się muszę przyznać bez bicia ,że wobec potężnego młynu w pracy b rakło mi czasu na masę bardzo ważnych rzeczy.. W tym : na dokładniejsze przeczytanie co tam sie u Was dzieje.. Stąd też na to pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć, bo nie doczytałam dokładnie co tam u Kindzi.. Tylko zobaczyłam " artykuł " o magnolii , zatarlam łapki i skopiowałam .
Ale jak znam Ciebie i Twoją niesamowtą zdolność ogarniania " fffszystkiego " , to nic takiego o czym piszesz nie miało miejsca... Spokojnie ... Pewnie Kindzia marzy o magnolii , a ja sie załapałam przy okazji
Buziaki
Aaaa... A tak a propos zabawnych sytuacji , to Anka Asc " wyprawiła " mi urodzinki parę tygodni przed terminem ... A ja uwielbiam wprost takie sytuacje , bo wiem , jak ciężko jest wszystko złapać , kiedy fajnych wątków coraz wiecej .. Stad takie sytuacje się zdarzają w sposób naturalny
Noo widzisz Aniu ... Marzenia sie spełniają .... Nie martw sięm magnolię... Ja tam żaden specjalista , ale na bank przeżyje a swoją drogą jak nie daj Boże nadejdą wielkie mrozy , to polecimy w try miga do ogrodu nasze skarby okrywać ...
Ściskam noworocznie Kochana .. Cieszę się ,że jesteś