Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 22:48, 17 lut 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Ładnie Ci wyszedł ten domek. Wiosna już zawitała na dobre do Ciebie?

Agusiu ... Ja się aż boję cieszyć .. Przez ostatnie kilka miesięcy nigdy nas nie zawiodła prognoza onetu... I ona niestety mówi o powrocie zimy koło 20 ..... Mam nadzieję ,ze choć tym razem sie pomylą

Domek jeszcze oczekuje na lakierowanie ....

I chyba zacznę kolekcjonować serwetki... Bo dziś się fajnie naszukałam ,by znależć jakąś z odpowiedńim wzorem
gierczusia 22:50, 17 lut 2014

Agania napisał(a)
No ja ubawu nie mam, bo może to elfi domek a ja za głupia jestem i jedynkę bym dostała

Noo przestań .. Jaką jedynkę ??.. Szósteczkę .... A elfy jakby co , nie mogą byc ??

Zresztą to był mój pierwszy taki ....rękodzieł
Agania 23:02, 17 lut 2014

Jak dla mnie, to dzieło pierwsza klasa, no i może mieć wielu mieszkańców w zależności od serwetek
a skąd wzięłaś pomysła, ja chciałabym twoją wierną uczennicą zostać
Enya73 23:05, 17 lut 2014

gierczusia napisał(a)

... Pewnie się cieszysz ,że zwolniłam .. Można na spokojnie przeczytać i się nie martwić ,że się nie ogarnia .... Bo ja nieraz miałam takie poczucie ,że nie nadążam ..... Natomiast ja ostatnio ewidentnie nie ogarniam nawet własnego wątku ...

Jak już załatwię ta Austrę i Chelsea to juz pójdzie z górki
Buziaki gorące

A na tę Chelsea to jedziesz ze szkołą? Przecież to się zaczyna w tygodniu Od wtorku do niedzieli. Chyba że nie jedziesz z Ogrodowiskiem, tylko prywatnie? Ja też o tym myślę, w zeszłym roku wypadało to dokładnie w moje 40 -ste urodziny , więc nie chciałam w takim dniu być z daleka od bliskich, ale teraz to raczej nic nie stoi na przeszkodzie. Chętnie się przyłączę do małej kameralnej grupy
gierczusia 23:20, 17 lut 2014

Agania napisał(a)
Jak dla mnie, to dzieło pierwsza klasa, no i może mieć wielu mieszkańców w zależności od serwetek
a skąd wzięłaś pomysła, ja chciałabym twoją wierną uczennicą zostać

Aganiu .. Pooglądaj sobie to

http://www.inspirello.pl/filmy/411-decoupage-krok-po-kroku-taca-janina-tutorial-dla-poczatkujacych.html

Wszystko jest ... I z tą Kobitką tak się można pośmiać ,że parę minut dobrej zabawy gwarantowane .. A przy okazji decoupage'u można się troszku poduczyć

baraga1904 07:22, 18 lut 2014

...dzięki za emalię...poczytałam..ale chyba odpuszczę w tym roku...w przyszłym się jednak nie dam
anna_g 10:14, 18 lut 2014

Noooo proszę Cię... rękodzieł prima sort Jeszcze będziesz miszczynią rękodziełowania Nie daj się gimnazjalistom !!! Buziole
GosiaJoanna 10:44, 18 lut 2014

Ale domeczek sweet zamieszkałabym w nim ale trochę za duża jestem Pozdrów Londyn, tylko uważaj żeby Cię tam nie zalało no i koniecznie do Kew Garden wstąp naprawdę warto :*
malgorzata_s... 11:31, 18 lut 2014

Oj jak ja bym kciała tyż Angielskie ogrody zobaczyć to jest to Macham słonecznie
gierczusia 18:07, 18 lut 2014

Enya73 napisał(a)

A na tę Chelsea to jedziesz ze szkołą? Przecież to się zaczyna w tygodniu Od wtorku do niedzieli. Chyba że nie jedziesz z Ogrodowiskiem, tylko prywatnie? Ja też o tym myślę, w zeszłym roku wypadało to dokładnie w moje 40 -ste urodziny , więc nie chciałam w takim dniu być z daleka od bliskich, ale teraz to raczej nic nie stoi na przeszkodzie. Chętnie się przyłączę do małej kameralnej grupy

Anitko .. Jadę prywatnie , noo bo niestety nie mam czegoś tak fajnego jak klasyczny urlop, stad - tylko weekend..

Będziemy to dziś finalizowac , więc jak chcesz , to bądż w kontakcie